Nya lag i drömelvan

Så har det då kommit till ett par lag i drömelvan, en liten genomgång är på sin plats.

1 Henkes Eleven - Henke Johnsson
2 Chick Chicko Mikael Andersson
Nu har han äntligen bestämt sig. Stenhårt lag med kroater överallt, och med benzema och zlatan på topp, måste tyvärr säga att det här laget fightas om pallplats. Och det lär vi väl få höra med. :-) Utropstecken på Darijo som kapten, kan bli många poäng där.

3 gooners - Mattias Börjesson
4 Schoolyard Eleven - David Feldell
5 Where is England - christofer stenström
6 Mrfat - Niklas Isacson
7 limpans fc - linus isaksson
8 Ruotsi United - Joakim Andersson 

9 FC Stuga - David Feldell
Två lag i samma liga är lamt, gardering som inte gillas av den övriga gruppen. Borde få starta med minuspoäng.

10 Heaven of Europe - Joakim Eriksson
Den givna jokern väljer att överraska ännu en gång, den här gången genom att inte välja skumma spelare med 15 konsonanter i sina namn. Tror stenhårt på Portugal och Spanien. Lyckas det inte skrattar vi åt honom, går lagen långt är det ren och skär tur.

11 TEAM Ingelsten - Tim Petersson
Bara namnet ger minuspoäng. Mr Bosman-kod har 250.000 kvar i kassan vilket lär öka till runt en mille när han knackat in koderna vilket säkerligen gör att han kan köpa en het spelare i slutet av turnering. Usch. Om han hanterar sin kassa som sitt favoritfiskarlag får han väl en ännu större spelarbudget i slutet. En salig blandning nationaliteter i sitt lag, vilket för tankarna till ett visst sportbladetlag.. eller så har han synat sportnytts ingående reportage om de mindre ländernas fotbollslag med namedroppande sladjan i studion. Och med Nyström och Wennerholm som inte fattar nånting. Så, fick vi in en känga på den panelen med.

12 Viva La Messi - Anders Börjesson
Pluspoäng på namnet givetvis, men dom poängen försvinner kvickt när man läser boom boom hansson och gattuso på mittfältet. Det här med Hansson, det måste ligga i släkten då både den äldre och den otekniske Börjesson har med honom. Whyyyyyy? Lite kul är att han har med en ex barcaspelare, en spelande och en kommande. Larsson, Iniesta och Cesc. Zlatan som el capitän, giftigt, om knäna håller. Och likt Brajen har han minus i kassan, ingen överraskning där. Dags att panta tomflaskor?


Snackade med Niva igår kväll och han uttryckte en viss oro över Mattes lag, han kände också lite väl mycket FM-vibbar över Henkes lag. Han tyckte också att "(P)" ska placeras på det rättmätige ägaren av el presidente, moi.


Parlamentet känns lite utvattnat, men den här duellen fick mig att garva rätt hårt.Henrik Schyffert får även in ett par godingar på nästa klipp. "Man kan ju se hans fötter på körkortet..". Jocke

Kommentarer
Postat av: Schoolyard Elevan

Siktar stenhårt på en pallplats, trots tufft motstånd, annat är under all kritik./ Luiz Felipe Scolari

2008-06-08 @ 18:57:31
Postat av: Schoolyard Elevan

Lämnade med FC Stuga för att satsa stenhårt på Schoolyard Eleven, nu finns det inget att klaga på! :)/ Luiz Felipe Scolari

2008-06-08 @ 19:02:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0