CL 07/08 - avgjort på förhand

Vill egentligen inte ta det till den här nivån med det är mycket skitsnack och lite verkstad just nu i kompiskretsen och det mesta kommer från en blogg vars namn jag inte frivilligt tar i munnen, där spottas den ena propagandaposten ut efter den andra. Vi har ett nytt taggat lag med bara rätt sorters nyförvärv. Heta nya spelare upp i A-laget och jag tänker personligen redigera det här inlägget när CL-finalen spelats av och trycka in meningen "Vad var det jag sa" under följande påstående:

Barça vinner årets upplaga av Champions League.


Vi visade våra krafter senast i Gamper-cupen. Vi pissar på spanska lag, vi visar hur fotboll ska spelas när vi möter  Engelska "vi-lyfter-150-i-bänkpress-men-kan-inte-dribbla-med-bollen" lag och vi knäcker nacken på italienska lag. Inatt lär väl alla fotbollsspelare ligga i sängen och darra på läpparna medans de stönar "Ronaldinho".. "Giovanni".. "Messi".. "Iniesta".. "Henry".. "Etoo".. (skulle kunna lista hela våran spelartrupp men ni fattar väl poängen). Jag vågar påstå att det är lika bra vi får bucklorna redan nu så slipper ni ödsla krafterna.

Här har ni facit när gruppspelet spelats klart: (vinnare i fet stil, duh!)
Grupp A: Liverpool, Porto, Marseille, Besiktas.
Grupp B: Chelsea, Valencia, Schalke 04, Rosenborg.
Grupp C: Real Madrid, Werder Bremen, Lazio, Olympiakos.
Grupp D: Milan, Benfica, Glasgow Celtic, Shakthar Donetsk.
Grupp E: Barcelona, Lyon, Stuttgart, Glasgow Rangers.
Grupp F: Manchester United, AS Roma, Sporting Lissabon, Dinamo Kiev.
Grupp G: Inter, PSV Eindhoven, CSKA Moskva, Fenerbahce.
Grupp H: Arsenal, Sevilla/AEK Aten, Steaua Bukarest, Slavia Prag.

Nej, jag tippar inte med hjärtat.



vackert.



. Jocke

Henke: Kan man stänga av kommentarerna i ett inlägg? =)

Snipp snapp (o så avgjorde Villa) slut


Hahhahahahaha var de nån annan än Aftonlögnerna o Skvallerpressen som hade trott nåt annat? David Villa (europas bästa forward dom 2 senaste säsongerna. NEJ DE ÄR INTE DROGBA!!) satte punkt för en fullföljd våldtäkt i alla hål i 90:e minuten! När jag tänker efter... kan de verkligen kallas våldtäkt efter o-1 målet? KORP var de första jag tänkte.. "hon var med på det... nej i skitan betyder ja i munnen"

... o så undrar folk varför Allsvenskan har så låg status ute i den stora vida fotbollsvärlden...

Fact... Ukraina ... JA UKRAINA hade idag 2 (TVÅ) lag som kvalade in till fotbollens finrum..

While we're at it... kaos om sändiningsrättigheterna/avtalet i La Liga.. gillar inte ligan iofs men har jag iaf fått ett lag o hålla på efter sommarens suraste försäljning!!! Fattar inte hur SAF kunde sälja "Beppe Rossi" till Villareal.. ter sig ännu mer konstigt eftersom han hade för tillfället: Rooney (ej notorisk målskytt) Saha (60 % skadad) Solskjaer (på dekis o trasiga knän) o Smith (hopplöst försökt omskolad till mittfältare) till förfogande...

med facit i hand så här ett par veckor senare... Rooney bryter ett ben i foten (VAFAN!!! 3:e gången nu!!!) Saha verkar vara på glid med hela staffen (rykten), Solskjaer tvingas lägga av o Smudge såldes till mindre glamorösa Newcastle.. ... o Rossi sätter o-2 på Valencia borta (BORTA) i premiären som dom dessutom vann med o-3

... Men vi värvade ju Tevez!!!?

Så nu står vi här igen med för lite forwards!! FAAAAN!! Iofs så är Rooney tillbaka rekordsnabbt o Ronaldo har bara en match till på läktaren (horibel utvisning btw!) Så då är ju "semi-forwardens" tillbaka snart.. men vafan hjälper de om vi har Tevez som "målspruta".. sen när har han varit erkänd måltjyv? Sjukt bra... men han o Rooney gör ju inte dom där 20+ målen/säsong som RvN gjorde...

En sån behöver alla lag... en som gör mål på _ALLT_ ... jag trodde verkligen Rossi skulle få blomma ut i UTD som våran nästa sådan.. hans utlåning till Parma bevisar ju verkligen att han håller på allra högsta nivå...

.. så bli inte förvånade om ni ser mig i en gul tröja från La Liga me # 22 ROSSI på ryggen. Är o FÖRBLIR en idol! Kul o sparka igång lite intressen i spanien igen... bara juden o anders som orkar bry sig annars! hjärtat klappar även lite för atletico madrid (läs DIEGO FORLAN .. kan man nåt annat än älska en lirare som gör 2 mål på Anfield Jävla Road o förlöjligar en polack för alltid!?)

Nog om en av europas bästa men långsamaste ligor o tillbaka till PL!

Sunderland hemma på lördag (JA LÖRDAG, men inte vid 16 såklart..) .. Måste bli 3 poäng igen o helst en överkörning för självförtroendet... inte för att spelet har varit dåligt (ok... spurs var uruselt) för vi har ägt matcherna o framförallt målchanserna utan att få in den (nu fattar ni RVN-grejjen va..?)

Sunderland.. heh ett skönt gäng egentligen... Keane, Kieran, Miller, Yorke, Cole(?), Danny (?) ... men låt för guds skull inte "hemvändarna" råna oss på 3 poäng! Har tappat tillräckligt! Låt mig istället få se debut av Anderson o ett nytt "fult" mål av Nani!

2 timmar o 45 min till klockfan ringer... luktar ju "förkylning" lång väg.. o vem skulle inte tro på de liksom... vi snackar ju för fan 1-3 plus på natten... o sist jag kollade i allmanackan så var vi i AUGUSTI!! Löjligt för helvete!!!

Godnatt...

. Henke

Tårar


Whooo.. hoppas ni kollade på judens Family Guy-klipp innan. Fan skrattade ju så tårarna sprutade när vi satt här hemma o hittade de igår. Passa även på att titta på klippet när Kermit The Frog är Deep Throat. Hahaha galet roligt!

Tillbaka till titeln tårar då ja.. de spred sig som en löpeld på Newsnew igårkväll att 20 Legend skulle lägga av o idag besannades det.. förbannat vemodigt må ja säga. En sann legend på Old Trafford! We'll miss you Olli!!

Ole Gunnar Solskjaer

Nu till tårar av lycka istället! 27/9 så börjar den nya säsongen av The Office (Am Version såklart..) O de är fucking YES på de!

. Henke

Ölvakt och Family Guy

Hittade ett guldklipp med Henke igår, har fortfarande ont i magen efter att ha skrattat så mycket. Det gick t om ut över jobbet, gick runt och småflinade imorse. Oavsett om man gillar Family Guy eller inte så borde klippet ligga högt på listan över roliga skits.


 

Spenderade förmiddagen med ett febrilt letande på platsbanken efter ett sånt här jobb. Jag ställer rmig från vad Bush gjorde den tolfte augusti.

Såhär såg Kalmars startelva ut igår mot Kungliga Djurgårn. Skämtar inte. En stor jävla röd köttvägg. Medans DIF ångade på med en två-backslinje på jakt efter kvittering efter KFFs offensiva mål (läs: fasta situationer) så dirigerade Nanne om sitt patetiska tjongabollen-gäng till en 9-backs linje. När 3-1 kom bytte han defensivt, sådär som en Svensk tränare bara kan göra. Jävla fotbollsdödare. Men så blir det väl kanske när tränaren börjar se om sitt hus efter att ha tappat en av alla miljontals brassar de har, tragiskt att ett lag står och faller med en spelare.

Förresten, Nanne är ett oerhört suspekt namn enligt min mening. Gjorde en snabb sökning på eniro efter just "Nanne" och kom fram till att de flesta bärare av namnet (om man kalla det för namn) är manliga. Det här borde vara oroväckande nyheter för Peter Grönvall som är gift med just Nanne, sångerskan, eller kanske sångaren då.. man vet aldrig. Ingår spock-öron i rekvisitan i en melodifestival kan man ha många hemligheter bakom kilten.

Till sist ett meddelande till Henke. Är ledig rätt mycket nästa vecka, om du vill ha ett par gratislektioner i hur man hanterar en golfklubba så är det bara att slå en signal, är rätt flexibel så jag ska nog kunna boka in dig efter dina önskemål.

image31
Handsken är av och tärningen är kastad...

. Jocke

Revenge of the jew

Skönt att man har arbetsplatsen på marchavstånd från kärret där myggen tydligen spawnar. As är vad de är. Så fort man släcker lampan så börjar det surra, dom liksom hoovrar runt ett tag för att spana efter landningsställen (läs. hud som inte redan täcks av pansartäcket). När det blir tyst så bör man vara på sin vakt, det är lugnet före stormen. Men igår mötte de sin överman! Pepprade dom en efter en tills det bara va en kvar, jag misstänker att det va ligaledaren. Efter alla myggbett jag fått på jobbet var det tamejfan dags att ge igen lite. Filmade sluttampen när han började rycka med nosen i ett sista rop på hjälp, men si det hjälpte föga! OBS! Det blir roligt efter cirkus 48 sek.




R.I.P.


Har förresten en liten present (Save-as) till Henke och Boris så här på kvällskvisten en skön söndag. Tänkte direkt på er när jag hörde texten, era åsikter på pricken, right? :-)

Sport: Den manliga ligan drog igång idag och ett kryss borta med 11 mot 10 man de sista 20 är inte acceptabelt. Nåja, premiär nerver kanske? (...)

Hett tips, har man tråkigt på jobbet är det bara att surfa in på http://www.mousebreaker.com/  och se timmarna flyga iväg! Hetaste spelen är Pinch Hitter I och II, postar screens sen, vill inte knäcka flickan på åvalla med mitt feta highscore.

Till sist, en gissningslek.. hur många personer tror ni bor i det här hushållet? Finns för övrigt 26 stycken par skor på bilden, och undertecknad äger 5 av dessa..

image30 
Rätt svar: 2 st..


. Jocke

Eksjö jävla stadsfest

YEAH!

Fett ös som vanligt.. lägg de i oktober lr nåt nästa år så de blir ännu kallare! Då kanske ölen räcker med...

Man e ju konstig egentligen.. när de för en gång skull bjuds på öltält tackar man med att vara inne på hotellet 90% av tiden. Droppen var väl att man verkligen var på plats för "huvudattraktionen" Bengt "jag-har-24000-låtar Dahlqvist. Hans 15 minuter i rampljuset måste vara århundradets längsta (åtminstone enligt honom) O ska de verkligen kallas o vara känd för att ha varit med i en förbannat dålig tv-såpa där han knullar sin tvillingsyrra! COOOOME OOOON! AHHHHH BOB SAGET!

Måste säga att efter denna helgen får man nog ta o söka upp en hjärnskrynklare.. gjort så jävla knasiga saker.. dom e långt ifrån ok beteende! Prata med brat-dialekt o säga att man är från Skövde.. haha varför Danne? Skövde har ju för fan sveriges patetiskaste dialket. Den e inte lik lidingö-tugget nånstans faktiskt

ÄNTLIGEN!!! Ahhhh fan så skönt me en 3-poängare idag mot T'ham Hotscums! Nani stod för praktskottet (touch på Tevez) som satt finfint bakom Robinson. Karljäveln gör tamigfan bara snygga mål asså!!  Var nog inte nån på Sofieholmsgatan 5 som missade de.. Fan så jag skrek. Sunderland nästa omgång. De ska ju nästan gå o kräva en rejäl överkörning! På lördag för omväxlings skull med!

. Henke

AB spränger alla gränser!

AB briljerar som vanligt med sin skitjournalistik. Idag hittade jag ett klipp från deras egna tv-kanal som spränger alla matematiska gränser. Visst, man kan ju tänja lite på gränserna för att göra en "nyhet" lite mer intressant, men det här tar fan priset. *börjar gnola på Just D's gamla slagdänga Hur e d möjligt?*

image28


Nu blir det åka av, slösurfar på jobbet när ett mess dimper ner, det stående mål-skämtet (sjukt internt) har följt med i några år nu. Här kan resten av folket ta del av det roliga. Raffe 4 prez!





Att bajare är pundare som inte skulle se skillnad på en banan och en gurka vet vi ju. Att de står upp och applåderar när deras hymn, sjungen av det värsta drägget i Sveriges historia Håkan Mild borträknad, är bara sjukligt. Varför frågar ni? Se här.





Till sist, Boateng, pajasspelare som spelade i pajaslaget från slumområdet i norr. Gammalt må hända, men så går det när man slösurfar på yTube och hittar gamla guldkorn!




Hetast igår: Mötet med ett övertänt djur sjungandes på den gamla hiten "X han e homosexuell!" (X blev undertecknades namn igår) :-)


. Jocke

Kontrollhopp och läkarsprit

Letade runt lite i gamla mappar och album och hittade ett par godbitar från en svunnen tid. 
Det här är från senaste sommar-OS i Grekland. (Arenorna där nere är väl inte färdigbyggda än förresten..) Kommer inte ihåg vem det var, men stackarn snubblade på sina egna fötter när han skulle hoppa tresteg. Tyvärr fick jag bara med reprisen, men satan i gatan vad vi garvade. :)





Nästa är när Holm hoppar 2.26, glädjen va total!





Den sista grejen vill jag helst glömma, och som vi glömde när vi drack! Fi fan, de groggarna vi tog bränner fortfarande. 50/50 fick en helt ny innebörd den veckan vi levde på Spirytus.

image27


. Jocke

Chock and Aw

Gick förbi hultings häromdagen och fick mig en chock när jag såg ABs löp. Trodde inte dagen skulle komma så fort, men det har väl varit i görningen ett bra tag nu. En annan har ju bara gått och väntat, men att min bloggkompanjon skulle vara den i gänget som tog steget.. nåja. Ska baka in en bågfil i en limpa och hälsa på han när han landar på kumla.

image26


Poker Edge är en hemsida som trackar miljontals fiskar ute på nätet. En massa data samlas och analyseras och sedan kan man kolla vad hur viss spelare spelar. Föga förvånande är Stoffe en ful fisk. Vidare kan man bara bekräfta att Bush tydligen spelar full även på nätet. Borde egentligen klassas som Calling Station men "maniac" funkar även det. Jonne har ingen profil, misstänker att man måste ha ett vinst antal vunna (typ 1%) potter för att komma med i registret, och där har vi förklaringen. På Danne behövs ingen profil eftersom han går under namnet "the big fish" i de undre pokerkretsarna undertecknad huserar i.


Till sist, kolla klippet nedan. Förlorade all respekt för finsk sisu imorse. Tragiskt.




. Jocke

Strike 2!


Hahaha Vickan "gösen" Svensson har på nytt visat sig från sin allra finaste sida!

image25

Denna gången ikädd skansens blåblåa ränder oxå. Dembo.. för fan bjud på en banan nu!

Annars finns de inte mkt roligt o rapportera om i fotbollens "roliga timme" just nu. Känns som man går i upp-o-ner-vända-huset på liseberg. Utd har minus i målskillnad o city toppar.. inte visste jag att lillsyrran gått o skaffat tänder så hon kunde bita ifrån. Förförd av womanizern Mr Burns oxå säkert...

Idag har man kollat på nya avsnitt av Entourage o Dexter. Den där flugan internet börjar bli rätt stor nu..

Helgen som var... nja.. inget av värde men Sofieholmsgatan 5 2tr blev förvandlad till resebyrå på lördagskvällen iaf. De bokades resor till Manchester, Tallin o Magaluf! Alla var på alla ska med.. (som alltid när de bokas nåt på fyllan..)

"DE SKJUTS FÖR LITE!"

. Henke

Sommaren är skit..

..enligt Putte framförallt. Scrolla ner lite bara så ser ni hans sommarsnack under bilden på honom. Och eftersom vädret är skit så kan man lika gärna stanna hemma och lyssna på den här. Vi snackar Hit Garanti. Kan inte bli mycket bättre än så.

Finns det fler där ute som vill knacka sönder ögonen på de personer som trilskas med att lägga ut låtar från heta artister som de själva knåpat ihop i Windows MovieMaker på youtube..? För bövelen.. ska det vara så svårt att dra upp musikvideon? Om jag bara ville lyssna på låten kan jag göra det helt själv där hemma, en del lägger t o m upp en svart video med bara låten. Lika meningslöst som att sätta vinstodds på att Liverpool vinner PL.

Och det här är bara YEEESSS!!

Slutligen, någon som kan tyda mitt horoskop från i förrgår? Va ju livrädd hela dagen, gick runt och och va jättealert för jag trodde jag skulle missa nåt hett. :/

horoskop


. Jocke

Inte ens okey!


fan asså... inte okey o vara uppe vid kvart i tre dagen innan man börjar jobba, absolut inte o vara dragen dessutom! Men fan.. har sån jävla ångest över att semestern rusade ifrån mig. TUUUUT-TUUUUT *gör lastbilstut-movet med högerarmen*

åstadkom verkligen inte nåt av värde den sista veckan, men det är väl det som är semester iofs... kunde ju varit lite mer sol iaf. Bestämde me Micke att vi skulle badat i långanäs i fredags om vädret var bra, skyfall när man vaknade? U BET! Hann iaf o kvällsbada på torsdagen efter lite tunga frisparkar i Höreda av alla jävla ställen! Var sannerligen inte igår man badade i Eksjö, men sjöjäveln var lika otäckt mörk som jag trodde. Fan e felet? Varmt dock vilket var lite lustigt me tanke på att England skrattar åt våran skörd av soldagar i "sommar"...

wheee... nu ska jag vara på jobbet om 4 timmar ser jag! längtar redan! kul o se alla älskvärda medarbetare igen. coolt om folk kunde höra ens tankar när man blir tvingad o lyssna på vissa människors eviga tjafs om familj o hus. Man tappar dom vid första meningen o börjar fundera på hur Utd's startuppställning kommer se ut nästkommande match. För att inte bli idiotförklarad slänger man in ett leende o ett "haha", "sant", "mmm" då o då. säkert på fel plats ibland men orka bry sig. Finns en andledning att de finns kamrater o arbetskamrater... I DON'T CARE!!

De är iofs ganska ok o jobba på min avdelning, har radio/mp3stereo o tillgå + att Pernilla är helt ok o jobba med! Hon bjuder på mkt politiskt inkorrekta grejjer ibland o kan vara riktigt grov i munnen ibland haha.

Sen har man ju lite polare på jobbet oxå, dock på skilda avdelningar men Bellö är ingen metropol direkt så de går ju o lalla iväg o snacka me dom ibland när paniken blir för mkt!

Nähe... en grogg till sen försöka sova/se en skitfilm! Sen försöka ta ekorrhjulet på allvar igen efter 3 veckor... tacka fan för att de blir Dubai i Oktober. ALL semester är välkommen!

Ikväll är de mkt troligt att den första innebandyträningen kommer äga rum på 2-3 år. Comeback asså... ska bli kul o se hur kass man hunnit bli, skulle mot all förmodan bollkontrollen vara kvar är de väl konditionen som rövknullar en..

. Henke

Hand i hand...


Även om jag tror att folk som läser denna blogg även läser Mattes så känner jag ändå att jag måste tipsa om hans blogg för dom utomstående.. ruggigt rolig trots sitt ältande om fucking arsenal!

(500 sa vi va?)

. Henke

Fucking filmkrönikan


Ohhh weeee... dags för en ny filmkrönika men jag e rädd att jag åkt på nån hemsk smitta för följande filmer kommer mer lr minde hyllas o inte sågas vid fotlederna som dom förra.. kan ju vara spriten som talar (fyllesentimental, sket o att ta bakfyllan idag... gick rätt på spriten när jag vaknade istället så min fylla är inne på sin 36:e timme and counting)

Innan vi börjar recensera måste jag påpeka att utd faktiskt var _BRA_ idag... 0-o är så jävla orättvist men men.. 11 man lr rättare sagt 10 sista halvtimmen i reading gjorde ett kanonjobb i allmänhet o målvakten i synnerhet. 23-3 blev de i målchanser.. så som sagt, all cred till målvakten i "the royals"

Nu kör vi... har kollat på en hel drös me filmer i helgen o vi börjar med ribba-in-filmen!

I now pronounce you Chuck and Larry

Dra åt helvete vilken galen film! Alla vet ju att Adam Sandlers rullar gör rätt ont att titta på (förutom Anger Management o Happy Gilmore) men detta visade sig fan vara ett mästerverk/värk (hmm vilket av dom de är vet jag inte o är för full för att orka kolla upp de, men verk som värk liksom...)

Lite av att återkommande tema idag är att Jessica Biel är med.. så oxå i denna. De kan ju lura hjärnan om betyget faktiskt eftersom jag redan i förväg vet att jag kommer gilla filmen eftersom hon är med. LOVE HER, fula... Dog när hon svansade omkring i trosor o låter Sandler klämma på hennes funbags. AHHH.. hollywood nästa, ge mig!

Larry spelas av Kevin "han i king of queens" James. Tokrolig som vanligt, skönt tugg på den karljäveln asså

Lets move on...

Home of the brave

Detta är ett starkt krigsdrama (fan va stolt jag är över den kommentaren, luktar svt lång väg ju!) Filmen i sig är väl verkligen sådär men att Jessica Biel är med + att dom ifrågasätter Irak-invasionen fångar ju mitt intresse hela vägen. Men som sagt.. det är en riktigt långdragen historia!

Stealth

Detta är ingen ny film direkt men jag har varit sugen på o se den ett par ggr eftersom Jaime Foxx e med. Riktigt skön snubbe.. men sci-fi/action om us airforce som rullar in på ca 90 min har avskräckt mig tills den dagen då jag såg att även Jessica Biel var med.. då laddade jag ner den direkt (nja... via piratebay hinner man ju göra ett o annat under tiden)

Filmen är väldigt medioker som väntat. Ja menar.. ett talande flygplan.. come on!! inte ens på "Hofens" tid i nightrider var de ok me talande fordon för fan!

Evan Almighty

Även här var förväntningarna stora.. den första (om de nu räknas som uppföljare, snarare spin-off va?) var ju förbannat roligt me Jimpan o Jennifer, men filmen är mest pinsam även om den har sina guldkorn. Men hade absolut förväntat mig mer av Steve Carell (fan va hollywood-namedrops de blev idag)

The Simpsons Movie

De blev visst lite bitter krönika ändå märker jag, hade väl bara dom "bra" filmerna i huvudet när jag skulle börja blogga. Som dom flesta vet är jag lite anti simpsons till förmån för Family Guy o American Dad... lite roligare lite ekakare lite bättre. Även futurama kommer före (den bättre serien av Matt Groenings serier..)

Helt ok ska-vi-dra-en-rulle-på -söndag film ändå. Trötta/snälla skämt men vem kan undgå att älska antihjälten Homer Simpson. Pappan hela veckan!

Kidulthood

En film om skitiga snorungar i london som knullar/knarkar/slåss. Helt ok beteende om du frågar mig men dom var ju tvugna o skicka in ett självmord o en graviditet som drar ner helhetsbetyget avsevärt. Cred till bruden när hon slår sig i magen på toan dock.. ungar liksom... fy fan! Va e de för fel på hundar? BETE ER MÄNNISKOR!! Borde även vara körkort på ungar, alla borde fan inte få avla av sig, speciellt inte FULA människor, de är inte bara elakt utan även jävligt själviskt!

Whoops här av-vek jag lite från ämnet lite men låt gå.. denna filmen är OK men inte ett dugg mer. Ska nog kolla på den som jag o Danne gjorde.. på en fredagkväll me festsug o skratta på fel ställen!

De 12 apornas arme

"Klassiker"

Den här filmen tyckte jag va konstig när jag såg den första gången för en herrans massa år sen. Trodde jag hade "mognat" o skulle "förstå" den nu.. Gav den 20 min innan den åkte i papperskorgen me buller o bong! Fy fan vilket jävla helvete till film!! Märks att de var i början av hjälten Brad Pitt's karriär! Men som man säger.. man måste träffa botten för o komma till toppen...

Vacancy

Skräckrulle med Luke Wilson. Kan han göra annat än komedi tänkte jag... nja.. han e på gränsen till trovärdig.. men filmen e fakiskt jävligt bra som skräckunderhållning. Satte godiset i vrångstrupen (är de så man säger?) ett par ggr o fick faktiskt korka 2 öl för o lugna nerverna!

The Last Legion/Fantastic Four, Rise Of the Silver Surfer

Dessa 2 funkade inte efter att jag packat upp dem men nåt säger mig att jag mår lika bra för det... synd på Jessica Alba bara..

Nu blir de Are you scared lr Disturbia

Har i stort sett bestämt mig för att inte gilla dom o de brukar ju inte vara till okända filmers fördel... kanske blir recenserade senare.. en annan gång, samma kanal!

I'll be back! hahah kunde inte låta bli, DÖ ARNOLD DÖ!! Guvenör till på köpet numera oxå.. bara i USA barn, bara i USA....

. Henke

Död åt Göran Everdahl

Må hans mojo evigt försvinna, fanskapet gav Rush Hour 3 en etta (!!!) i betyg! Den ena kängan efter den andra levererade han i sin evigt trötta och otroligt mätta stil. Ser ut som en blandning av en bumbibjörn och trötter. Usch. Och filmen efter som skulle recenseras.. Black Sheep. En tvåa! AAHHH BOB SAGET!! Han tycker alltså det är roligare att kolla på Peter Jackson-manipulerade fårjävlar springa runt i Nya Zeeland och attackera människor än Kung Chris och Jackie i en actiontät snutrulle med komik som huvudingridiens. Jag ger upp SVT morgon. Fan skulle man vakna för idag överhuvudtaget. Dagen är ju förstörd.


. Jocke

R.I.P.




"BOB SAGET!!!"

Tidsmaskin?


I detta nu är kl 16:53 enligt dator ur. Nu när vi har konstaterat detta så ska jag lägga in en länk från en ding din.. fel aftonbladet här.

Nog för att vi har tidsskillnad gentemot öarna men inte fan skiljer de så pass mkt att dom kan skriva att Sir Alex inte var med på läktaren på ngn av matcherna när dom inte ens har spelats..? Har ab i all sin hast o sprida skvaller även hittat tid o bygga en tidsmaskin? Coolt... ge mig resultaten med isf så de blir en win win situation!

Nä.. jag tror bestämt jag väntar till kick off KLOCKAN 20:45 istället.. coolt om dom visar båda matcherna så man tillåts zappa på nätet mellan 2 utd-matcher.. de du bergman! btw.. do not rest in peace. AVSKRAP, minnestv så de står härliga till oxå. Booooooring!

. Henke

När det breda breda blir för brett..

Kom hem igår efter en veckas semester, ingen TV eller dator, vilket var väldigt skönt faktiskt. Dock var det lite skoj att slänga sig framför dumburk #2 igår kväll och zappa. Rattade in tvåan och blev milt sagt förtvivlad när jag ser vad det är för utbud som rullar för de stackars Svenskar som betalar tv-avgiften. Någonstans i centrala Grekland för många många år sedan vandrade det säkert kring en gammal skäggbeklädd filosof och bollade med tankarna om det breda kan bli för brett; SVT bevisade igår att JA.. det kan det!

Ringde förresten nyss till Boxer och skulle säga upp mitt Canal+. Efter en jäkla massa knappande och val så säger en tjejröst: "Var god dröj, en av våra agenter tar strax emot erat samtal". Va tvungen att kolla skärmen på mobilen för att se om jag verkligen slog rätt nummer.. vem som helst kan tydligen bli agent i dagens värld.

Nu blir det bakad potatis, fan så gott!


. Jocke

Ayia Napa 2lax7


Olé.. trott lr ej, hall o jag kom hem till sverige utan den sköna svarta liksäcken runt oss. Detta hade kunnat bli ett mkt mkt roligt inlägg om de inte vore för mitt minne. Skulle haft en laptop med sig som uppsalatjejerna hade. Den ene bjöd för övrigt på en mkt rolig show. Kvinnan dök i me glasögon o cigg o kom till ytan me allt intakt. ..kan o andra sidan varit absinthen som spelade mig ett spratt.

Nåja.. dom första dagarna förde jag lite "dagbok" i form av ledord i mobilen.. synd bara att jag inte fattar hälften av som menas. Talar i gåtor till o me för mig själv.. "fan va solen tar här nere" men men here goes:

Dag1: passet, turistpoäng

Detta kan jag ju faktiskt redogöra för eftersom vi fick vuxenpoäng den kvällen oxå genom att inte gå ut utan gick o la oss bra tidigt (sviterna efter semesterfírandet 2 dagar tidigare satt i) Passet ja... fy fan va de frös till is i magen vid incheckningen.. jag lämnade in mitt o eriks pass samt biljetterna varpå hon började knappa sådär frekvent man bara ser på film (fast då verkar allt dom ska skriva stavas med max 4 olika tangenter.. märkligt) till hon tar upp mitt pass, ryggar tillbaka lite, tittar på mig, vänder sig till sin kollega som säger: "nej de här passet kan du inte åka med" AHHHHHHHH tänkte jag.. vafan gör man nu då "du får gå till tullverket o skaffa ett provisoriskt" Phew..

Vi vandrar dit o ser fanimig sveriges tröttaste tulltjänsteman in action 05:30 på morgonen.. skalman e ju snabb i jämförelse.. dom vet hur man luras oxå dom asen... 980 kr kostade de.. billigt utav bara helvete ju. "DÅ TAR JAG TVÅ!!"

Turistpoängen då.. egentligen bara lite bilder på nåt gamalt monument. vi döpte snabbt om de till Monomix så vi hade lite referenspunkter. när vi kom hem fick vi i oss lite corona o en snabb hatt Mr Brewer för att sen som sagt sova lite.

En annan "cool" sak från dag 1 var väl att vi satt jämte Nicklas Hjalmarsson på flyget som påstod att hans Hv-hjärta var för stort för att spela med lule.. bah.. de köpte jag o erik aldrig riktigt!

Dag2: Poolbar, beachparty, daddys

Haha fy fan.. här påbörjade jag o erik egentligen våran resa av fylla o elakheter.. våran första dagsfylla vid Kalypso var ju helt jävla enorm.. tror vi började dra i oss öl vid 11 nån gång o tröttnade ganska snabbt på de o började ösa i long island istället... tjena... vi somnade i solen oxå, den brännan sitter fortfarande i typ hehe (fast den försvinner ju fortare än kvickt här hemma. skönt klimat.. går direkt från vår till höst numera..)

Efter vi vaknat till lite härligt röda om axlarna drog vi hem o sov/duschade inför de väntade beachpartyt vilket jag fan inte minns mkt av.. vet iaf att jag minns en tanke när vi skulle åka hem med bussarna "vafan hur full e jag.. förstår ju inte ett skit av vad hon säger o varför hänger de schweiziska flaggor överallt" sen hör man i busshögtalarna: "every swede get out, your bus is on the left"

Efter en härlig drängfylla på GG så vandrade jag o erik hem o han fick sin första måltid på Daddy's Kebab House.

Dag3: Magen krackelerade, cypriotiskt psykfall, orientaliskt fotarbete

Hehe ja att magen krackelerade förklaras med besöket på Daddys skulle jag tro..

"jag blev ju för fan nästan överkörd av ett cypriotiskt psykfall i poolen" - Erik på frågan varför han var så sur när han kom till poolkanten. Hahaha såhär i efterhand har vi konstaterat att det måste ha varit ett Israeliskt psykfall eftersom dom intog ena kortsidan av poolen VARJE dag (de roliga var att de var olika gäng oxå, men likförbannat samma kortsida) Nåja.. erik hade simmat omkring lite halvlullig sådär när han hörde ett dyk i bakgrunden, när han vänder sig om kommer det en gorilla i bytterfly-stil o bara tokkör (tänk rooney dyka i och bara borra ner huvudet i vattnet o köra)

Orientaliskt fotarbete vet jag inte helt säkert va vi fick ifrån men de hade nåt o göra med värmen på plattorna kring poolen iaf.. dom var ju inte kalla direkt.

Dag4: Ida o tysken, sthlm, dagsfylla, kamera borta

Yey.. detta var dagen då vi träffade Ida, Tysken, Ebba o sthlms-gänget från förra året. En minireunion me andra ord.
Vi fortsatte även vårat dagsfulla beteende vid poolen (mkt carlsberg/long island o nedsättande kommentarer om andra människor kring poolen ofta utpekade som rena rama idioter)

Min kamera försvann på efterfesten vid kalypsos poolbar på natten... de var fan inte ok!

Dag5: Kamera tillbaka, duktig dagsfylla

Hade sån jävla ångest över kameran när jag vaknade, övervägde att köpa en ny men erik tyckte vi skulle fråga i poolbaren först. Var så nojjig över att fråga att jag beställde 2 carlsberg vid första försöket.. men andra gången gick de bra o mkt riktigt där var den ju! sjukt att jag fick tillbaka den iofs me tanke på att jag svarade fel 2 ggr på vad den hette hehe. men vi hade ju lärt känna bartendern ganska väl vid de här laget så de var lugnt.

Detta firade vi med århundradets dagsfylla.. minns inte ett skit efter de..

Dag6: Dävna

Ja både jag o erik var ju riktigt karatefulla som sagt dagen innan o vi vaknade inte förens 16 på eftermiddagen, utan ac oxå! Men det var det första vi gick o cashade upp för. sen satt hostan direkt! blev rånade på cupen oxå kändes de som, 45 £ ville dom ha.. kändes som vi fick betala 20 för ac'n o 25 i böter för att vi beställde.. (böter var mkt populärt att dela ut på hotellet i år)

Detta var dom sista anteckningarna jag förde dessvärre för hela sista veckan är ihopfluten men dag7 var nog våran första båtresa (film1, film2, film3) när jag tänker efter o den var nog vårat roligaste minne från resan. Mkt mkt godis o ett sånt jävla röj. Bra mkt bättre än förra året då resan gick kvällstid i mörkret.. kul!

Vi var även en sväng på stranden (erik - henke) o vattenparken. Strandhelvetet förstörde dock min kamera.. men detta var dag 12 så man hade ju hunnit med o fota en hel del. Men mkt av dom fotona samt berättelser lämpar sig inte här.. ni får helt enkelt fråga oss istället hehe. Ahh vattenparken med ja "en av europas största/bästa vattenparker lät de på busstransfern.. var då? allt jag la märkte till var den halvdana ingengörskonsten bara cyprioter kan lyckas med!

Han ju även utmana erik på minigolf med, var ju tvungen o ta ett träningsläger likt la manga innan cupen senare i sommar! Här är resultatet.. erik skyllde på: Boll, klubba, bana o väder när han borde skyllt på nervdaller..

har säkert missat massor som faktiskt skulle kunna gå o skriva här men orkar inte.. får bli i en annat inlägg isf!

WAVE MR HELPER!! Haha.. nu kom jag ju på en anekdot direkt bara för det. Mr Helper (till höger) är alltså Daddys medhjälpare alltså logiskt döpt till Mr Helper av oss. En dag när vi kom till Daddys frågade vi "where's mr helper?" varpå Daddy svarar "gone home ... india .. hoho" hahah fan va vi skrattade medans vi satte i oss burgarna o fruitsen (råstarka!!!) men det är inte i jämförelse med hur mkt vi skrattade när vi kom hem efter utekvällen för att ta nattmat o mr helper står där inne o flinar o vinkar som bara han kan!! Varför Daddy sa så kom vi aldrig underfund med men det gör det bara mkt roligare..

. Henke

RSS 2.0