Topp 4

Sjuk jävla kväll...

inget av topp 4 klubbarna gjorde mål framåt

inget av topp 4 klubbarna släppte in mål heller

--- men arsenal fick 4 i röven

OJ ... "de stannade viid 3" - Danne

Vi seglade ifrån en poöng med andra ord!

.Danne

Day And Age

Först i musik, först i film..!!

Jag har The Killers nya, Mia har The Killers nya, Patrick har The Killers nya...

..vafan ta du med dig till bordet?

.Henke

November rain

Dåligt med update här på senaste!

Svart --> Ljusgrått --> Mörkgrått --> Svart
Fan vilka pigga de färger de är nu... ser ljuset när man e på väg till matsalen... skjut mig..

Men November anno 2008 kommer ändå gå ner i historien som en av dom bästa Novembermånaderna nånsin!

De började ju med Glasgowresan. Dom flesta har väl sett bilderna från de äventyret haha. Glasgow får 5/5 Pints! Underbar stad med relativt underbara människor. Stor Britaniens svar på Danmark dock... svälj gröten för helvete! När man sa att man var svensk blev men avgudad haha... Sjukt hur stor han fortfarande är Gubben Larsson!

Efter de var de några galna dagar i Hufvudstaden med rykten om dans o vansinnigt förbrukande av drinkar.. varför dricka öl när drinkar är så mkt dyrare liksom

Äntligen fått göra klart min Dropkick-Pirat hos Lakss oxå.. tog bara 7 månader men de var de värt nu när läkningsprocessen är över! Den karln kan svinga en nål minsann!! Har för övrigt ny tid den 28:e. Motiv ngn? ... Nähe.. ok!

The Killers nya album kommer snart med! Glasvegas gick ut med nyheten att dom kommer till Sverige i Mars. Volbeat likaså. Biljetterna till volbeat försvann som en löning så de var bara o vända sig till ett skumrask-företag men de får gå. Glasvegas är de inget datum bokat än men när det blir det så är de jag som köper biljett iaf!

Ny mobil med.. funkar från start utan att man ska behöva göra några inställningar i jkpg?... Jomen tjena.. värsta problemet hitills va de gäller 3 AHHH BOB SAGET!! Kan skicka sms på maxlängden 70 tecken!! Med andra ord inte ens hälften av ett normalt.. allt utöver 70 tecken o ett tryck på "skicka" så dör mobilen... Jo men de verkar ju logiskt. Snart åker Nokia 3330 fram... den tålde tamigfan allt! Säkert fortfarande batteritid kvar oxå...!

Nu ska jag kolla Holland-Sverige... lr näe... jag kollar Tyskarna-England istället... lr näe... bara Carrick som är med ändå.. Får bli o vänta tills 01 då Anderson-son-son lirar mot Viva Ronaldo o Nani. Skulle smaka fint med 3 skador där... HATA LANDSKAMPER!

De var nåt mer som hände i November... mmm ja just de.. föräldrarna drog till Brasilien ikväll så var de ja... när jag trodde dom skulle fråga om jag ville med frågade dom om jag kunde ta hand om katten... vafan e de liksom! "Tack men nej tack"

.Henke

Bojkotter och Keith Richards

Om man inte är förbannad redan när man tittar ut genom fönstret blir man det när man läser debattartiklar och öppnar dagens tidning. Mycket ilska nu, var ska jag börja. IPRED-lagen kanske? Snacka om att skjuta sig i foten, som Jason menar. Jag vet, vi lägger ner en jävla massa energi, tid och pengar på att jaga folk som lämnat 80/90-talet och istället vill ha sin musik och film digitalt via nätet. "Vaddå? Fortsätta spinna på idén och hitta ett sätt att tjäna pengar via nätet istället? Nej nej för bövelen. Folk ska köpa plastskivor och vi ska fortsätta ge ut skitskivor med 2-3 hits på varje platta. Köpa enskilda låtar? hahahah nej nej." Ser man till de "artister" som ställt sig bakom den senaste artikeln märker man att det är artister som säkert vill ha lite PR, för deras alster lär väl knappast KOPIERAS (skillnad på att stjäla och kopiera!!!!) på nätet. Och Per Gessle är fanimej den sista som ska uttala sig i frågan om att kopiera och sno. Jävla poptomte.

Älskar för övrigt "You wouldn't steal a car"-krafset som numera finns innan filmen börjar. Att ta en orginalinspelning från någon är fel, det är stöld. För då tar man något som bara finns i ett exemplar. Att kopiera en inspelning är kanske lite skillnad? Seriöst, vem fan pungar ut 150-200 spänn för en plastskiva när man kan dra hem plattan på några sekunder hemma vid datorn? Och kan inte bolagen få tummen ur och glida in på 2000-talet så får de faktiskt skylla sig själva. Svälj stoltheten och öppna ögonen.

Vidare till nästa bojkott. Nordea. Hej då. Jo jag vet, pensionen räknas ut på vad man har tjänat under hela sitt arbetsliv, men tjänar man miljoner under sitt liv va fan ska man då ha en pension på 100+ miljoner till? Var kommer de pengarna ifrån? Mina surt ihopjobbade pengar? Fy fan säger jag bara. Det rimmar dåligt när denna hemska "finanskris" pågår. Men miljarder i "hjälppaket" från staten ska de ha! För de måste ju täcka upp sina lån, och pensionsavtal då...  aaahhhh BOB SAGET!!¤1"#!

Henrik Rydström. Han bojkottar landslaget. Jag bojkottar också landslaget för jag gillar inte vissa personer inom Svensk Fotboll. Det gör inte Henrik Rydström heller. Henrik Rydström och jag är lika bra på fotboll typ. Vi skulle aldrig få spela i landslaget. Därför bojkottar vi det Svenska landslaget. Henrik Rydström och jag.

Rolling Stones har jag bojkottat sedan länge, men av helt andra anledningar. Beatles > RS. Men Keith Richards är en man som aldrig får dö. Men när han väl gör det borde de trycka in honom i en flaska med rom, som såna där gamla skepp ni vet, fast nu ska flaskan vara fylld med rom. Bjuder på två fina covers.

Lerning the game


Cocaine Blues


Det var kul att jobba i bruza i tisdags. 7-0. Det finns bara ett lag i Sverige.


. Jocke

Say what!?

Nu måste väl ändå Danne ge upp drömmen om gamle Steve...Det går åt helvete för Djurgårn. Men det går ännu sämre för AIK. Så humöret är till trots på topp.

Det ryktas att Henke va ute och svängde sina lurviga i den Kungliga Hufvudstaden i helgen. Jag har känt honom sedan hans far kapade ner farfars björkar och skövlade upp min gamla lekplats för att bygga ett percyskrytbygge på den plats jag brukade gunga glatt till tonerna av Mitt sommarlov med Anita Hegerland. Jag har aldrig sett Henke dansa innan. Om man räknar bort alla gånger han dansat ut från hotellet med en vakt på höger- och vänsterflanken vill säga. Frågan man ställer sig är väl om han sjöng på Uggla samtidigt när han ändå va igång. Lågoddsare.

Det här ska jag testa nästa gång Nordea hör av sig... =)

Skönt "dunsljud" när han ska visa sig på styva linan och spexa.

Nahe, sitter på jobbet. Dags att vara lite produktiv kanske. Förresten, såg på texttv innan att börsen har gått ner, igen. Borde den inte ligga på noll snart? Har ju fan sjunkit i flera veckor nu. Bluffbranch det där..


. Jocke

Follow follow follow 'cos UTD are going to GlasgowFucking yes!!

Söndag igen då.. alltid lika jävla tråkigt och nu dessutom skitkallt! Mina element påminner mig själv på jobbet. Man e där... men mer är de fan inte! Får snart knacka bort is från duschslangen på morgonen tror jag!

Men de är ändå inte så jävligt idag. Bara en dag med jobb kommande vecka! För på tisdagen styrs skutan mot Glasgow! Ska bli riktigt nice! SKulle vara kul o se ett mål denna resan dock! Kommer göra stan osäker Tisdag och Onsdag, go mental i casualaffären innan hemresa på Torsdagen. Stanna kvar i Sthlm för lite partajj där med samt kolla arse-UTD!

Glodde på Sågen 5 innan.... Enough is enough.... kvallen var dessuom sämre än jag själv när man slog upp ögonen idag. Mitt xbox la av häromdan med.. mer utgifter! MM love it!

Hull gjorde ett sött försök att ta poäng på OT igår.. cred för att göra 3 mål dock.. bra men inte bra nog mot United..

Nähe.. tillbax till ångest med HH!

.Henke

coming soon..

Med lönen kom teknikbegäret. Har väntat i snart 2 månader på att köpa den här. Det är min nya ögonsten. Kolla in linjerna, formerna, den cleana vita pianolacken. Jag ryser. Den bygger på en bantad version av Linux och man kan bygga ut den hur mycket man vill i princip. För tillfället är den är utrustad med en Western Digital Caviar Green WD10EADS 32MB 1TB.. *dreglar* Ligger inne med 1.9TB nu! I skrivande stund väger mitt musikarkiv in på 134 Gb. 29 407 låtar.. and counting. Snart tar jag P3s skivarkiv. :-) Den som är snäll får ett konto. Förutom Boris, du kommer bara att pilla med sånt som du inte ska pilla med.

Här är snyggingen:

Det suger att vara djurgårdare just nu. Inget går som det ska. Nästa säsong, då jävlar!

Btw, dra inte ner offsprings nya. Hej fjunpoppunk.


. Jocke

RSS 2.0