Boya-sha-cka!

Galen fotboll igår. Bojans framspelning till Iniesta till 1-0 va fan bland det finaste jag sett inom fotboll på mycket länge. 17 bast, gjorde sitt första La Liga mål i helgen på Camp Nou, och igår med i startelvan i CL och bjöd på en macka som påminde lite om Henke i CL-finalen mot.. hmm.. vilka mötte vi nu igen.. Boris, kommer du ihåg?

För att inte tala om Zlatans doja. Sjukt kyligt. Påminde faktiskt lite om mina strutar i somras när vi körde skott på ett mål. Danne stod, han hade inte en chans. Ikväll blir det spännande att se l'pool om de pallar för trycket, synd att man inte har kanalen bara. Får sätta hoppet till myp2p.eu. Ska inte nämna den spanska våldtäkten på Arsenal igår, lite dåliga lås på den här dörren och man vet aldrig vad Boris är kapabel till. =)

Det här är annat än Stoffe bad beat igår.


IQ-fiskmås.

Nu bär det av till P-hallen och pumpa lite, blir nog lite bastu på det. Jobbigt att jobba ibland.


. Jocke

Nu kommer det tomtar!

Det lackar mot jul, idag verkar det kräma på ordentligt med snö. Kallfront var rapporten igår på nyheterna, de missade visst det där stora vita snömolnet antar jag för fy satan vad det virvlar utomhus nu. Fick ner lite julskivor i lördags, bl a Twisted Sisters julalbum. Måste nog säga att Absolute Christmas är aningen giftigare. Dock var plattan Idrottens Julskiva rätt gó. Fronda har med ett spår, "Nu kommer det tomtar". Radioskvallhit! Även Nordman lyckades få med en låt på plattan, det är dock oklart om det vita han sjunger om i låten är cocaina eller snö. Han levererar skönsång med tillhörande fiol. Fick även ner Coca Carola's platta Fel Som Bara Vi  Kan Ha från -98. Superpunk på Svenska. Muchos bra. Härliga minnen.


Mr Exclusive servar hårt.



Angående innebandyn, fler gubbar måste anmäla sitt intresse! De namn jag har hittills är Henke, Jonne och Anders. Danne lovade att serva oss med vattanflaskor. =) Ingen mer som vill hänga på? Måste iaf bli 6 gubbar. Ska fixa tid isåfall.

Eget ämne på VetGirig. Vad kan du om DIF's säsong 06/07?

Nån som har den här filmen? Aldrig hört talas om innan, men den måste vara 5+ på förhand om man kollar in klippet. Stenhård Haber och Moberg ser lika evil ut som vanligt.

Sport. VM-kvalgruppen såg väl inte så tokig ut. Blir hett med nya derbyn mot danskarna. Den här gången kanske man ska dra upp trosorna och åka till Parken och kolla. Skulle vara kul att skicka in Boris i den danska klacken. Barça spöade Recreativo hemma med 3-0 i helgen. Milito med en supernick, Bojan hade lekstuga i boxen och satte 2-0, och messi fixade 3-0 på straff. Ser riktigt bra ut inför Lyon imorgon. Jag tippar på kross. Eto´o är för övrigt tillbaka nu, gjorde sin första träning igår. Världens bästa anfall börjar bli komplett igen. I övrigt inte mycket, DIF satsar 65 mille på sin ungdomsverksamhet. Småpengar.. vore dock hett med lite fler egenfostrade lirare i truppen framöver.

Nu blir det lussebulle och varvning på Call of Duty 4. Klarat det än Henke? Easy räknas för övrigt inte. =)


. Jocke

The tide is high

Stereotyper är roligt, speciellt när det kommer till länder. Frankrike demonstrerar, de skulle säkert dra ihop en demonstration mot att en del demonstrerar så förbannat mycket. Norge klubbar sälar och Finnarna spenderar sin fritid i bastun med björkris och hugger varann i ryggen lite då och då med en fällkniv. Ryssarna sänker sina egna ubåtar medans de dricker vodka och säger spatsiba till allt. Ukraina med omnejd radar upp gruvolycka efter gruvolycka. Men är det så jävla konstigt egentligen?

Matchen igår då.. eller inatt kanske man ska säga. Hade som sagt inte nian här på jobbet, litade på att den skulle streamas. Ingen levererade dock på myp2p.eu. NRK2 skulle visa den, men valde att köra längdskridsko eller va fan det nu heter istället, de skulle eftersända den efter den ointressanta norska nationalsporten istället, coolt tänkte jag och tvingade ögonlocken att vara uppe en timme till. Efter 20 minuters åkande runt den där jefla ovala isbanan gav jag upp. Tog en titt på AB och såg att det stod 0-3 så jag missade väl inget egentligen.
Intressanta matcher som spelades igår faktiskt. Sjukt att England fortfarande har chansen, stoffetur på den. För att inte tala om gli Azzuri.... Synd om Norge, och Healy piskade upp danskarna igår med, skönt. Hoppas DIF's B-lag, Finland, spöar Portugal borta i nästa så de får lite rampljud på sig med.

Måste erkänna att man är en tv-spelsnörd, så det här va faktiskt jävligt coolt. Enda gången Amerikanska marchband är accepterat.

Dagens YouTube står Sveriges näst bästa skatepunkband för (No Fun At All), de gör en cover på världens näst bäst skatepunklåt (Mr. Clean) som skapats av Sveriges bästa skatepunkband (Millencolin). Världens bästa skatepunklåt är för övrigt nåt med Death is not Glamorous. Iaf för tillfället. Annars brukar No Fun At All vinna med sin "Stranded" eller nåt. Sug på den ni.




Har startat en öppen duell Stoffe, i'm waiting..


. Jocke

Matchrapport och en Svensk skandal

En av de negativa delarna i mitt jobb är att man får ta rätt många smällar. Idag va det storbuss till Jkpg för att kolla på HV71-Mora. Men men, vad gör man inte för jobbet. *hör dannes knogar knäckas* Måste påpeka att HV faktiskt har Sverige sämsta klack, man kunde höra en nål falla till marken innan matchen började, de kan bara 3-4 ramsor (som de snott *duh*) och deras enda text i ramsorna innehåller orden "HV Blå", "Heja" och "är dom bästa". Inget skämt. 17:- för en torr grillad, och 12:- för en kaffe, rena rama arlandapriserna i den där hyddan. Matchen var väl inget vidare, Mora va tvåa på allt och HV brände fler chanser än Hagge på skrillor med öppet mål. Mittemot oss på vänster sida satt en riktig HV-tönt som hade fått i sig både en och fyra för många innanför västen. Ett jäkla skrålande och klagande på domaren, vakterna kastade skumma blickar och efter andra periodpaus va han borta, undrar va han tog vägen. The truth is out there.. Sammanfattningsvis kan jag säga att HV-klacken är sämst och har en medelålder på ungefär 12. Lite ledsen för att vi inte åkte upp till Skellefteå istället och kollade på Djurgårn's makalösa vändning från 3-1 till 3-4. Jag älskar Bremberg.

Skandalen då. Viktigt EM-Kval som är en nationell angelägenhet, och nötterna som drar i trådarna lägger den på Kanal9, en kanal som kanske snittar 200k tittare? I Norge visar de matchen på en nationell tv-kanal. Forza! Tror dock på Spanien idag, som för övrigt mönstrar 4 spanjacker från Barca. Ja, jag räknar cesc som barca-spelare. De har världens bästa back i sitt lag, Puyol. Lycka till Rosen. Sidleds-danne kommer få det tufft mot duon Iniesta och Xavi. Den som kommer leka mest är nog Cesc trots allt.

Mer sport.. världens största målvakt med tillhörande bihang, Dembo, förlänger till 2011. Bara att tacka och ta emot. Oremo så gott som klar, enligt dynggrävaren Laul, ska bli spännande om vi får honom. BoBo har tydligen jämfört den värvningen med kongo-kim's, inte illa, ingen press.

Till sist vill jag bara ta tillfället i akt att berätta att Stoffe har Sveriges galnaste tur, när han inte googlar fram svaren på vetgirig så chansar han till höger och vänster och sätter dom hela tiden. Han trotsar faktiskt alla matematiska lagar om chansningar. Usch. Revanch imon? =)

Till alla som läser bloggen tillhörande Eksjö, va sägs om lite innebandy en gång i veckan i linnéskolan, typ tisdagar kvällstid. Kostar 60 riksdaler/gång. Hör av er i gästboken om ni är intresserade så ska jag styra upp nåt.

Nu blir det gelatinbåtar fram tills matchstart. Tack gode gud för SopCast och livestreaming.


Tycker synd om Henke o co som inte kan se så många matcher live med sina lag. Fan va härligt det är i klacken.

Forza!


. Jocke

Vad hände i Storbritannien åren 1980-96?

Var på det här stället idag. Lite skrämmande för jag började nynna på Tommy Körbergs version av "Oh Helga natt" när jag stegade in. Fick sätta mig med en folder iaf och läsa igenom, samt titta igenom och fylla i en hälsodeklaration. Fråga nummer 11 ställer jag mig lite frågande till, vad hände då egentligen? Någon som vet? Blev lite rädd först, men kunde senare konstatera att jag har ju inte varit i Storbritannien under dessa årtal, jag har inte varit där överhuvudtaget.

fråga

Efter att ha suttit och gått igenom hälsodeklarationen i en kvart med nån sjuksyster där på bygget säger hon att jag inte får lämna blod eftersom jag tatuerat mig för mindre än 6 månader, och flera gånger. Måste därför göra ett prov som visar att jag inte fått Hepatit B eller C om 4 månader. Tack tack, blir ju 4 sköna månader det här. Fan skulle jag dit för egentligen..

Nåja, fick ner Peps Perssons 'Best of'-platta igår, fan va den gungar skönt. Hade det inte varit för att det danska språket dominerar skivan så skulle det vara 6 getingar. Skön lirare det där.

Årets nobelpris i sms-tips får stoffe som tipsade om "Grotesco - avsnitt 1". Gav upp hoppet på de här tre humorsatsningarna efter att ha sett "Stå upp!". Skit. Men som tur va fick jag ett mess innan, och jag hade 30 minuter över så va fan. Och satan i gatan va skoj det va. Kila in på SVT Play och kolla, Comedy Gold på min ära. Göteborgsslakt är alltid välkommet. Hilding är kung, likaså den snåle fan som e med i programmet, tulle anyone? =) Här har ni förresten inledningen på avsnittet: "SKJUUUT DEEEEEN!!@#¤%"




Igår gick ju den Alternativa Fotbollsgalan på TV4. Hade inte satt något hopp på den här galan eftersom Ekwall var inblandad i produktionen. Men den hade en hel del guldkorn. Eftersom jag suttit 2 timmar och rippat klippen från programmet, redigerat, renderat och laddat upp på YouTube så ska tamejfan alla som läser den här bloggen kolla in klippen, annars blir det hedersmord. Enjoy!


Årets blåsning


Damlandslaget får en känga - "Det är ju kliniskt, man blir ju glad när man ser sån't"


Auktion del 1 - Fotbollshoran Babis får en känga.


Auktion del 2 - Stackars Dusan... =)


Buffalo



Danne: Hittar inte den där filmen Hairspray nånstans, sluta tjata eller skicka över MSN!


. Jocke

Sound of the Republic

Klockan e snart tio och öronvaxet pressas in mot hjärnan av en galen ljudvall från plattan Sound of the Republic. Man vaknade ju till iaf i första gitarr-riffet. Grabbarna ska ut på turné i December, fucking yes tänkte jag. Kanada tyckte BHR var ett passande land. Tack så jävla mycket tänkte jag efter jag såg turné-planen. Bommade otroligt nog deras spelning i Sverige tidigare i år, något som aldrig ska göras om! Spöstraff på sånt egentligen.

Nordman är nästan lika bra som Raised Fist, men inte riktigt. Nordman som för övrigt besöker Eksjö Statt, det ultimata beviset på att Eksjö verkligen ligger 10-15 år efter alla andra. Upp med händer när han drar igång Vandraren!!

Min nominering till The Darwin Award. Grabben är ju inte död, men borde ändå belönas för sin sena utveckling på något sett. Vem fan drar en drake som impulshandling? 7,2 på toan på nässjö central och ett slutgiltigt beslut i all ära, men va fan, kolla bilden på AB igen, t o m Elvis ser pissed ut.

Senaste skolmassakern va i Finland, lite otippad faktiskt. Riktigt höga odds på Unibet på den. Jag lägger mina pengar på att nästa YouTube-film kommer heter "Massacre at Pallco". Hade varit en skön rulle faktiskt, Boris smygdrar en Jeltsin på toan för mkt och greppar en skivstång och sen är det hela igång. 5+!

Fotboll. AB basunerar ut "Anfallskris" eftersom Allbäck gjorde en Stenman, dock mot sin egna klack, och kan bli avstängd. Skönt avbräck säger jag. Håll käft limpan. :) Nu har både Arse-nal och l'pool sprutat in mål i CL, man hör applåder och lovord lite överallt, men brukar det inte bli så när två dåliga lag möts? Som minus minus blir plus typ.

Henkeborg slog mästerturkarna i stövlarna med 2-3 borta, det var lika sannolikt som om beskrivningstexten inte skulle varit "talar svenska med brytning" på Efterlyst i TV3. Eloge dock, Henke e fanimej kung!

Det här är lite kul, en omröstning från AB. Världens löjligaste rykte, med världens mest förväntade svar. Anders "Tacos" Svensson måste blivit själaglad när reportern ringde upp och satte de falska drömmarna i rörelse. Hoppas han ser Svenska folkets röster med, dussinlirare.
image56

Ett jefla tjat om Madeleine på AB och allehanda tidningar. Är det någon som bryr sig längre? Jag trodde Leffe löste den där gåtan för längesen på Efterlyst. Som min bloggkompanjon och jag kom överrens om innan, det är föräldrarna. In med dom på vatten och bröd-diet och kom med nåt nytt. Har ju utvecklats till ett riktigt långt CSI: Miami-avsnitt som ballat ur. (Miami är alltid sämst för övrigt, sitt ner och stäng igen käften Danne =))

Danne tipsade förresten om Hairspray innan, ska tydligen vara en riktigt het rulle, nån som sett den?

Nu är det dags för frukost innan jag ska upp till gymmet och pumpa a lá "light weight" Coleman.


. Jocke

RSS 2.0