What the fuck is this...?

Gordon Ramsay for the win!
Skönt o se alla tiders skönaste kock läxa upp dom "pluffsiga amerikanarna" Mkt nöje

Ledig fredag är oxå for the win! Hittade nämligen en lapp innanför dörren när jag kom hem idag som sa att UPS hade varit med ett paket til mig 11:40 o skulle testa vid samma tid imorrn. Paket vill man ju fan ha ändå tänkte jag o försöka styra ut dom till Beckers imorrn kommer ju fan inte på tanke så en casual sjukdag planerades. Gick ner till stan för o sola o gå in på sys för o må liiiiite bättre. Men va fan händer.... jo jag möter inte en utan TVÅ BA-anställda. VA FAAAN!

Låt mig se dom oddsen tack! Samvetet sköt in o såg framför mig hur illa de skulle gå o förklara ett besök på sys på torsdagskvällen o sen inte vara där på fredagen... Plan B för paketet var ju o låta nån polare vara hemma o ta emot de men de föll mig inte heller riktigt på läppen utan de blev lite otippat ett samtal till Chefens hemtele.. "jo men de går ju bra, o så jobbar vi ju över på måndag oxå" U gotta love övertid!

Men men... jacka o skor i paket o sen ev. en "tilt-tripp" till jkpg imorrn! Bättre än o jobba faktiskt..! Appropå BA så var de som juden redan påstått mkt fint att kunna gå till jobbet i måndags med en seger i bagagen. Tänkte först jobba i JUDAS-thirten men de hade iofs varit grovt.

Kandidat till årets mål/frispark

Sanslös form på Utd i allmänhet nu o Ronaldo i synnerhet!! Årets spelare helt klart. Karlfan har nu gjort 27 mål totalt o de är fler än vad: Derby, Fulham, Wigan, B'ham, Bolton, Sunderland o M'brough gjort i PL...

Missar matchen mot spurs på lördag dessvärre då man ska iväg till sthlm för hockey igen. Skön fylleresa med andra ord. SKÅL

.Henke

Hobbyhypokonder

Överskriften kan man tro bara är en låt av det grymma bandet Ole Ivars. 
Det är även betekningen på någons lipande över lite "pappersarbete" på en annan blogg.
Ole Ivars har förresten skrivit ännu en låt som påminner om Matte,  Dritafull før Drøb. Top notch. Förresten, obefintlig muskelmassa? Jag drog i för kung och fosterland på boll jaeveln, där har du förklaringen till varför klubban gick sönder.

AB basunerar ut "Miraklet i Moskva". Antar att de menar att publiken för en gånsskull såg bollen under matchen. Mer sport. Det måste suga att lånas ut hela tiden, som chippen. Nåja, i Deportivo och Spanien får han iaf leka lite på sin kant, det är ju som bekant i Spanien som skönliret får plats.

Gjorde årets upptäckt i en Stephen King-PiratePack idag, hittade nämligen The Stand. Pestens tid på Svenska. Troligtvis den bästa tv-serie som gjort, iaf top 5. "M-O-O-N, that spells nick". Fan va jag längtar tills den e nere.

Läste ett roligt citat av Refaat El-Sayed: "Om man har lite skulder är det som en kulle, men om man har mycket skulder blir det som ett berg där man kan gå upp och titta lite på utsikten"

(Till Henke)

Det får avsluta inlägget idag. Nu är det dags för SG-1 S3E4.


. Jocke

Korpenuppdatering

image112Uppdaterade våran korpensida idag med en färsk tabell samt en intervju med våran coach. Ni hittar den här. Om ni inte visste det så är det kungen av Degerfors, Ralph, som är våran eminenta coach. Kunglig både på tränarbänk och utanför plan.

Det gick hårt till förra matchen mot Becker Acroma, beviset hittar ni här. Kanna på! Och nej, jag köpte inte min klubba på Lidl som vissa verkar tro. As.


Inte mycket har hänt annars på sportsidan. DIF visar än en gång att vi är det enda laget som kan stoppa HV's satsning på grundserien. Heja heja. Lycka till i slutspelet förresten, för ni bränner väl inte allt krut på grundserien igen, eller?

Många roliga "don't".
Var tog dom vägen? (Klicka) Nåja, hunden klarade sig iaf..
Får bli ett kort inlägg, är inne på säsong 3 av SG-1. Godis hela vägen hittills, inte en död minut!


. Jocke

Uppladdning med GI-glass inför viktig match

Min skapelse från igår. Vill du göra en likadan sockerbomb? Här är receptet:

  • 7 skopor valfri gräddglas.
  • 5 maränger av märket 'Hemköps egna'.
  • En halv banan (hackad).
  • ca 5 sekunders oavbrutet tryckande på vispgräddetuben.
  • Valfri mängd chockladsås (rekomenderar ett schysst mönster ovanpå alla ingridienser) 

Innebandymatch imorgon mot Becker Acroma så då måste man ju ladda lite. Vet inte riktigt om en sockerbomb hjälper. Jag låg iaf däckad igår kväll med en sjuk magknip efter att ha slukat den där. Never again.

Införrapport mot Becker ligger förresten här. Se till att åka ut och kolla på matchen. Underhållning utlovas! När jag satt och skrev den där införrapporten smällde det till i Quicktime, en uppdatering. Sure sure, varför inte tänkte jag. När allt va nere och jag skulle installera den nya versionen kom den här rutan upp. Vem fan bestämmer typsnittet borta på Apple? Ser fan inte ens vad det står ju.

Sport. Det vi alla redan visste. "När Djurgårdsfamiljen mobiliserar så hänger ingen annan klubb med i varken röststyrka eller storlek på klacken. När familjen visade upp hela ammunitionen på Hovet mot Luleå var det den största klacken i hockeyhistorien." Respekt. Att HV vinner säger ju en hel del om Sportbladets redaktion. Vi behöver inga trummor i våran klack. När jag varit i den där ladan har det varit en patetisk stämning. Men om man räknar deras enda ramsa dom kan plus att alla vrålar lite när domaren nuddar visselpipan så visst, då e ni fan bäst!

I övrigt bjuder tydligen Juve 9 mille för ballongbolls-Mellberg. Va fan e det som händer med världen egentligen?

Nu vankas det pizza. Kanna på som Benny säger!


. Jocke


Prisa gudarna!

image105Den 25e! Löning idag va? Känns som om Broder Tuck rider in i stan och delar ut pengapungarna till höger och vänster. Va tvungen att fira med ett par fina ribs, ciabattabröd och lite vitlökspotatissallad. Det smakade exakt så gott som det låter kan jag meddela. Och vad passar väl bättre än att äta god mat till god tv-seriekvalitét. Min gode vän, tillika bloggkompanjon, är ett oerhört stort fan av StarGate SG-1, och så är även jag. Gissa om han e avis på mig. Fick låna ett par skivor av Bogis. Tack som fan! Vi snackar 10 fodral á 2 skivor per fodral. 11 avsnitt per skiva. Det betyder totalt 220 avsnitt. Varje avsnitt är 45 minuter rent jefla nöje. Sammanlagt blir det alltså  9.900 minuter underhållning. Wow. Det är inte mindre än 165 timmar att njuta till! Om jag skulle kolla på alla avsnitt på raken utan avbrott skulle det skulle ta mig 6,875 dagar att kolla klart på allting. Im in heaven.

Kollade igenom minneskortet till min kamera innan, hittade ett par roliga bilder. Ibland blir jag chockad över hur mycket jag käkar. Jag ligger fortfarande i lä för Benny, men det e fan i farozonen snart. Gissa vilken tallrik som e min. Och ja, mackorna tillhör tallriken till vänster. Tur man har google när hungern sätter in och man inte hittar mat här hemma. "Kebab +bild" FTW!

Måste bara spy ut lite hat mot folk med en IQ på 2 dividerat i 2. Stod i en lång och seg kö på Hemköp när den äldre herren framför mig äntligen skulle betala. Varorna gick på 102 riksdaler varpå kassörskan frågade om han hade 2 kronor efter att han langat fram en femhundralapp. "Nej" svarar mannen och fortsätter "men jag har en femma". Jag höll på att baxna och fick lust att gå Steven Kovacs på honom..
Bara någon timme innan när jag va i skolan och våran klass skulle göra en kommunikationsövning. Vi fick sätta oss två och två med ryggarna emot varandra. Den ena skulle förklara ett antal geometriska figurer som den andre skulle rita av utan att tjuvtitta. Poängen var att man skulle lära sig kommunicera. Eftersom man e sjukt tävlingsinriktad var det ju bara snabbast tid och vinst som räknades för undertecknad, men det började inte bra. Det första jag sa var "Ok, börja nere i vänsterkanten, rita en rektangel, 5 cm hög och 2 cm bred" varpå min mottagare i träningsuppgiften frågade "Jag vet inte vad det är för nåt, är det en sån där figur med tre kanter?". Såna frågor borde besvaras med ett knytnävsslag.

Bara i U.S.fucking.A...

TV-tips: TV3 inatt, 01:15. Njut.

Kanske ska sluta gnälla över småkronerna jag förlorade i min fond. (Klicka)

At my signal....



Förresten, om ni blev lite avis ang. StarGate-skivorna så kolla in det här. Snacka om spänd förväntan! Tippar på minst 5 Oscar! Fan va jag längtar.



Nu blir det ett par StarGate-avsnitt till.


. Jocke

Say it aint so!

image104Varit ute hela dagen idag med jobbet. Kom tillbaka och inom loppet av 10 minuter hade jag tagit emot 2 samtal och 3 förfrågningar om jag hade sett handbollen. Nej. Jag tittar inte på skit. Vad är det som är så speciellt med handboll? Kan det vara att inte en jävel följer reglerna och sprintar både fyra och fem steg för mkt? Eller att idén att smälla upp en lång försvarslinje där man studsar upp och ner och passar bollen i sidled innan man kastar iväg den på en IQ-befriad målvakt (för det måste man fan va om man står i ett handbollsmål frivilligt). Knorren då, ska det vara snyggt eller tekniskt? Eller det där klistret på bollen, klarar dom inte av att kasta en boll utan klister kan dom lika gärna använda fötterna som normalt folk. Förknippar bara handboll med fyra grejer. Gurkburk, kompiskollektiv på 90-talet, feta prillor och en lång ful hammarbyare som vägrar klippa sig trots allmän begäran.

På väg till jobbet idag såg jag att Matte skaffat bil. Grattis. Själv va jag inne en sväng på Atteviks idag och tänkte skaffa mig en sån här. Endast 325:-, plus tre nollor då..  efter att ha kollat saldot lite snabbt upptäckte jag att jag inte ens har råd med en sån här. Hatar egentligen Atteviks och Nybergs, speciellt Nybergs. Jefla öfverklass. De har verkligen inga mellanbilar. Har du inte minst 200 laxar på fickan kan du lika gärna börja putsa försäljarnas skor när man går in där. "Om vi har nåt begagnat? Njaaa, vi fick ju in den här c70 caben för nån dag sen, så du kan väl få den lite billigt."

Nyttiga bakelser är gott.

Txiki är het. Vanligtvis behöver han bara vifta med den blåröda flaggan med vänsterhander och hans feta plånbok i den andra så kommer spelarna som på ett lämmeltåg. (Henry m.fl.) Eller så finns vi bara till och är anledning nog att vilja bli medlem i Blaugrana. (Kongo-kim) Eller så vill man bara hem. (Cesc) Vore faktiskt riktigt hett om kimpa kom till oss, han skulle i varje fall fortsätta utvecklas. Men det roligaste vore nog ändå att han lik förbannat skulle bli petad av tacos/lagerbäck aka. Humle och Dumle.

Farbror Bush är en jävla tomte.



. Jocke

Silent Assassin


!boner

Precis sett klart Hitman. OMG! Action på 90 min brukar ju inte direkt vara direkt tillfredsställande men detta var nåt i hästvägar. Kan ju vara överbetyg från min sida eftersom jag avgudar spelen men detta är ju by far den bästa tv-spelsrulle nånsin. Pissar ju fullständigt ner Resident Evil (den första) som åtminstone inte behöver skämmas för sin existens som tv-spels film o hitills varit den enda (till vis del D.O.A oxå men de är ju för ögongodiset Holly Valance de..) film i den kategorien som man inte skrattat åt!

Tim Olyphant har ju varit en skön lirare sen Scream 2 men här steg han in i odödlighetsstadiet! Som klippt o skuren för rollen.

Det var leende, spontana applåder o bånge i 90 min från min sida. Vid en scen var de nävarna i luften till o med. De enda som hindrar betyget 4,9 från att vara 5 är hollywoods horande med nån form av "love". I denna sexscen så sätter förvisso Agent 47 en spruta i halsen på tjejen när de vankas blåsjobb men iaf... Den Agent man spenderat många timmar med på PS2'an skulle aldrig titta åt en brud. Fanns helt enkelt inte tid för det när man skulle leverera ett skott i bakhuvudet med ljuddämparen...

När vi är inne på filmspåret så hörde jag en sån skön grej igår på morgonpasset. Var en snubbe som ringde in o skulle svara på filmgåtan. Yada yada yada... efter ett tag så frågade Martina (?) om killen i fråga själv hade sett nån film på sistone han hade att rekomendera varpå killen säger I Am Legend. Hahaahaha.... premiär i Sverige den 25:e va...? Busted! Men jag håller med han!

Trodde jag aldrig skulle hända detta som händer nu.. jag pissar på Resident Evil 2 ggr i samma inlägg för I Am Legend _ÄR_ nog egentligen den enda zombiefilm på kartan efter att den "släppts" Sjukt bra, men sjukt dålig stil o döda jycken hmmm!

Vidare på filmspåret.. var nere på Cahns innan o fixade läsk till filmen. Inget riktigt drag kring uthyrningen längre som "djungel jim" oxå mkt riktigt grät ut om i tidningen häromdan. Nä.. den affärsidén är nog bara o släppa såvida ingen stänger ner internet.. Danne kan ju styra youtube med sin 800 TB's mobil men inte ens han har flugsmälla nog o ta ner nätet. Hehe "djungel jim" ja... jag lovar o sluta kalla han de den dagen han inser att Samme Hansson o jag inte är samma person. Var fan finner han likheten.. i frisyren? Isf är de nog jävligt många som kallas Samme av honom. Idag frågade han nåt om va snubben som hade Pisa (hette de så sist innan dom började snoka bland papiren?) gjorde nuförtiden "jaaa du, inte en aning. Längesen jag hörde från han nu. Hej.."

Avslutar men en skön trailer hehe, den verkar vara het! "u got seeeeerved"

.Henke

Men stoppa upp eran jävla gala i röven!


First of... hahaha äntligen har man en mental musikvideo till The Business - Drinking 'n Driving. Tack Juden, Danne o kanske framförallt Matte! De är väl som Lilltjack sa: Hjälm o säkavstånd på 20 m! Trodde bara att de gällde Boris..

Radioskvalkanalen P3 har ju sin gala (vem har inte de nuförtiden..) på fredag o de har tamigfan ingen missat som har en radio (antagligen oavsett kanal) på sitt jobb. De matas info, info o åter info dagarna i ända! Till slut så stod jag inte emot längre o kollade upp vilka som var nominerade..

Årets nykomling:
Adam Tensta
Maia Hirasawa
Million Stylez
Neverstore
Those Dancing Days

Nja... här lägger jag min röst på Boris The Blade. Man ska inte underskatta fyllekareoke! Av dom nominerade röstar jag på Neverstore..

Årets kvinnliga artist
Säkert! - Säkert!
Laleh - Prinsessor
Maia Hirasawa - Though, I?m Just Me
Miss Li - God Put A Rainbow in The Sky
September - Dancing Shoes

Absolut inte Laleh iaf... bara hennes jävla trams till ledmotiv till Arn får mig att aldrig se filmen (som om de nånsin hade varit aktuellt.... svensk film... I'll pass...) Hade de gått hade jag röstat på Linn

Årets manliga artist
Salem Al Fakir - This is Who I Am
Lars Winnerbäck - Daugava
Jens Lekman - Night Falls over Kortedala
Mange Schmidt - Känslan kommer tillbaks
Danny - Heart.Beats

Danny... dannny!? DANNY!!!!? Vafan liksom. "prins" Carl Philip är ju mer manlig! Mmmm o Jens Lekman... ahhhh! De skjuts fan för lite and don't even get me started on Salem... MADNESS. Fronda borde varit ensam nominerad för Tomtar!

Årets grupp
Kent - Tillbaka till samtiden
Sahara Hotnights - What if Leaving is A Loving Thing
Shout out Louds - Our Ill Wills
The Ark - Prayer for The Weekend
Mando Diao - Never Seen The Light of Day

Om man är större än alla dessa band tillsammans är man tydligen lite för bra för att nomineras... men men jag röstar likt förbannat på The Hives. The Ark har bara fört ett enda glatt minne med sig nånsin men de berodde mer på Juden O Bardh än dom själva..

Årets låt
Mange Schmidt feat. Petter - Giftig
Sahara Hotnights - Cheek to Cheek
Kleerup with Robyn - With Every Heartbeat
Oh Laura - Release Me
Säkert! - Vi kommer att dö samtidigt

Nej nej nej... gör om gör rätt! Åter igen röstar jag på The Hives (Return the favour)

Guldmicken (tilldelas årets bästa liveakt)
Salem Al Fakir
Säkert!
Laakso
Mustasch
Timo Räisänen

Den enda svenska liveakt jag såg 2007 var "eksjö yngre" Men om jag hade behövt se nån av ovanstående alternativ hade de blivit Mustasch antar jag

Årets pop
Jens Lekman - Night Falls over Kortedala
Anna Järvinen - Jag fick feeling
Sambassadeur - Migration
Taken by Trees - Open Field
Friday Bridge - Intricacy

Vill man verkligen vinna här...? Startfältet i den här kategorien får en dra paralleler från skoltiden då "den fete", "tjejen" o "han som var bättre på o läsa" Stod kvar i målet när man valde lag till rastens fotbollsfight...

Årets dans
Minilogue - samlad produktion
Aril Brikha - Ex Machina
Tiger Stripes - samlad produktion
The Field - From here We Go Sublime
Axwell - samlad production

Va?

Årets rock/metal
Kongh - Counting Heartbeats
Marduk - Rom 5:12
Arch Enemy - Rise of The Tyrant
Dark Tranquillity - Fiction
Mustasch - Latest Version of The Truth

Får be Chappe om råd här antar jag men Mustasch vet jag ju iaf vilka de är..

Årets hiphop/soul
Petter - God Damn it
Ken - Äntligen hemma
Adam Tensta - It?s A Tensta Thing
Million stylez - From A far
Basutbudet - Svensk bas

Hahaha petter... ja jävlar "de går bra nu"

Nä P3... detta är verkligen inget måste! Tacka vet jag Dropkick i Götet den 30:e Mars. Då intar vi Resturang Trägårn igen. Toppa fyllekalaset från förra året kanske?

.Henke

Grov vårdslös körning på Palco

image92Så har det då hänt, det vi alla fruktade. Sprit på jobbet, inkompetent truckförare och för låg takvägg kan enbart resultera i sprickor, sorg och en ytterst dyr faktura. Jag presenterar här ett typexempel på "Klantis fyllopaejobbus", dvs idioti kombinerat med sprit på jobbet. Vill passa på att tacka Danne som agerade paparazzi och som snabbt kablade ut olyckan via sms-kanalen, fick mig ett gott skratt på jobbet.

Bilderna haglade och mobilen gick varm. Tydligen var det så att Herr Börjesson, den mellersta (den mest otekniska av dom), helt missbedömde höjden pga oklara omständigheter. Erfarenhet och historik pekar dock på alkoholmissbruk. Ett ohälsosamt hejande på fotbollsklubben Arsenal tycks även vara en bidragande faktur till beslutet att försöka forcera dörren med kraft.


Resultatet blev att man var tvungen att sätta upp gula band för att spärra av. Vittnen på plats beskrev händelsen och efterarbetet med de gula banden som att det såg ut som ett mord hade begåtts, och sannerligen, ett mord hade begåtts. På mänskligheten. Här följer ett antal bilder på förödelsen:


1. image97 2. image98

3. image99 4.  image100

1. Bild av förödelsen på håll.
2. Närbild #1.
3. Närbild #2, notera sprickorna.
4. Förövaren.

Skakande bilder som torde agera som ett varningens finger för framtida truckkörande suputer.



Det här är Joakim Andersson, för pals.blogg.se, i Sverige, i Eksjö. Över till studion.

I am not..

Matte försöker desperat övertyga på youtube...


. Jocke

Sunday bloody sunday

image93Fick två demos idag av Tobbe, läckert. Den första är en cover på Blink182s låt "dammit". Den andra är en slagdänga från Hardcore superstar, "someone special". Enjoy!

patet90-dammit-MP3.mp3
(Save-As)
patet90-someone_special-MP3.mp3 (Save-As)


Införrapport mot första laget i korpen är upplagd här. Mot guldet!

Nu blir det "Chris Rock - Never Scared", orkade nämligen inte kolla klart inatt.


. Jocke



Försäsong sucks

image90Vaknade upp imorse stel som en pinne, med minst 8 timmars för lite sömn. Två gympass och ett innebandypass på två dagar svider, fy fan för janssons, julskinka och köttbullar. Men ska man satsa på Beach'08 gäller det att ligga i!
Med tanke på att det är match för de Regerande Mästarna på söndag så gäller det att ligga lågt nu så man inte tröttar ut sig på matchen. Men efter söndagen är det stenhård träning som gäller. Ut och kubba en mil om dagen, och köra Ronnie Coleman-inspirerade pass på gymmet!

Elak humor på hög nivå.

Benny fortsätter lura sig själv genom att hålla sitt nyårslöfte att inte kliva in på Via. Som om Cancerman skulle kunna sluta röka. Gå in på Via och beställ en batman utan lök och du får "ahh du mena en benny special?" till svar.

Can you spell mass hockeybrawl?

Btw, nån som vet vart jag kan hitta den här filmen? 5+ på min ära!



. Jocke

Det ryktas...

  • att Dannes uppvärmingsvikter med hantlar på gymmet även är hans maxvikter...
  • att Matte raggar besökare till sin blogg på gymmet för att dryga ut matkassan. Metod: Bränna skivor och skriva "gooner.se" på dom...
  • att Danne styr youtube med sin mobil...
  • att Danne under julen tränat hemma mha chipspåsar som vikter.. för att hålla igång lixom...

Första träningen idag sedan juluppehållet. Bra segt måste jag säga, kommer kännas rejält imon. Enda tändningen var väl mattes skiva som låg och skräpade. Den va bra till spår 6 då Carolas tolkning av "Tryggare kan ingen vara" med barnkören från Röda Kapellet kom. *tsk tsk tsk*


Den här chippen e rätt grym alltså. Längtar till sommaren, då kanske man skulle ta och dra fram bagen igen och visa hur en Eagle ser ut.

2 timmar sen jag tränade och jag orkar knappt hålla armarna uppe på tangentbordet. Jävla julmat. Orkar inte skriva mer, lägger in ett YouTube-klipp istället. Bon Voyage.

Sångaren i Twisted Sister, Dee Snider, delade med sig av en historia..



. Jocke

Tito - En förstaklassig pajas

image86Det finns många Tito i världen. Det finns en hjälte i Jugoslavien som ledde befrielsearmén under andra världskriget. Det finns en Tito som är bror i Michael Jackson (dock ingen merit), och så finns det en pajas från Chile som på nåt jävla sätt har fått tillstånd att vistas i Sverige. Med uttalande som "När den här vidrigheten är över tänker jag kalla till presskonferens så att alla kan se hur jag bränner mitt pass och ber svenskarna dra åt skogen" och "Men det beror på att jag blir äcklad av att äta svensk mat. Jag vill inte ha något från det här landet." samt "Svenskarna är de mest rasistiska som finns. Det här landet tolererar inte "svartskallar" och jag är en av dem" vinner man inte sympatier. Jag har ett förslag. Bränn in "Våldtäcksman" i pannan på honom som de gamla cowboysen gjorde i vilda västern och skicka tillbaka honom till Chile så får vi se hur bra han blir behandlad i deras häkte och rättsamhälle. Jävla pajas. Ska inte ens bemöda mig att kommentera hans story för den kan en 5-åring knäcka.

Nu till lite trevligare nyehter. Enligt Sportbladet är Barςa intresserad av Isaksson, som backup till Valdés. Vår andrekeeper, Jorquera, är långtidsskadad så det skulle sitta fint med Isaksson på bänken. Han lär ju iofs inte rubba Valdés men han får ju faktiskt chansen att träna med världens bästa lag. Alltid något.

Utlandskåta Dusan fick äntligen sin vilja igenom. Men hur hett känns FC Zürich? Det negativa för Dusan är dock att Schweiz sänkt sin alkoholgräns från 0,8 till 0,5. Men det är ju ändå klart bättre än Sveriges 0,2. Hade han varit smart hade han letat efter klubb i Thailand, där har de nämligen ingen alkoholgräns.

Djurgården vill fortsätta länsningen av Allsvenskans minst köpglada lag, Halmstad, målet är U21-landslagsmannen Jesper Westerberg. Skulle sitta fint med en het högerback faktiskt. Prislappen sägs vara 2 millar, och det är rena växelpengar i DIFs kassa. Typ kaffepengar i Göteborgs omärkta kassa om man vill få in en liten käftsmäll såhär på tisdagsmorgonen.

Everyday Normal Guy



Över till Mr "Dif-eksjö"... haha =)


. Jocke


Framtidsvärvningar och innebandy

image84This just in. Ingen innebandy idag i den hetaste ligan sedan Royal League. Nästa söndag är det dock dags för laget med de tunga namnen att visa att de Regerande Mästarna även kommer heta detta nästa säsong.
Så fort jag får tag på grabben som är ansvarig för hela korpenligan så lägger jag upp statistik, spelschema och lite annat smått och gott på våran sida @ SF.

I övrigt ville jag bara nämna lite löst sådär att Ellos verkar ha hittat ett vinnande koncept som ingen annan har tänkt på. Hela deras strategi går ut på att värva de äldsta spelarna till det dyraste priset. Först var det ju Svensson och Svensson som vägs in på 32 respektive 34 år. I år slösar man inte på artilleriet och kallar in Lucic, wtf?, som blåser förbi de unga mittfältsgeneralerna och vägs in på hela 35 fucking år. Han har framtiden för sig så att säga. För att inte tala om hur jävla värdelös han är. Trodde de lärde sig läxan och såg bristerna mot Valencia. Tydligen går rutin före skills. Måste dock påpeka att de som Elfsborg hittills har värvat endast har rutin på en sak, att inte vinna ett skit.

Mer allsvenskan. Det här är lite sent, men än dock viktigt att påpeka. Maratonlistorna släpptes för någon dag sedan, och det är lite kul. För 2000-talet finns det bara en klubb som levererat, DIF. Tar bara med relevanta lag, läs: hatlag, så här är lite godis:

Marathontabellen, 2000-talet

1. Djurgården 337 poäng (7 säsonger)
2. IFK Göteborg 334 (8)
3. Hammarby 326 (8)
8. AIK 278 (7)


Flest gjorda mål per lag och år, 2000-talet

1. Djurgården 45,3 (7 säsonger)
5. Hammarby 39,8 (8)
6. IFK Göteborg 38,0 (8)
7. AIK 37,1 (7)


Sämsta säsongen, 2000-talet

1. Djurgården 40 poäng (år 2006)
2. Hammarby 32 (2002)
8. IFK Göteborg 27 (2002)
11. AIK 25 (2004)

SM-Guld, 2000-talet
1. Djurgården 3st
2. Göteborg, Malmö, Hammarby, Elfsborg och Halmstad på vardera 1 SM-tecken.

image85
Idag på jobbet städade jag ut julen. Dejligt. När jag kom hem var det likadant. Nerplockning av allt, avtagande av julpynt i granen, nya gardiner, dammsugning och golvtorkning. Det var precis så roligt som det låter. Jag bar upp mer grejer på vinden än det jag tog ner innan jul, hur fan gick det till? Tog ett par timmar att bli klart men nu ser det i alla fall respektabelt ut här hemma igen! Skönt att bli av med alla julsaker. Det enda som saknas nu i vardagsrummet är en stor fet jävla buddhastaty av Stefan Rehn på ett gult, rött och blått podie med djurgårdsljus vid sidan om och en stor fana som vajar i taket. Är dock inte säker på att min andra hälft är så sugen på det.


Nu är det snart sporten på fyran. Kanon #1 borde vara alla järnkaminer på Hovet mot Luleå, annars vet jag en redaktion som ligger illa till. Skål!







. Jocke


Nytt år, ny blogg!

Så vad tycks? Knackade kod igår som Gary Glitter knackar småbarn från södre breddgrader. Det tog sin lilla tid men nu börjar det äntligen bli färdigt. Lite fetare färgschema den här gången, och ny banner kategori snygg. Snodde profilbilden på boris som ni kan se till höger i bannern, men det skiter jag i. Du kan få en öl i kompensation om du vill.

Min moster höjde ribban en aning för julklappar iår. Närbild. En massa knappar och annat som jag inte har en aning om vad de gör. Men roligt är det iaf. Man behöver inte ens spela på den, den har nämligen en massa förprogrammerade låtar och kareoke melodier som den kan spela upp.

Match imorgon. Glasmästare Benny har gjort sig illa i axeln. Den där ursäkten börjar bli gammal! Får ta på mig målvaktsgrejerna istället för att visa upp min nya klubba jag fick på julafton. Testat den en gång, rena rama Benny Guldfot-historian om den klubban. Gjorde finter jag inte visste fanns. Nåja, vi..

[  ] ..vet vilken tid vi ska spela matchen.
[x] ..har inte en aning om när matchen börjar, eller vilka vi möter. 
[  ] ..har fixat skjuts fram och tillbaka till matchen.
[ ] ..har samlat ihop laget minst en gång innan matchen för att träna, eller typ gå igenom taktiken.
[x] ..kan med 100% säkerhet säga att minst halva laget kommer att ladda upp inför matchen imorgon med en back öl ikväll.
[x] ..fruktar alla för Dannes tillbakapass i år, enligt hemliga rapporter har han övat backhands hemma i sin lägenhet ytterst påverkad och kan inte längre bedöma hårdheten i skotten.

Allt är med andra ord som vanligt. Ni hittar löpande info om vårat korståg i Ingatorp här.

R.I.P.

Sport. Finns så mycket att ta upp som hänt sedan jag skrev sist, det är så mycket att jag inte orkar skriva om allt. Nämnas kan dock att Oremo lipat ur och stannar i Gefle, och tacka fan för det. Velpelle som tydligen är socialt missanpassad aka. folkskygg ska inte till Hufvudstaden för att spela allan. Dusan visar att det visst kan vara roligt i Halmstad när det är vinter.

Vill även passa på att hälsa Henke välkommen tillbaka till bloggens värld. Även om det är på lånad dator. Efter ditt lilla årskrönika-skämt kanske det är bäst att du skruvar ihop din mediadator själv. Patrask. :-)


. Handyman-Jocke

Stångad av en stormvind


Jaha... då sitter man här o tittar på klockan, den säger mig 02:48 för tillfället vilket innebär att klockfan ringer om ganska exakt 3 timmar... de är ju inte ok nånstans! Låg länge o försökte somna men de gick/går inte.. god bless da intraweb. Gick upp o tog en nattmacka istället o skulle se om de var nåt på tv medans jag åt. Satte makrillen i halsen när jag möttes av de här när jag drog igång boxern. COMEDYGOLD! En p-våffla man inte behöver titta på, endast lyssna! U gotta love it!

Annars har de varit rätt passivt idag, sov länge o bra (spoon for the win!), sen ner o käka pizza (om man nu kan kalla min slice för de) för att sedan åka hem till Eksjö med troligtvis Sveriges segaste bussresa. 321 - Eksjö över Anneberg. Han hem precis lagom till Utd. 1-o i en märklig match. Kunde lika gärna slutat 8-o men istället blev det lite spänning på slutet ändå.

Firades nyår i Nässjö igår. Kalasmat tjejer, stort tack! Boris the blade äntrade kareokescenen lite senare på kvällen med sin egen tolkning av Carolas schlagerdänga: Fångad av en stormvind. Som Carola själv ringde upp o sa vid 12-slaget: "Gott Nytt Boris, du knullade mina öron"

Nähe... om man skulle ta o ge sängen en sista chans!

LEE CHAPMAN for president!

RSS 2.0