AIK + inavel = sant?

AJK har "värvat" en spelare till sitt damlag. Jag misstänker att ordet värvat är kodord för lyckad inavel eller kloning, för [Lisa de Vanna] är jävligt lik tjockisen Nisse-pisse. Kolla här bara:

image199

Skrämmande.


Slå upp ordet hjälte och du hittar Sean Avery, eller hur Benny? Iskallt och urläckert! [klicka]

Matchen igår, ja vad ska man säga egentligen. Blir kokande förbannad på clownkanalen TV4 som har Ekwall vid ringside som lämnar skitrapporter medans han njuuuuuter av sin airtime, men det blir ju inte bättre för i studion sitter Olof Lundh och spyr, det låter iaf som om han spyr, det går inte riktigt att höra vad han säger. Men om man mot förmodan skulle höra ett par meningar av den här ofantligt inkompetenta femtehandsvalet börjar man bara skaka på huvudet för jag förstår inte ens i min vildaste fantasi hur den mannen kan få en summa pengar insatt på sitt konto varje månad, av TV4, för det har gör. Det borde vara tvärtom, han borde sätta in lite pengar till oss som inte hinner byta kanal när det är dags för studioTV.

Nu blev det sidospår, matchen.. Per gjorde en riktigt bra insats igår måste jag säga, medans doktorn stod för 3 heta missar, DIF borde alltså ha vunnit men ibland går bollarna inte in. Lipsillen Näfver gick en på nerverna med, han låg nere 4 gånger och ojade sig. Det gör ont att möta DIF. Eller så snubblade han bara på konstgräset och svedde knäna. Pajasarena. I slutet av första och andra va Arbogaspela.. f'låt, örebroarna, riktigt trötta. Där hade vi ett par fina chanser och hade övertiden varit 6 minuter istället för 3 så hade vi nog faktiskt vunnit! Vi är iaf fortfarande obesegrade, och det känns skönt. Nästa match mot makrillarna hemma, tuff match, vågar man tippa 2-1 igen?

Drömelvan orkar jag inte kommentera för det går så dåligt, jag leder visserligen med Tim har sån äckeltur och går nog om den här omgången. Usch.

Vad mer, jo, jag är glad att jag inte bor i [Danmark]. Ytterligare en anledning till varför vi borde sätta upp elstängsel och gräva en kanal jäms med Halland och Småland.

Nu är det frukost sedan e det full rulle hela dagen. Revanch på vetgirig ikväll spiff? =)


. Jocke

Bojan rimmar på..

..idiot. Med stort I. [klicka]. Om det är knivar du vill ha, vänta bara tills den 24... Säger bara en sak: 10 år sedan - sorkjävlar! För att inte tala om [Drulle], klassens alkis och pajas. Riksmongo.

[Stöd Glenn]

Top 50 mål


Ni kan aldrig lista ut vilken som kom etta.... Saknar en del dock, typ R10s 2 mål från El classico för 2 säsonger sedan. Eller Jespers superluring i Allsvenskan. Eller varför inte Arnefjords nick?

[Lite missar]

För er som såg hockeyn igår. Ser inte Davidsson ut som en pajastrollkarl i sitt slutspelsskägg? Bara hatten som saknas. Manligt att forma sitt getskägg förresten, alla andra spelare låter skägget växa hej vilt, men inte Davidsson inte.. 


. Jocke

taftamanabag

Ja var ska man börja, mycket har hänt sedan senaste inlägget. Tokig match mellan Liverpool och Arsenal senast. Det finns lag som har tur, och så finns det lag som har sanslös tur. Det va iaf underhållande att se matchen. Kan tänka mig att Matte kokade efter kallduschen, hade nog gått upp på vinden med ett rep + ögla i handen om jag råkat ut för samma grej, speciellt efter Theo's grymma rush över hela planen som skickade vidare Arsenal. Men sen kom det heta Fröjdfeldt in i handlingen haha Han är inte värre än Frisk iaf.

[Det här] va lite tokigt faktiskt.

 Drömelvan går vidare, behöver väl knappast säga vem som leder den. Gjorde ett par heta byten igår som förhoppningsvis ska bära frukt. Den som lever får se. Behöver väl förresten inte säga vem som ligger sist heller, *host* börjesson *host*, hela 44 poäng bakom den som ligger näst sist. Och för er som inte vågade vara med i årets upplaga så har ni den aktuella ställningen här:

image198


Undrar va minimistraffet är för mord på bröder. Packen Shulman började gå min på nerverna och nu e det fanimej nära.

[Ricky Gervais] är med i Gordons nya serie, F-Word. Kul kul.

Sebbe fortsätter leka i Allsvenskan. Det trodde man inte förra året när han köptes från Enköping tillsammans med Martin. Tror det blir lekstuga på söndag. Dembo e iofs borta, men jag tror Oskar klarar det galant. Martin e tillbaka och jag tror faktiskt att nylånet Neboj?a får hoppa in och presentera sig i slutminuterna. FFF!

[Nerve & IFC] har listat vad enligt dem är de 50 bästa komiska sketcherna från engelskspråkig TV. Kollade igenom alla igår, och det var väl en del som saknades kanske, och en del funkade inte eftersom de va länkade till hulu, som bara tillåter jänkarna eller personer på 140kg+ att kolla på klippen. Men för att ni ska slippa ragla igenom alla så räcker det med att kolla in klippen nedanför. Enjoy!

Klassikern "More Cowbell" (#50)


Monkeytorture (#44)


Citizen Kane (#40)

(den här påminner om snacket på bussen mot Peking =) KiTH är förresten grymt skoj!)

Saying Goodbye (#37)


Four Yorkshire Men (#32)

("Luxury" haha - Monty Python FTW!)

Four Candles (#31)


Head Crusher vs. Face Pincher (#27)

(Roligaste KiTH-skiten tror jag)

The Racial Draft (#12)



Whos on first? (#2)




Dags att sätta på kaffekannan, spiff kommer på morgonbesök för att visa upp sin nya bil, och för att sno lite alubm till sin externa hdd.

Förresten, hörde jag barca-united, semi, på plats? Fan så hett!!!!


. Jocke

Fotbollsmördare

Bosse och Stu. Fy fan. Spelarna tågar in, The Kop börjar sjunga you'll never walk alone så man, hatar att erkänna detta, får gåshud. Vem tuggar inte på med sitt skitsnack om inte Bosse och Stu replikerar på sin svengelska. HÅLL KÄFT! Låt oss njuta lite av CL och klacksång. Letade febrilt efter muteknappen på kontrollen men inget hjälpte.

Roligast va när Bosse tuggade på så Claes va tvungen att hejda honom när det hölls en tyst minut på arenan.

Sveket. Ohly, djurgårdaren, håller på Liverpool. Kommunist och håller på liverpool. Vet inte vilket som e värst faktiskt.


. Jocke

HV-propaganda, CL och vetgirig

Spelade lite vetgirig igårkväll mot spiffen, va kostade korven förresten spiff?

image191

Idag vankas det Champions League. Fast imorgon går de viktiga och roliga matcherna. Tror det går såhär idag:

Liverpool - Arsenal 0-1
Arsenal går alltså vidare till semi.

Chelsea - Fenerbahce 2-0
Jag hoppar och ber till högre makter att turkarna ska spela som gudar men jag tror Chelskij ändå vinner och får alltså möta det multinationella laget Arsenal i semifinalen. Imorgon krossar katalanerna tyskarna medans de röda jävlarna vinner mot roma. Utd - Barca i semi alltså. Den veckan har jag mobilen avstängd.

Banners. Hade lite tråkigt innan så jag gjorde ett par banners. Hope you like.

image192

image193

image196

image195

image197

Pajaslag.

Nu är det mat och träning på schemat.


. Jocke

Lite fotboll och ny travsida lanserad!

image189Jajamensan, Jocke "Travprofessorn" Eriksson-Bush har öppnat portarna till en helt ny blogg där travanalyser och listor presenteras. Kanon! Pillade lite med designen, [före] och [efter]. Lycka till! Ser fram emot ditt V64-system som kommer imorgon. :-)

[Sånt här] får en att undra om inte Drulle hade passat bättre i Bajen.

Angående allt skriveri om diverse protester mot Kina, jag blir så förbannad på folk. Idrott och politik har aldrig och kommer aldrig att höra ihop. Så ge fan i att uttnyttja ett OS för att få fram era åsikter. Fega jävlar som snor OS-facklan. Är det inte bättre att framföra sina åsikter i Kina där allt skit tydligen händer? Och alla politiker och annat patrask som nu kommer ut och börja hojta om bojkott, det kanske skulle vara på sin plats att åka över dit och protestera istället, eller kanske lämna ett uttalande i EU/Sverige att det här accepterar vi inte. Åka snålskjuts på idrott går så förbannat bra. Idioter. Säger som Ekborg. Bara bunta ihop dom å slå ihjäl dom bara!

Allsvenskan. Kul match mot pågarna senast, vi hade rätt många lägen tyckte jag, ett par bra skott i första. Grym press fram tills vi kvitterade, sen tappade vi lite tycker jag. Lipsillen Dixon fick känna på järnkaminanda i matchen. Martin och Sebbe fortsätter att imponera, allsvenskans bästa nyförvärv '08? Yes sir! Sebbe leker i drömelvan med, godis. Nästa borta mot Gefle, hoppas vi trycker till Oremo riktigt jävla duktigt. Lär väl inte bli lika stor uppsamling som mot bortamötet förra säsongen, men vinst blir det. Tippar på 0-2. Sebbe och Q sätter varsitt!

La Liga. Getafe höll 0-0 igår vilket är sjukt. Träträffar och fina anfall, men målen? Bojan hade lekstuga men marängerna behåller sitt försprång i ligan. Satan. Bara 7 matcher kvar, men än är hoppet inte ute. Den 7 maj är det dessutom El Classicó, på arenan vars namn jag inte tänker yttra i den här bloggen. Där lär det avgöras!

Nu är det käk som står på programmet, och sedan träning med Bush. Efter det en tur genom skolan till ett öppet AA-möte, ska bli intressant. Ska vi ta sällskap Danne? :-)

Bjuder på ett litet klipp förresten, det är från en försäsongs-träningsmatch mot GAIS. Dembo blir skogstokig när domaren dömer bollen inne vilket betyder 2-2. Matchen slutade 2-2. Pajasdomare.



. Jocke

fy fan för att springa

Jag sprang precis Brännemo med Kuntha Mugabe Wikby. Jag dööööööööör.

Det ligger i blodet fick precis en helt ny mening. Inte en droppe svett på karln medans en annan flåsade som en tjur. Stadsloppet is very, very far away.

Dusch och hulkning.


. Jocke

Deadline för Drömelvan imorgon!

image186

Ja grabbar, och flickor (Danne), nu är det dags att visa färg. I övermorgon, lördag, klockan 15:00 går deadline för årets Drömelvan. Just nu är det bara spiffen, buch och undertecknad som är med i ligan. Ingen annan som vågar, eller? Klicka på länken nedan bums och registrera erat lag. Ligan heter "Drömelvan Säsong IV"!

[Ta mig till Drömelvan!]

Idag baxnade man rejält. Hade både fönster och balkong öppen idag eftersom vädret tillät. Rätt va det är så börjar det lukta sommar på allvar, nån jefvel hade dragit på grillen. arggh!! Jag hade nästan glömt bort hur gott det luktade, sjukt. När drar vi igång grillsäsongen grabbar? Jag röstar på omgående. Tänk er en [sån här.] *mmm* Det var för övrigt en sådan liten köttbit på 750 G som Benny sög i sig för 2 somrar sedan. Han försökte kväva min stackars elgrill när han la över köttbiten likt ett täcke över grillen. Det bara väste lite och jag såg min elräkning skjuta i höjden. Han sköljde ner sin köttbit med en 33cl cola. Tilltugg eller sallad? Haha nä, sånt äter inte maskarna. Kött ska're va!

Champions League igår. Kul att en dansk "avgjorde", speciellt Bendtner som en annan bloggare propagerat så förbannat för. Inte lika bra längre, va? =) Hur svårt kan det vara att flytta ett ben ett par centimeter? Barça vann ju för övrigt, som väntat, sitt möte mot tyskarna i blått. Fult spel i den matchen, inte lätt att möta 11 man som faktiskt kan hantera en boll. Den enda som va bra va väl den gamla dif-dansken som de bytte in i slutet, ett par farligt nickchanser. Som min bloggkollega påpekade i föregående inlägg så gillade jag Rijkaart's taktik.

Full Fart Framåt!

Läs förresten [det här], iaf det första stycket.

På lördag e det hemmapremiär på Stadion mot danskjävlarna, på söndag hemmamatch/slakt mot Getafe, och på onsdag nästa vecka är det returen mot Schalke 04. Intensiv vecka med många fina matcher. Hoppas myp2p.eu levererar lite bättre den här gången. Vilken sida hittade du den heta ukrainska streamen Henke?

Bra träning den här veckan förresten. Igår delade man gym med Matte, Benny och diverse folk. Rätt bra pass. Tillfället kom då Matte kunde sätta på sin rykande färska Hits4Kids men avböjde. Lamt. Hoho. Imorgon blir det brännemo med Jonne, jag kommer dö.

Kommer ni ihåg Henrik Berggren från BD?



. Jocke

Dropkick Murphys @ Trädgårn.. IGEN!

DKM



Hatten av igen för DKM! Full patrull denna gången, till Al Bars förvåning haha. Vi som till slut åkte var yours truely, Matte, Karlsson o Marie (Strongt o köra på 3 fyllesvin till GBG o tillbaka)

Resan var konstant hotad av div störande moment men de löste sig i fyllet kvällen innnan. U gotta love våran planering oavsett vad vi ska göra..

Då varken jag lr Matte har lokalsinne blev ju färden mot Trädgårn rogivande då Marie panikartat frågade vart hon skulle köra. Vi ryckte på axlarna, drack nån klunk o chansade.. 10 min senare "där är ju inträdet till Trädgårn"

De blev betydligt lugnare på vägen dit än i sommras och vi fick en bättre helhetsbild av hur Trädgårn ser ut på riktigt hehe. Men dom måste ha byggt om lite... eller? Började öla rätt fint innan spelningen lr ända till kick off snarare o "special guest" förblev unknown för Minttu Black/Heineken prioriterades skyhögt!

Spelningen var über men orkar inte dra upp allt.. Tändning när dom fyllde scenen med brudar på Kiss me I'm shitfaced iaf! Har klipp på de o några till samt 2 fulla låtar men de är tungt o ladda upp. får se om jag orkar nån dag!

Nåt helt annat.. Benny har fanimig spottat ur sig guldkorn på sistone haha!

- Alla menyer, jämt flow (maskarna ville ha _ALLT_ på knekten)
- Vilket jävla jidder!! (de ska vara tyst när de kollas på kvarteret skatan minsann!)
- Va...!? (går inte o skriva vad som sas innan men reaktionen var 7000 solar iaf haha)
- Wash out (beskriver domarens tecken på de bortdömda målet mellan timrå-hv)

Månades spelare helt klart även om Matte har flugit fram som lagets målspottare #1 på senare tid. En man för startelvan i EM måntro...?

Apropå fotboll (mmm känn på den övergången... tv3 nästa?) så är de 1/4Final i den finaste av turneringar ikväll. Roma borta för våra hjältar. Tror inte på seger utan ett kryss känns mer på tapeten. Även om jag inte är helt ok med def borta. Speciellt inte när den vackraste av fotboll spelas av Ronnie, Rooney, Tevez o co: för tillfället!

*** Upd 22:42 ***

Funkade att lägga pressen på pizzafolket! Stabila 2-0 borta o revanch för debaklet förra året..! Se till o nolla dom hemma sen oxå så blir de 2 svettiga matcher mot bloggkollegans Barca!

Han o jag hade för övrigt en mkt underhållande smstraffik idag under matcherna. Vi kollade stream bägge 2 för sb o sb hade gett sig fan på att inte släppa in en Utd-supporter när de vankades CL-fotboll. Toffling o "sliten"...nja.. de håller fan inte som ursäkter!! Får se vem som får sota för de imorrn hehe.

Nåja.. tillbaka till trafiken då.. här följer ett par godbitar under kvällen:

Jocke - Skön linejedomare som blåser offside när man klart och tydligt kan se de klippta gräset och se att han var onside. Varför har alla romaspelare starkt sliskigt hår?

Henke - Otroligt flottiga romaspelare, klausul i kontraktet? 11 tyska fångvaktare framför eget målområde lr?

Jocke - hehe typ, den tyska berömda muren har återuppstått

Jocke - De filmar värre Italienare, jävla tyskar! nu bytte dom in Larsen med, fan om han avgör. Han e ju van vid stora matcher, superdery o grejer

Henke - hahaha. står 0-1 fortfarande lr? Rooney ökade på nyss efter fint sjabbel av deras målis. Antar att de är svårt o hålla bollar om man ska hålla på o dra händerna genom 2 kg flott i håret. Bättre o köra a naturell, Basshunter-stylie!

Jocke - Japp, 0-1. De ledsnade på att bli utspelade o sänkte Bojan, skön taktik. Hahaha arisk lejonman slår alltid en italiensk pizzafrisyr!

Jocke - Gillar Rijkaart. 8 min kvar, leder med 1-0 borta, han plockar ut Etoo o sätter in Dos Santos. Så kallad lagerbäck taktik? Full fart framåt

Henke - Haha den taktiken har han snott rakt av ur Lasses "döda matchen" pärm!

Jocke - Hahaha de är nog i den pärmen han har skrivit "x = vinst"

Henke - Haha, undrar vad pärmen heter där han hämtade genidraget att ta ut kongo VM06 mot tyskland vid underläge 0-2 för att ta in ny back

Jocke - Hehe sidorna hade väl klistrat ihop sig och det blev resultatet av 2 defensiva taktiker. Han går väl loss på sånt. "Aktuell rapport? Nej tack, har en skön bok om 6-backslinjer här.."



LET'S GO MURPHYS! | GLORY GLORY MAN UTD!

.Henke

Top of the league.. typ

image180Eftersom blogg.se's tekniker har lika bra timing som en göteborsk ståuppare så försenades det här inlägget en dag pga av att de lanserat en ny bloggplattform. Vi va top of the league men eftersom Henkeborg o'co smällde in 0-3 ligger vi på en fin andraplats. Visserligen bara en omgång spelad men det känns ändå skönt att titta ner på mittenlaget göteborg och råttorna. Så blir det säsongen ut hoppas jag. Matchen så. Avresa klockan 09:00 från torget, Stoffe försökte dra en dubbelbluff när man ringde en kvart innan och fejkade att man glömt sommartiden. Resan gick fint. Dock gjorde det ont i magen när man väntade på pissepaus i 20 minuter, man började undra varför ingen annan började få panik eller visade samma smärtansikte som en själv, då såg man att Taxi Nyberg köpt in konstiga bussar där toan inte längre ligger i mitten av bussen, utan längst bak. Tack för den infon! Nåja. Väl framme va det pub och sedan march till Parken. Blåste korvgubben på två korvar och sedan skaka lite galler innan vi fick komma in. Ett surt äpple fick de pekingfansen bita i som inte kom in trots att de hade biljett, pga att djurgårdsfamiljen va en kategori större än de brögängen de mött de senaste åren nere i superettan. 5-6k bröder och systrar hade samlats och jävlar vilket drag det va.



Har ett klipp till [här]. Den gungade så hårt så betongläktaren svajade under fötterna. Rajja lekte iaf i matchen, även hans kompanjon Martin. Alla spelade bra tyckte jag utom pajasen från Tyskland. Tokiga passar, rensningar och det där håret. In med Per istället! Det skulle dessutom göra susen för min Drömelvan. Ni har väl inte glömt?

[Ta mig till Drömelvan!!], Ligan heter "Drömelvan Säsong IV", och har ni inte råd eller skills nog så testa [Startelvan] istället.

Förresten, hur vet man att man är för full för Drömelvan? Jo, när man plockar ut det [äckligaste mittfältet] i manna minne. Fy på dig Stoffe. En taco, en svettig S, en sidledspassare och en uppkäftig mediahorande bonde. Skäms!

Mamma är bäst på [förstaapril skämt.]

Idag är det Champions League. Det är viktigt. Det är spännande. Men framför allt är det jävligt nervöst. Deco, Messi och R10 är inte med. Helvete. Våra unga talanger får avgöra istället. Visca Barça! Hur det går? Såhär:

Roma - Man United 1-2
Schalke 04 - Barcelona 0-2

Rensade kyckling igårkväll när det plötsligt ringde på mobilen. Dolt nummer. Satan. Tänkte att det kanske va jobbet som ringde akut så det va språngmarch till toan för att torka bort all slemmig kyckling, mumlade lite och svarade. Döm av min förvåning när det va Alf i andra sidan luren som berättade om ett hett nyförvärv. Ytterliggare en språngmarch, den här gången till datorn för att kolla in guldklimpen. Neboja Marinkovic. Panikvärvning eller briljans snestreck fingerkänsla? Återstår att se, hoppas han e klar mot malmö på hemmapremiären på lördag. Då blir det skånsk spätterkaka av pågarna!

Avslutar med en skön bild från i fredags. Va i Vetlösa med Spiffen och tog en lunch och ett parti bowling i bowlinghallen. Reglerna va enkla. 20 spänn för en strike, 10 för en spärr och 10 för rännan. Efter 55 minuter låg jag back en del och det va dags att plocka fram The A game. Resultatet ser ni på bilden nedanför.

image181


En sista grej bara. De Regerande Mästarna spelade final i Söndag mot Becker Acroma. Läs mer om vårt nybärgade guld [här.] Vi behöver alltså inte bytra namn nästa säsong.


. Jocke

RSS 2.0