Falukorv, öl och NES

Va på hemköp i förrgår, hängde på låset vid kvart i åtta och stegade in först i butiken, men blev slagen vid kassorna av en gubbe som hade kvicka fötter. Han hade en grym inköpslista. Två stycken 6-pack och en falukorv. Frågor överflödiga.

Rätt kul, slösurfade lite imorse, hittade [Boris] på YouTube. Lite kul tänkte jag, men sen hittade jag [Danne] på ÖP. Äckligt Dane.

Om man får tråkigt nån gång - lira lite [NES 8-bit]

Nu är det jobb på G. Väl mött.


. Jocke

Nya animationer och fotboll

image146David Firth, en av mina favoritanimatörer, har släppt lite nytt. För er som inte vet vem det är har han bl a gjort Salad Fingers som ni ser här till vänster. Klicka [här] för att kolla in den. Han har en riktigt konstig stil på sina animationer, lite som Monkey Dust som var en ruskigt bra serie. David Firth har även gjort en riktigt bra animation på Valentines Day-temat. Kolla in [här.] "Same time next year i guess" =) En annan kuslig animation han gjort är "Video Dating Tape" som handlar om Jake. Klicka [här] för att kolla in den.

I alla fall, hans nya animationer heter "The World Within A Sock" och ni hittar direktlänk här:
The World Within A Sock [Episode #1]
The World Within A Sock [Episode #3] (Roliga slutrepliker. "Glenfelder, my only stirling allie." och "Drink on, dear boy, drink on.) Haha comedy gold.
The World Within A Sock [Episode #4]

Kan inte påstå att man är överens med Liverpool många gånger, men den här artikeln va rätt kul. "Med tanke på vad en öl kostar..." haha. Men det roligaste vad ändå detta: "Hicks junior säger själv att han gick till Sandon för att se var hans klubb grundades." Sug på den du Danne, mest pengar, störst fan. =P

Stoltz blev utlånad till Enköping för en dag sedan, ingen större överraskning. Det enda ögonbrynshöjande kanske kan vara att han fortfarande är i klubben. Fattade aldrig det köpet för två säsonger sedan. Han var gammal, den sämsta backen i Kalmars backlinje på den tiden och han är lika snabb Erik Johnson på kortdistans.

Kunda inte låta bli att leka lite med en bild jag hittade på AB. Lite ironiskt att två liknande händelser sker med så kort mellanrum, och konstigt att jag inte hittat ett liknande bildmontage än. Nåja. Maik Tayler ger order, Martin Taylor utför. Exemplariskt.
image147

Och till sist då, ett YouTube-klipp. *trumvirvel* Jimmy Kimmel ger igen.


Ikväll blir det träning på I12 med bushen. Fan va stel jag kommer va imorgon. =/


. Jocke

CL och "ny" gitarr

Igår drog CL igång igen, underbart. Äckligt dock att Liverpool på något sliskgt sätt lyckas hålla sig kvar. Nu vet vi iallafall vart Benitez transferpengar tagit vägen. Domaren såg jävligt nyrakad ut... Kan konstatera att Henke tog en öl för mycket igår. Jag är inte sur, jag är besviken. Roma knäppte marängerna på näsan igår, mycket fint. Man vet förresten att Barca spelar en säker match när de inte visar matchen på TV6. Vet inte vilket skräp de visar på TV6 idag men här är kvällens matcher:

Fenerbahce vs. Sevilla - Sevilla, ni vet vad jag tycker om turkiska fotbollslag.
Arsenal vs. Milan - Skit möter skit, vet inte och bryr mig inte.
Lyon vs. Man United - Gamla ur-djurgårdaren Kongo-kim får lira mot de röda jävlarna. Har inte sett många matcher med Lyon men det blir väl troligtvis den roligare matchen att se på den här omgången.
Celtic vs. Barcelona - Klock. Grymt tryck på ön men jag tror på kryss eller vinst. Även om det skulle gå illa ikväll mosar vi de gröna små nissarna på Nou Camp i returen.

Lämnade in min gamla Levin-gitarr för en vecka sedan, igår ringde killen och sa att den va klar. Guldklimp! Han glömde dock att fästa dit en guldknopp så man kan köra med axelband, så jag får lämna in den igen på lördag med jag kunde inte hålla mig utan hämtade den idag så jag kunde få lira lite tills på lördag. Den här gitarren låter inte, den sjunger ackorden man spelar. Fan va fin den är. Här är lite bilder.

image139 image140 
image141 image142 
 image144 image143


Det här ser ut att vara ett solklart resultat av att kvinnan i fråga har fallit och landat lite olyckligt. Varför ens ställa frågan? /ironi

Nu blir det repris av Robins. Kanon. Forza!


. Jocke

Apple Shampoo

Tränade lite med bushen innan, gick rätt bra men tror jag sträckte en magmuskel. Ska inte lägga mig i men det här va lite kul faktiskt. Kaxigt roligt på nåt sätt. Kan se Matte framför mig koka och knäcka knogarna haha. Ändrade bannern till din ära förresten Matte, u like? =]

Torsk i söndags mot ett pack 17-åringar och deras brorsa. Toppat lag som vanligt. "hupp hupp". Läs mer om matchen -> här.

Fick värsta flashbacken och tvångstanken att börja lyssna på Blink igen. Framför allt Dude Ranch-plattan och speciellt apple schampoo. Vilka sköna minnen. Gruppsång och HB. Vart tog åren vägen? Biljard och hockeyslutspel i Stoffes källare, grillning och kubb i Anderssons trädgård, vinpimplande i Jonnes rum med låst dörr och med spyor i papperskorgen osv osv.

Den 14 mars smäller det igen! Bokningen har sprungit ikapp oss än en gång. Avresa mot Nässjö och en ny sittning. Allt är planerat in i minsta detalj! Förutom motivet som ska gaddas vill säga. Allt är som vanligt.

42 dagar kvar till resa mot Peking. Abstinensen kokar! Träningsmatch i lördags mot FCK.
Förlust förvisso, men 8 byten och lite tunga ben. Rajalakso och Pelle gjorde bra ifrån sig igen,
det bådar gott!

Hittade Danne på YouTube. Inte nog med att han styr hela YouTube med sin mobil, nu ska han upp och spela allan där också.



Favorit i repris.


. Jocke

"oj, batteriet dog visst i min kontroll.."

image126Vilken hjälte. Vilken glans. Vilken succé. Vilken revanch! När man har mitt jobb lär man sig älska dansbandsmusik, stoffe kan nog intyga detta. Christer fucking Sjögren. Vilken man. Vilken oerhört tysk schlagerhit han överraskar med. Ska fan rösta på den här i finalen sen. Det finns fler som håller med mig!
Sjukt egentligen vad tiden går fort, va inte längesen man baxnade när den här låten rullade på TVn. TANZEN!!@ Kan inte påstå att man gillar tävlingen speciellt mkt, men en del bidrag e så roliga att man måste se dom. Ibland undrar man ju vad folk tänker på i vissa länder som kan lägga telefonpengar på att rösta fram muppar som i länken ovan. HAN HAR EN STJÄRNA PÅ HUVUDET!!!!

Angående rubriken. I söndags var det uppvärmning på Henkes XBox. Äger ingen XBox själv, suger rätt rejält faktiskt eftersom jag hatar FPS-spel på kontroll. Nåja, han hivade iaf över en kontroll och började manuvrera i menyerna och drog fram ett 1 vs 1 lir. Visst tänkte jag,  jag kan tänka mig att ge ett par lektioner en söndag som denna men det började lite ovant eftersom jag inte hållt en XBox-kontroll innan. Men efter 2 spel så kröp det fram vem som egentligen kunde hantera en kontroll. Efter jag piskat upp honom med le sniperrifle och jag ledde i poängracet så "dog" hans kontroll helt plötsligt och oerhört lägligt. Hade några sekunder kvar tills winner-screener poppade fram innan han mycket lägligt bytte skärmläge. Nåja, jag kan se winner-screenen varje gång jag blundar, bara så du vet. En gång kung, alltid kung.

Tänker inte kommentera fiaskot i Ingatorp förresten, läs matchrapporten istället. Hata ingatorp-korpen!

Sånt här är kul att läsa. Skulle känna exakt likadant. Jag menar, vad är väl 180 mille?

Försäsongen började för en månad sen, och första försäsongsmatchen har spelats mot BP. Tung vinst med 2-0, Micke och Enrico nätade. Ser bra ut, sköna rapporter om våra nyförvärv som ska bli riktigt roligt att se när säsongen drar igång. Längtar nåt så förbannat till ligan drar igång. Tur man har La Liga så abstinensen går ner lite, nåt annat finns det ju inte att kolla på just nu eftersom CL har paus.

La till en ny het figur i bannern förresten, va tycker ni? Det blir den här bloggens språkrör då det han hojtar ut kommer ändras med jämna mellanrum. Just nu diggar han, som alla andra, CS's schlagerlåt. =)

Nu blir det att kolla till galaxen i www.planetia.net, hojta till om ni vill vara med och lira. Kan skapa en privat galax när den här rundan är över, Henke va lite småsugen i söndags när jag förklarade reglerna och vad spelet går ut på. Sci-Fi4Ever!


. Jocke


PS. Se för bövelen till att åka ut till Ingatorp på Söndag, vi behöver folk till matcherna som kan klappa igång ett par ramsor så man får lite tändning!

Grönt är skönt

Vilken jävla söndag asså.... brukar ju vara fruktansvärda i vanliga fall men denna är de ju ränneslättvarning på. Kanske är tur att inte optimera har kvällsöppet.. "2 meter rep tack"

De började ju stekhett med en trip till jkpg. Ebgames o donken. Hem till derbyt o sen en överkörning mot hult i korpen.
Kan ju lugnt påstå att de inte riiiiiiktigt blev som man tänkt sig..

Spelet (The Club) lär ju inte vinna pris som årets släpp 2008 direkt. Stängde av fotbollen i paus då de stod 0-2 till city. Sen blev vi fullständigt slaktade av ett brögäng med 0 poäng i innebandyn. 4 man i 10 min i början innan Andreas kom. Sen kom de 2 till i paus men då var orken slut iaf.. Bra start i dom nya tröjorna med andra ord. Fruktansvärt gröna(!?) tröjor faktiskt.

Dagens behållning var ju i mötet Beckers-Parkvallen iaf. Vi hade nästan slutat skratta sen Wikby blev överkörd av Pillan när vi mötte dom men nu jävlar köttade hon över ett nytt offer. Snubben föll pladask över sargen. Mkt underhållning!

Nu blir de o duscha i skam o tröstsvulla en gi-kebab

.Henke

Numquam Moribimur


Borde givetvis skrivit detta igår då 50-årsminnet/hedrandet ägde rum men hade inte tid/ork/material..

Satt istället hos Andersson o kollade ENGLAND (lite på Sverige 1:a halvlek oxå, men de var ju bara bedrövligt) mot Schweiz (stavning?). En skön premiärvinst för Capello med 2-1. I förarbetet till första så var dom 4 stora från England inblandade (Brown till Gerrard till Cole Till Jenas) och i det andra så var 3/4 var inblandat (Rooney till Stevie G till Wright-Philips)

Man måste beundra Arsenal! Ett tag var dom bara snygga, ett tag var dom bara vita o nu är dom bara Engelsmän..

Mkt skit ger man ju till sportbladet men ibland måste man även hylla. (kanske i första hand deras läsare..)

utd-sve

Say no more..

Lite kul från Jonas Blogg på Canal+

"Man United-Man City behöver knappt ens snackas upp, va?

* Chelsea-Liverpool är en glasklar hemmaseger i min bok. Liverpools kanter är svaga och Avram Grant verkar ha fått tillbaka den "go" som var försvunnen från Chelsea ett tag.

Just Liverpools kantspel har jag haft en mailkonversation med Patrick Walker om. Han tycker inte att de håller toppklass, och det gör inte jag heller. Hör bara: Riise, F.Aurelio, Kewell och Babel till vänster, Arbeloa, Finnan, Benayoun och Pennant till höger. Ingen av dem skulle platsa i Arsenal, Man Utd eller Chelsea (utom möjligtvis Babel så småningom), och därför ligger Liverpool där de ligger i ligan. Det är otroligt att de aldrig får ihop det. De håller på att bli Tottenham."

Är alltså Manchesterderby på söndag o dags o hedra minnet från 58 med att köra över lillebror på hemmaplan. Lite senare är de återigen dags för DRM att entra scenen i 33:ans Pärla. Med ett eget spel som bonus måhända? Det ryktas ju att ECC med Boris the Blade i spetsen kommer ha kvartssamtal annars..

..det ryktas även att Lilltjack lyssnar på hits for kids..

Utd got #32 Tevez and mighty city got #32 years without a fucking trophy!

.Henke

Löneökning, trevligt trevligt!


Snacka om att gå på ångorna nu.. övertid tar sannerligen musten ur en. Hela söndagen spenderades ju i ångest deluxe när man visste att de var öt på måndagen. Men jag gick trots det in i jobbmatchen denna veckan med en solid 2-0 ledning!

Kollade tv till 2-tiden o vaknade sedan första gången vid 3:15 o andra gången vid 4:45! Bara o kyssa knogarna o en klapp på axeln för en väl genomförd match! Men föga anade jag att man skulle åka hem med en liknande känsla  som den från innebandyn igår. Totalt ras i slutet! Först började de jävlas o ha sig på jobbet. Fel dag o ta på sig ett nytt "matchställ" för de spilldes/skvätte inte lite... o sen när man trodde var fri från skit så läser man på sportbladet att Ronaldos nya kontrakt ger honom 1,8 mills i veckan. Lite mer än 10700 i timmen. Han har i princip ens årslön på en dag... Fan va jag älskar när de går bra för folk! Industri var tydligen fel branch.. märkligt!

O sen kommer man hem till kaos oxå. Ärligt grabbar... vem av er bor i min lägenhet när jag e borta? Knarkkvart för fan! Tror de börjar krafsa i mitt kök oxå snart om jag inte tar tag i disken. Inga bananas dock, när dom dyker upp vet man att slaget är över. Fronten har fallit o köket har körts över 1939stylie!

Lite nyttigt formfranska i toastern nu, fet ost på de med! "Guess who's coming to dinner..."

.Henke

RSS 2.0