Årskrönika


Dags o summera året som gått då.. ..men först hälsa mig själv tillbaka till bloggen. Juden har ju fått löpa fritt här inne med de ena barocka inlägget om barca efter de andra. De e inte ens ok. Men vi alla vet ju vad som händer när man basunerar ut på förhand vilka som kommer vinna... ett trick som han där nere bara ler åt. Speciellt när man skickar sms i viktiga matcher o inte kan hålla sig tills matchen e avblåst..

Nåja.. here goes

Årets hus: Limpans, odiskutabelt dessutom

Årets kock: Danne "burned burger" Claesson

Årets Cock: Robban (som varje år)

Årets film: 300 "WHAT IS THIS?!"

Årets våldtäktsoffer: Roma som tog den i räääääva 7 ggr på hemmaplan alternativt killen i skogen

Årets yngsta: Nia Trea eller Etta Fyra om man så vill

Årets fucking yes: Chelskis applåder på Old Trafford till MÄSTARNA som jag vi brukar säga

Årets fyllekalas: Ayia e ju rätt solklart men Dropkickresan var rått oxå. O sen alla SJUKA fester hos The Limp

Årets skiva: DKM´s nya

Årets låt: The Hives - Return the favour

Årets låt live: DKM - Wild Rover och Engdahl o co's Farewell My Hell på Mickes Releasefest

Årets handyman: Juden. Nej... verkligen inte... AHHHH BOB SAGET

Årets nya smeknamn: Damp, grattis wikby!

Årets mailadress: Festsomfan@ Så sjukt mkt fest är de!

Årets flytt: Min egen alt Anderson & Owen H

Årets practical joke: Matte o Limpans

Årets misslyckade practical joke: tama försök till julspex. Ringde nån?

Årets tuppfäktning: Micke o Benny. blir mer klart om vi tar de på eng..

.. COCKfight of the year: Micke o Benny

Årets spelare: RONALDO (den smale) Får ju ta upp de här eftersom fifa o fransmännen är tomtar

Årets mål: John "kopkiller" O'shea 1-o på anfield i 91:a minuten.

Årets talande tystnad: Dannes stirr ut i tomma intet efter årets mål! ONE LOVE!

Årets återställda ordning: Premier League men även La Liga, HATA BARCEJÄVLALONA

Nä nu orkar jag inte mer, galet sliten efter en galen kväll, Inte ens en torsdag asså...

GOTT NYTT FUCKERS

. Henke


Corina corina

God fortsättning. Snön faller ner, plogarna får jobba röven av sig och tungan fryser fast i gommen när man tar första andetaget när man går ut, eller inte. Asfaltsjul, så jävla kul.

Fick många fina julklappar, får ta bild och skicka upp när tillfälle ges. Just nu jobbar jag nonstop till nästa julafton känns det som. =/

Raised Fist 4 prez! In och rösta för bövelen -> klicka!!@

Jimmy Page i all ära, men det här va rätt ok ändå.

Registrerade den här bloggen till bloggprotalen, får väl se om det ramlar in ett par gubbar.

Avslutar med en framtidsvision som sker nästa år.
image76


. Jocke

Och gott nytt år!!

Har tagit sven under mina vingar, ska lära han allt jag kan!

image75


. Jocke

God Jul!

DIF-familjen bara växer och växer, det gäller att börja i tid. Gav sambons brors 6-månaders unge en tidning av klass så han kunde lära sig ett par spelare. Han tog till sig uppgiften helseriöst och man kunde riktigt se hur han började memorera laget från -99.

image72


image73


image74



GOD JUL!


. Jocke

I KEEL YO!!!

Skillnaden mellan Danne och Undertecknad i innebandy.

Nöjd med CL-lottningen, jag har ju redan gjort mitt tips och behöver väl inte dra det igen. Jag ska uppdatera mitt gamla inlägg sen när Puyol lyfter bucklan. =)

Jeff Dunham - Achmed the Dead Terrorist

Kolla även in karaktärerna Sweet Daddy D, Bubba J aka Boris och Walter.

Dagens käftsmäll får DOBB Production AB som sparkat Wille på FanTV. Bajen-John tog den i röven och fick deltid, men Wille gav sig inte. Krossa asen i rätten! Va fan ska man nu göra sega dagar när man inte kan kolla på FanTV. =/

IQ-Fiskmås. Om jag hyr en parkeringsplats och någon parkerar där iaf, beytder det att det är min bil då? Idiot.


. Jocke

Take em all!

Vem fan går på sånt här? Kan det måne vara det horribla gröna plastskalet som ger den första ledtråden att det inte är en riktigt mobiltelefon, eller kan det vara plastetiketten som ska föreställa någon sorts modibldisplay. Isåfall kanske det inte ska stå "Squirt Phone" på den, förstör ju överraskningen lite.. Det roliga är att i produktbeskrivingen står det "En modern variant av den sprutande telefonen!". Och den här, va fan ska det föreställa? Ser ju ut som en idiot i den. Nåt för dig Danne? =)

Den nya EM-kampsången, ja vad ska man säga. Tragik på hög nivå. Staffan Hellstands bidrag y2k, Xplodera , blev helt plötsligt en höjdare när man lyssnat på den här. Låter som nån samevisa blandat med renskit. När man börjar lyssna väntar man bara på att sången ska komma igång, men det händer ingenting, låten börjar bara igen. Det kommer bli svårt att dra den live, de enda som skulle kunna göra det är är hv med sin "vi kan inte heja utan våran trumma"-klack. Det skulle iofs bli rätt svårt när jag tänker efter eftersom det är fler ord i den Svenska kampsången än alla hv's ramsor tillsammans. Knarkarbajen kanske skulle lyckas, men de kan ju bara en melodi och den passar inte in i den här kampsången. Nåja, väntar spänt på alla inoffeciella, de är ju bra mycket bättre. Förra årets VM-låt från "Öppna korten" va ju duktigt bra. Eller vem minns inte "in med bollen" på Hultsfred när man styrde den sittande(!!) klacken med järnhand. =)

Julfester är kul, iaf hos PL-lag. Historien om Vinnie Jones fest vore ju en drömfest att få gå på. Igår hade Man Utd sin julfest iaf, och det slutade väl som vanligt får man väl säga.

C. Ronaldo till Barςa före 2009. Kom ihåg var ni hörde det först. Lägg då på Fabregas som (också) fått hemlängtan och beviset för att Barςa kommer att totalt dominera den internationella fotbollsscenen lång tid framöver är ett faktum!

Nummer 5 på listan Förluster. Ett jävla tjat från åvallagatan om jag inte minns fel när han köptes. Skrattar bäst som skrattar sist. Mourad, Gerba, Big moma, listan kan göras lång på era värvningar som fått hela Sveriga att skratta. Pajaser. =)

4 dagar kvar tills vi möter marängerna i våran borg, Camp Nou. Det riktiga derbyt i Europa. Fy fan.

Visca Barςa.


Det här är ju bara sjukt. Galet partytrick, men fy fan.



Dagens klipp från YouTube är bara sinnessjukt.




. Jocke


Rapportering från Lucia Cup

Lucia Cup anno 07 gick av stapeln i fredags, det var inte riktigt som när man va mindre. Inga band på spelverket så vitt jag vet, och bra färre lag. Lucia Cups tyngsta avbräck måste dock varit att undertecknad inte spelade i något lag, men men, man kan inte bjuda publiken på det bästa jämt.

Efter att ha sett ett antal matcher kunde jag konstatera att tekniskt sett i familjen Börjesson har den äldre fått en hel del men att tekniken hoppade över den mellersta och den yngre fick resten. Samma kaxiga gångstil och dribblingar från båda, den mellersta dribblar även han, dock bara på helger och då med sig själv. Lyckades få med ett litet filmklipp på den äldre, Mr Lonely. Ingen aning om var resten av hans lag är men efter ett tag skulle han börja imponera på nån tjej, avdelning yngre, i publiken som han sett. Fick med även det. I present to you.. Börjinho!
Börjesson stod dock för en enastående prestation när han flög igenom skyddsnätet och in på andra planen,  vet inte vem som stod för den rövtacklingen men en stående ovation borde vara på sin plats haha synd att jag inte fick med den på film. Den hade de säkert rullat på kanon&kalkon idag annars. =)

Laget med mest humor måste varit Tobbes lag, som hade en manager med taktiktavla. Läckert. Inför den sista matchen hade de utvecklat två taktiker där den första gick ut på att spela med två backar som skulle göra attacker från sidorna samt ha en gubbe i mitten hela tiden. Den andra förstod jag inte riktigt, men jag tror de menade att de skulle sätta press på motståndarnas högra kant..

Hade det inte varit för ett riktigt klantarsel som gick förbi precis när Micke skulle ta en straff hade jag haft ett riktigt godisklipp här på bloggen. Det enda man ser i klippet är när Micke drar iväg bollen, och precis när bollen susar förbi målet går idioten förbi. =/ Det ska du vara jefligt glad för Micke!! =)

Det var en massa folk i publiken, bl a ett gnagarsvin, hittade även fisken med sin spätta i publiken.

Kan förresten meddela att Stoffes la familia besökte p-hallen, puffen hade taktisk genomgång både före och under match med stoffe haha Vinnare av Lucia Cup blev förresten Stoffes lag. De vann en skön rosa t-shirt. "Tack."



Fotboll. Barça knäckte Valencia igår med 3-0. Islänningen lyckades sätta en boll innanför stolparna vilket hör till ovanligheterna. Messi blev skadad men det roligast var att Eto'o verkligen har kommit tillbaka efter sin skada, 2 strutar igår! Ser riktigt, riktigt bra ut inför hatmötet mot la putas den 23'e December. En försmak av vad som komma skall. Så jävla mäktigt!!

Brolle briljerar både i poker och det dagliga matintagetet.
image71


. Jocke

ah mista lovah lovah

Kvällens tips, en mycket sevärd dokumentär. Zeitgeist. Om man inte var mörkrädd innan blir man det efter att ha sett den här. Dessutom har min största stand up-favorit, George Carlin, med ett klipp i filmen.

Danne. Angående dina lögner på en annan blogg. klicka. Här har du lite gammal porr förresten. klickfen.

..och vad är väl ett blogginlägg utan ett YouTube-klipp? Ett klipp med George Carlion så klart!.



. Jocke

Sound of like you got a pair!@#!!

Jaha, och när ska bocken ta fyr är det tänkt? *kollar på klockan* Det är bara 11 dagar kvar till dagen J, snart får man väl dra hit en full turist som har lite stake i sig. Man ska hålla på traditionerna!

THIS IS SPARTA!!!

Är det nåt läger man skulle vilja spendera sommarlovet på vore det det här lägret. Hade knappt behövt nån alkohol, hade bara gått runt och garvat hela tiden. Och angående början av klippet, boris borde få diagnosen tourettes. =D

Har börjat lira lite innebandy på torsdagarna, och idag va det nån nisse med kamera som filmade lite. Drog ett par sköna finter och en av dom fastnade på kameran. Rätt ok mål om jag får säga det själv.




CL. Gruppvinnare och enkel biljett till semin, ber till högre makter att vi får möta l'pool eller arse-anal. Då blir det One way ticket som The Darkness sjunger för britterna. Godis.

Nu blir det till att filmreflektion till min etikklass innan jobbet börjar, ska recensera Full Metal Jacket ur ett etiskt perspektiv. Vilket jävla godis. =)


. Jocke

Ronaldo brädad av kameraman!

Såg precis ett av de sjukaste fotbollsfilmklippen jag sett någonsin. Det som kameramannen gör vid 1.36 är ju fan inte av denna gjord. Ronaldo försöker svara men det e ju inte samma klass tycker jag. Rätt schyssta moves i klippet, påminner det inte lite om mina kickar i somras? :D



New wheels on the block!

Mellberg till Juve tydligen. Det va som fan.

Nu blir det spiffen-kross på vetgirig.


. Jocke

På västfronten intet nytt

Tjoflöjt.

Fick "Vem vill bli miljonär" på DVD, och spräckte oskulden på paketet med stoffe. En hel del kluriga frågor men det va jämt in i det sista innan jag tappade fokus pga trötthet, vet inte vem som vann egentligen. ("That's my story, and im sticking to it!!") Skivans diss fick iaf en svensk. Frågan löd: Vem av dessa tog inte nobelpriset i fysik 2001? Fram kom det 3 utländska namn man aldrig hört talas om, och Dolph Lundgren. Tjena.
Det var iaf blandad kompott på de låga summorna. Jag fick t ex den här. Sjukt svår. Men skratta ni om ni kunde den, spiffen slösade en livlina på den här. haha

Mamma scan aka. sälen fick bragdpriset, för andra året i rad. Kommentar överflödig.

Dagens family guy-avsnitt var riktigt, riktigt roligt. Va bara tvungen att lägga upp ett par guldklimpar. Håll till godo!
* Stewie och Brian ska bygga om ett gammalt hus, men det uppkommer en del kommunikationssvårigheter. 
* Sjuk flashback där Peter slash Boris ballar ur på en som mobbar Meg.
* Peter strippar på Meg's möhippa.
* Cleveland blir aningen särbehandlad.
* USAAAMMAAAAA!!£$?@
/* EDIT /* Det tog hela två timmar och sexton minuter: klicka för att titta

Sport. Skön grej i skolan idag, vi skulle redovisa ett etiskt dilemma. Killen jämte mig körde igång sin redovisning. Började med att berätta att han snodde ett dilemma från Dr. House som han kollade på igår. När han va klar och fått beröm för sitt engagemang frågade läraren hur det gick i avsnittet, och hur allt slutade varpå han svarade: "Vet inte, det va Champions League igår." Respekt. =)
dinho på gång till Chelskij. 90 millar i lön, om året. Han måste vara bottenlös den där jefla ryssen. Man skulle va oligark, fan va man skulle äga då. Nåja, sticker han har vi en hel del att plocka in i hans ställe ändå. Lägg då till Fabregas som vill hem till nästa säsong och vi har en rätt bred trupp.

Här är en rolig länk förresten, kolla 20:45 idag när tacos gör bort sig ännu en gång i Europa.

Det här klippet är från The Man Show. Den första killen luktade väl inte på nåt va? hahaha Den andra killen ser ut lite som Danne tycker jag.. hmm.. =P



Avslutar med en rolig bild jag hittade i mitt äldsta bildarkiv.
image63


Nu blir det lite "vem vill..". Salut!


. Jocke

God jul för fan

Första advent idag, så idag får brandförsvaret det svettigt kan jag tro.

Henke har inte postat nåt i bloggen på exakt 1 månad. Henke har drabbats av ett klassiskt fall av flaskhals. Henke säger att han behöver en ny dator. Förklaring. Skärpning.

Skämdes något utöver det vanliga idag när jag hittade en officiell musikvideo till Raised Fist singel Sound of the Rebublic. Den är ju inte ny heller så det finns inga ursäkter. 20 piskrapp och extra hårt träningspass idag.



EM-lottningen blev klar idag. Det var en pina att titta på Olof Lundh i studion. En apa skulle kunna sitta med en laptopen i knät och citera vad fotbollskanalen.se's användare har postat för svar. Sjukt. Betalar verkligen TV4 denna mannen regelbundet för hans "jobb"? Nästan sämre sportjournalist än alkisen slash dansken på Expressen. Ni vet vem. Nåja.. 0p mor Grekland (går inte att göra mål på Clooney-kopian i målet), 0p mot Spanien och 1p mot Ryssland tippar jag iaf.

Nu vankas det julskyltning, sen stämplar jag ut! Stoffe är tillbaka i stan, kanske kan bli lite vetgirig live imon, då kan han ju iaf inte googla svaren!!! 3 lätta poäng ska bärgas.


. Jocke


En titt in i framtiden

Händer inte mycket i nyhetväg, slö morgon må jag säga.

Fick ner Benders Big Score i förrgår. Futurama är alltid futurama, men det kändes som man hade panikskrivit manuset. Antar att de jobbade på den här filmen parallelt med Simpson-filmen, och de satte de resurserna som blev över från den filmen till Benders Big Score. Finns ett par sköna oneliners från Benders såklart, och en del från professorn, men annars va den faktiskt inte mkt att ha. Serien äger dock fortfarande, hoppas de gör ett par säsonger till nån gång!

För barnen.

Hörde en fjärt gå av borta på gooner.se/wordpress. Åttondelen? Varför inte mötas i finalen igen, det är där de riktiga lagen möts. =) Du kan få ett gratis frislag om jag får ge tillbaka med eran kvast hahaha det sjukaste jag sett på länge! Och då fanns det även en bild på danne som praktiserade grov rattfylla på trucken.

Rubriken då, här är en blick in i framtiden på min framtida pojk. Så jävla gulligt.


DIF. Arneng till Norge, inte så farligt trots allt, vi har ju våran powerfinne som tagit över. Dembo har skrivit på 3 år till för DIF, el grande! Oremo så gott som klar, vårt anfall börjar nu likna barcas.

Julvörtbröd nu, sen träning och sen jobb. Skulle visst bli julbord idag. Annat än att åka färja på pallco.


. Jocke

RSS 2.0