En bild säger mer än 1000 ordHahahaha. Jonne kör en skön fotosession på sina "vänner"  Detta blev resultatet

One love!

.Henke

Sitt ner.
. Jocke

fy fan för träning

Vad får man om man korsar Herr Hitler och Anna Skipper? Svar: Bobben.

Efter att ha legat på sofflocket under hela sommaren och inte ägnat sig åt annat än att bälja i sig glass, fet mat, goda såser och annat skit har jag nu påbörjat mitt träningsschema igen. Satan. Har varit ute 2 löppass nu med bebo och det har varit vidrigt hittills. Bobben springer likt en kenyan när han stäppar fram bland eksjö skog och mark. Elefantlungor. En annan kan knappt lyfta fötterna och röra sig framåt. =/ Men men, det är bara att kriga vidare likt en järnkamin för fitt måste jag fanimej bli inom 3 veckor. Så hårt hårt hårt, och tyskt.

Har även börjat med gympass. Efter 2 pass på raken kunde jag knappt röra mig, stel som en pinne. Varenda muskel stod som i givakt, men nu börjar det dock släppa. Måste säga att jag har hittat ett hjälpmedel. Efter att ha kört rally-kalles egna gocart en timme skadade jag loss på varenda liten muskel i kroppen. Som massage, fast lite mer manligt.
Igår krossade vi för övrigt ett riktigt träskgäng. Kvastarna. Ha ha ha. Lägg ner den där jävla megafonen för övrigt, lät som en böneutropare. Upp i tabellen!! UPP UPP UPP!! PL har börjat. ...... va? va det nån som brydde sig lr? Snart e det La Liga, den riktiga fotbollsligan. Jo jag tackar.

 Dags för dush innan jag gråter mig till sömns över min usla kondis.


. Jocke

Back with a bang

Oi oi!

Min frånvaro e snart lika lång som en skön indiers magiska svit!

Men skyller på dator/semester/toffling o fan vet vad.

Silly season:

Ronaldo stannade. Up yours cunts!

De var väl de viktigaste men en forward till hade ju inte skadat!! Berba/Hunte/Villa ?? Va fan händer?

Chock igår med, Silly gick till arse... oväntat, skrattade då cidy ryckte i han men fan vet om inte de här är roligare. Aldrig roligt o loosa spelare till top4 men i de här fallet så vetifan. Bra köp? Men e han inte typ 15 år för gammal för Kiddie Fiddler Wenger?

Annars var de ju "på gång" enligt tribalfootball bland andra att Henry var på tapeten. Fy fan, över min döda kropp att han spelar i UTD. Lägg ner! Då har jag hellre Voronin på topp..

OS:

Good god va tråkigt... kollat lite fotboll (Ando) annars jävligt passivt. Men JP gjorde visst bra ifrån sig märkte jag. Bra återväxt på pingisscenen!

Dock så förtjänar ju Ara respekt. För visst hade han gjort så om han hade vunnit guldet oxå.. Men "domarens" jävla hånflin vet ja inte. Mer självgod än självaste Anders-en-knapp-för-mkt-uppknäppt-Frisk. 1-0 i solbränna till Frisken dock.

Övrigt:

Idétorka men kolla upp Jimmy Carr. Skrattat gott o hans 3 dvd'r i sommar!

Micke vann tillbaka lite moviecred efter ha tipsat om Felon. Han har ju varit på grova minus efter Signs.. en katastrofalt dålig filmjävel!
Annars var ju nya läderlappen faktiskt så bra som alla säger. Eller va säger du Danne aka numero dos... haha. finns ingen dåligt kvalle, bara dåligt tålamod!

.HenkeSåhär ser en hjälte ut
Tack som fan Persson! ViceKung i pingis. Tack som fan för du räddade dagen på jobbet! Fy fan, hjärtat klappar fortfarande...


. Jocke

hmm..

"GLAMOUR är ett fullmatat modemagasin i det moderna handväskformatet som kombinerar verklighetsflykt med handfasta tips och som gör ditt liv smartare, snyggare och roligare. GLAMOUR blandar budget med coture, yta med djup och humor med allvar så framgånsgrikt att magasinet har fått en självklar plats i kvinnors hjätrtan. Här finner du flest shoppingtips, fantastiska modejobb och de bästa skönhetssidorna. Lägg därtill till spännande reportage och en skön attityd och du har ett av Sveriges bästa magasin: GLAMOUR. GLAMOUR läses i huvudsak av kvinnor som är, har varit eller vill vara 27 år. Hon älskar mode och trender och är kräsen, har ont om tid och vill lära sig nya saker. Hon är en typisk storstadskvinna, även om hon bor i mellanstor stad. För henne är det ytan som lockar men insidan som får henne att stanna kvar, både då det gäller val av partners och favorittidning. Därför är GLAMOUR hennes val av magasin en lång tid framöver – antagligen för alltid!"

Ingen överraskning med andra ord. Öppnar dock för en "Det ryktas.." om inte annat.

Tillbaka till couronne.


. Jocke

R.I.P.

Lataste hunden som sov på allt han såg. 13:20 idag somnar han in på vetrinärbordet och sedan väntar stora gröna ängar med villiga tikar och köttbullar lika stora som medicinbollar.

RIP Rasmus.


. Jocke

Forza! =)Kul att få lite tv-underhållning igår iaf på jobbet.


. Jocke

Eksjö Tattoo

Japp, jag va där! Bra shit. Ställer mig på samma sida som dom som vill lägga ner Nordic Battlegroup. Skicka karolinerna från Eksjö istället. Skicka ner ett par kanoner och gevär med flintlås till Afrikat, barnsoldaterna skulle skita knäck med en gång om de mötte en bred front med påpälsade pensionärer i sina blå-gula dressar som sakta sakta lunkar framåt med 5 meter långa pålar.


Blev precis sugen på en Guiness...


:D


Idag ska jag sno bucklan från Franzén, jag tippar på att jag drar ifrån de första löpmetrarna men sen hinner de nog ifatt mig. Kul ska det bli.

Igår gick Djurgårn vidare till kvalomgång 2, men det satt långt inne om man så säger. 0-0 var helt enligt planerna eftersom vi e bättre på bortaplan. Vi forcerade snabbt in 2-0 för att sedan ta det lugnt och spela av matchen. Djurgårn valde dock att tappa ledningen i vanlig ordning och letterna satte 2 bollar på 1 minut. På övertid gjorde dembo en enhandsräddning och letterna smekte även trät innan domaren blåste av. Om 2 timmar är det lottning, hoppas på ett roligt lag man kan kolla på. Gruppspel? Nja...

Jobber kallar.


. Jocke


PS. Hagge ska bara vara tyst.

RSS 2.0