FREEEEEEDOOOOOOOOM


First of all, grattis Micke "Bojan Djordjic" Andersson (osäker på om ordet grattis är rätt här..) till avlägsnandet av vristsmycket

bojan andersson


Aooo... är alltså tillbaka från Abu Dhabi/Dubai efter ett par mkt sköna dagar i lyx o värme. Lyx o värme var ju inte direkt det jag möttes av när jag klev av planet.. istället fick jag en spark i pungen o sperma i ansiktet.. sparken stod kylan för o saggen sprutade martina (av alla äckliga mass-mess du skickar var de här de absolut värsta)

Lite kortfattat om resan då... lirade lite golf på ett par sköna banor bl.a. den som Tiger o co: lirar touren på i Abu Dhabi. Mmmm den var ju lätt. Lirade även på en bana som dom lyckats klämma in på en galoppbana och även en korthålsbana i Dubai. Den spelade vi på kvällen eftersom den var upplyst på kvällarna..

Annars var de ju rätt mkt solande o badande (pool o havet.. inte kallt nåt av de faktiskt). Var ute i öknen o kollade läget oxå. Sjukt kul Dune-Bash me Brorsan o 4 andra bilar. Mäktigt värre må jag säga även om brorsans imponansfaktor sjönk lite när han körde fast 2 ggr hehe

Träffade ju såklart lilla Stella oxå. Sjukt söt!!

De värsta me resan var ju själva resande dit o hem. Inte på ett kattknull som Uggla skulle sagt. O på vägen dit mellan Istanbul o Abu Dhabi hade jag ett sånt jävla jobbigt barn bakom mig. Ungfan satt inte stilla en sekund o den var precis så där lagom liten att benen inte nådde ner i golvet utan räckte precis lagom att sparka på flygstolen framför.. dvs min. När vi fick maten på planet (fan ok för en gång skull) skickade dom med en liten lapp där de stod att dom inte serverar griskött. Men de går fan bra o servera svin tänkte jag o sneglade bakåt på snorungen o hans pappa som satt brevid honom o aldrig höll käften.

Hemresan är ju en historia i sig. Började med att vi kom till flygplatsen för att få de ganska otippade beskedet om att planet vi skulle med redan hade luft under vingarna. Mamma o pappa började panika lite o började oja sig om deras respektive jobb medans jag log inombords o såg poolen framför mig en dag till.
Efter mkt bök o stök med Turkish Airways så fixade dom iaf så vi fick åka med hem dagen därpå fast vi fick åka från Dubai istället.

För att inte igen åka på en nit så var vi på flygplatsen bra mkt för tidigt (kanske lika bra de me tanke på de fullständiga kaos som råder där 24/7). Vi tog även en taxi dit för att inte Andy/Emma skulle behöva ge sig upp mitt i natten för att köra till Dubai. Blev 18 mil i taxi istället.. Den resan var bara ett enda stort leende från min sida.. pappa hade nämligen glömt sin kavaj hos brollan men kom på de precis när taxin skulle iväg o han får panik o säger på svensk-i-panik-engelska "noo nooo stop the taxi I forgot my dress" Sist jag kollade så översattes dress till klänning... Efter det gapskrattet som höll i sig ett par mil så körde jag igång P3-Dok om Trustorhärvan i iPoden. Sånt jävla godis! Dom e hjältar i min bok iaf. Nåt jag dock glömde adda i spelaren var ju The Hives album. Inte riktigt kommit över den fatala missen än...

Total resetid för hemresan blev 29 timmar med (räknat dörr till dörr) allt jävla väntande överallt. Värst var på Istanbuls flygplats då väntetiden klockade in på 7 timmar. Men med en öl i handen kl 07 kan ingen vara olycklig en tisdag som man brukar säga.


Kom hem o läste lite på bloggen som tydligen upprört göteborgs rysska dörrvakter o de grövsta. Bra jobb där juden haha. Apropå ryss så får ju antingen Boris lr SB redogöra för "kaffefilters-incidenten"... de låter riktigt skitigt t.o.m för att komma från våran kompiskrets!

Ett första steg mot Hollywood från Johnssons sida: Boom boom hans... nä NANI

Ett par såna stjärnsmällar på lördag skulle smaka de. Men som arse-anal lirar så är de väl barcafyndet Fabregas som leverar dom... o när vi ändå är inne på stjärnsmällar så lär de ju bli åka av på Mickes "releasefest" på fredag.

. Henke

Skattefusk = SM-Guld

I skatteparadiset Göteborg firas det smutsigaste guldet sen mannaminne. Bara att gratulera antar jag.. eller inte. För det var ju mål på Råttsunda mot ajk, det såg ju linjedomaren helt glasklart där han stod 30 meter vid sidlinjen framför mållinjen. Ska inte jiddra, trodde på ännu en mellansäsong för Stockholms Stolthet. UEFA nästa säsong med sköna utlandsresor och det ska bli kul att se Kurre nu när han kommit igång plus våra nyförvärv. Men jag tänker fan inte gratulera GBG! Det som gjorde mig mest sur i söndags var ändå de 11 blåblåa som sprang runt som ett gäng stressade gnuer på savannen. 0p mot ett träskgäng som åkte ur är fan inte ok!

Var chockad i söndags, men det slår inte min fågelholkpose jag fick när jag läste det här. Tryckfels-nisse har varit i farten och glömt lägga till en etta i början där. 41 år? Hej botox.


Skickade äntligen in mina nomineringar till Guldskölden idag. Nominerare följande:

Sveriges bästa TV-kommentator:  Henrik Strömblad
Sveriges bästa radio-kommentator:  Lasse Grankvist
Sveriges bästa bisittare/expertkommentator (TV/Radio):  Glenn Hysén
Sveriges bästa programledare/studioankare:  Claes Runheim
Sveriges bästa studioexpert:  Niklas Wikegård
Sveriges bästa krönikör:  Erik Niva
Sveriges bästa sportjournalist alla kategorier:  Lasse Grankvist
SvenskaFans bästa skribent:  Wille Bäckström
Vem av Sveriges sportjournalister vill du ge en känga: Kviborg.


Snart kommer Shejk Johnson hem. 50 spänn på att han har helskägg och turban när man ser honom nästa gång.

Barcelonasonen Fabregas tog 1p till Arsenal mot L'pool tidigare i veckan, det var lite roligt. Kaxa på du Boris, snart kommer han hem igen!

Inget YouTube idag. Ska lira Portal tills min huvudvärk försvinner. Sitta framför en vit skärm med epelepsiframkallande effekter brukar ju funka.


. Jocke


Say the word and you'll be free

Luktar det här inlägget sill så får jag be om ursäkt, besökte nämligen den lilla pittoreska och gemytliga förorten GBG igår. Smutsig fiskstad, men de hade lyckats locka dit winnerbäck som påbörjade sin nya turné. Galet bra måste jag säga. Jäkla tryck i lissebergsladan. Jag räknade till fler personer på konserten än Ljunskiles publikantal nästa säsong. Back to lasse, han körde en salig blandning av både nytt och gammalt, perfekt mix och kvällen var fulländad. Bodde på Gothia Towers, grymt hotell, iaf frukost buffén - kände mig antagligen som Henke på ett av hans jefla 8-stjärniga hotell där nere i landet där pengarna tydligen aldrig sinar. Du behöver inte skicka några fler mess förresten, vi vet.. det är 30 grader varmt på natten, kokosnötter och palmer så långt man kan se och du gottar dig där nere medans en annan får frysa lillprinsen av sig här hemma i norden. Jefla stekare. =)

Såg varken Kronér, Harald eller Brömsen på stan, det är väl de enda kändisarna som kommer från den där hålen? Trodde jag såg Bengan i närheten av avenyn, men det visade sig vara en gammal hamnarbetare på 70+ med rulator. *ba-dom dom tish*

Fotboll. Veckans CL-matcher som spelades var väl som väntat. En blå skotsk mur mötte sambalirarna från katalonien. Ingen drink i handen på hästkäften, ribbskott och ett par fina framspel, men det gick lixom inte riktigt att forcera den där jefla blåa william wallace-muren skottarna ställde upp. Tråkfotboll och 1 pinne. Nåja, vi mördar dom på Nou Camp. Trodde text-tv hakade upp sig i en match, och jag vägrar tro på tidningarna. 7-0. Det är en konspiration som borde strykas ur historieböckerna. Skrattanfall på liverpool. Ser lika kört ut som när Custard blickade ut från sin lilla kulle och såg ett par tusen fjäderbeklädda indianer smyga fram sådär roligt som bara indianer i mockasiner kan. Ingen regndans i världen kan hjälpa er åka ur gruppspelet nu. (Jag har extralås på dörren danne, försök inte ens =))

Guld på söndag, punkt slut. Började koka när jag såg att de la dif-matchen på C+sport2, kanalen man inte har. Den där jefla tv-chefen på C+ lever farligt nu. Först flyttade han vår match mot Halmstad och nu det här, fan ska man göra? Radio med David Fjäll i all ära, man vill ju gärna se slakten med. Får hoppas på att nån streamar den. FULL FART FRAMÅT!

Dagens klipp från YouTube:



Ett gäng godismål helt enkelt.


. Jocke

Hon är ihop med en insekt!

Satans glöd i den låten asså. Wilmer X at its best tamejfan! Nisse på munspel lämnar inget att önska.

Angående igår, målkamera är inte längre ett alternativ, det är fanimej ett måste. Att sillarna fortfarande är med i guldracet är patetiskt. Att det år 2007 fortfarande går att vinna på fusk är sjukt. Nåja, igår satte brassen med stort B in två avbetalningar på vårat konto när vi krossade kvastarna på Örjans. Satan så kallt, men oj vilket röj på läktaren. Att Amoah klättrade upp på gallret och skötte megafonen ett tag gjorde ju inte att stämningen dog direkt. Måste dock dela ut ett fett utropstecken till Stoffe som verkligen inte briljerade när det var dags att beställa biljetter. Har aldrig varit hett att stå i kvastarnas "klack". Jefla tur det gick att växla in dom mot dif-klacken.

Fick ett kaxigt mess från wannabe-knarkaren Anders, nåt om att det bara är pisslag som är kvar i guldkampen? Du har missförstått det hela, pisslag är de lag som nästa säsong varken får spela i inter-toto, uefa, CL eller royal league. Tveksamt om de ens låter er spela i Svenska Cupen heller med tanke på hur dåliga ni är. Messkriget slutade med att Anders citerade ett gammalt ordspråk från Brajen: "Nästa år, då jävlar!"

Fyllde 25 pinnar i söndags, halva kvar till the big 5-0 nu, härligt! Bästa presenten någonsin stod Linda för. Vackraste tårtan jag någonsin skådat. God var den med!
image54


Gårdagens bravad stod undertecknad för. Fyra timmar och 30 minuter på krösatåg från Eksjö till Halmstad. Som att klättra Mount Everest med hoppstylta.

R.I.P. OiNK

Avslutar i vanlig anda med hjälp av YouTube. Det här är ett pedagogiskt barnprogram man skulle vilja se!





. Jocke

Sent-på-natten-asgarv


Tra la la la

Nu börjar Henrik Johnsson bli riktigt trött... men hur lr hur. läste på SvenskaFans ett sånt jävla godisreferat (heter de referat när man läser..?) hahahhahha!! O va är jag för en sjukt elak människa om jag inte sprider vidare!?

"Jag trodde att det bara var i denna ologiska, overkliga, värld som är FM som en match kunde innehålla fem mål, två utvisningar och en kommentator som är mer enformig och tråkig än en ung Arne Hegerfors - dagens Arne Hegerfors"

Att pissa på Arne är så jävla härligt o se hahaha! Stackars jävlar som mötte samma jävla (kamma över flinten) Arne när de begav sig strax efter USA's inbördeskrig på tv när "tv" kom i utformandet: svart-vitt'

. Henke

Tjillevippen


Oi!

Hälsokoll:... Jag mår inge vidare asså..... ser ut som England kommer missa EM... VAFAN!!! Efter en sån jävla mästerstrut av ROONEY borta mot AK47 såg de bra ut... men sen fick domaren (?) frispel o dömde en straff (frispark) o mål (offside) förr kgb.. Nu känns EM riktigt långt borta för dom 3 lejonen... visserligen är Sveciá med... men vafan... EM för mig är England 50 % Sverige  30 % Själva EM 20 % .....

Men varför gråta... PL var ju igång igen efter de hopplösa landslagsuppehållet o UTD stormade över Villa... dom ledde visserligen med 1-0 efter en kvart men tradtionens makt är stor lr hur man nu säger... senaste AstV segern kom 95 hahha..... Och dom 10/11 senaste HEMMA-mötena har slutat med UTD-seger. FINT!!! Ikväll stannade siffrorna vid 1-4 efter mål av ROONEY 2 (missad straff oxå) Rio Grande o Giggs. LOVE IT

Vågar inte gå o lägga mig nu btw... sitter o skriver ett inlägg i en blogg istället för o sova för att inte missa flyget till SOLEN!! AHHHHHHHHHH BOB SAGET va fint de ska bli med DUBAI... Kollade upp vädret i fredags efter o ha fått en sån jävla snyting av kylan i fredagsmorgon... de är visst 30+ på nätterna... de kan jag leva med..!

Annat då:

Försökte se på den nya råttfilmen med Giqka häromdan.. den var lagom skittråkig! De tyckte både hon o jag.. Har ju annars tvivlat lite på hennes omdöme av filmer annars efter att ha dömt ut Anchorman... Men sen skickade hon o sa att filmen gick på X o den hade fått 4/5 i betyyg... I rest my case..... I LOVE SCOTCH hahaha

Owen/Luke Wilson, Ben Stiller, Vince Vaughn, Will Ferell (stava?), Chris Rock/Tucker är o förblir mina kungar!

Köpte mig en ny iPod idag (igen) eftersom de är si o så med batterierna på dom andra. Måste ha musik på resan... har med mig 2 böcker (En av grabbarna o Iskallt & Stenhårt) oxå för att fördriva tid. Fyf an.. jag har med mig 2 böcker asså... jag som inte ens läser hehe! Lämnade in min kamera dessutom när jag ändå var på "elis" Lite som väntat så var de jävligt skeptiska att felet skulle gå på garantin (senast den funkade var på nissi beach med SAND o VATTEN) tyvärr. Hade velat ha lite coola(?) foton på alla skrytbyggen i Dubai o en massa härliga kort på Stella! Ska bli riktigt skoj o se den lilla söta igen btw

Men men... pappa har med sig sin o ska nog kunna få lite bilder därifrån sen o skicka upp här. Nähe... dags o packa om igen o se va jag hade missat sen sist! Vi hörs... lr nåt!

. Henke

Giddy up!

Börjar med den här:

image51

Patrask till coach Sverige har egentligen. Kul att se Adde få chansen iaf, men var var Rosenberg nånstans? Ytterst kritisk till Mr Boom boom Hansson igår med, spelar som han ser ut, långt ifrån skönlir. Ge karl en sax istället för en plats i startelvan. Anders "Tacos" Svensson var väl ingen höjdare heller igår, han har väl aldrig varit nån höjdare om man bortser från frisparken mot Argentina. Men det går inte att leva på gamla meriter *host* GBG *host*.

Gårdagens blunder står dock vikarien på bowlinghallen för. Sällan skådat en sådan gröngöling vid datorn. Spelade mitt livs bowling igår, var på väg mot ett rekord i 200p-klassen. Vi snackar den sista serien för dagen, ruta 9 ska inledas, jag ligger inne med 145p och har enormt flyt. Ska slunga iväg dagens 9'e strike när jag tar en sista koll på skärmen, då händer det... skärmen fladdrar till och hela jefla spelet raderas och startas om. Kände hur jag började koka när jag sprang bort till gubben vid kassan. Han satt och förderedde för nästa grupp som skulle köra på vår bana, han "råkade visst" trycka på fel knapp lr nåt. Frågade om det gick att backa, men fick nej till svar följt av ett vuxet "hoho". Bristningsgränsen låg farligt nära, drog av mig de svettiga dojorna och gick ut ur hallen med nyknäckta fingrar.... Hade man varit polare med Eric Harris hade det slutat annorlunda.

Tränade även i p-hallen igår med jobbet. Inte fullt lika motiverande att pumpa till ballader på Mix Megapol som på I12 med skrikande köttpaket och Gamma Ray. Bastun var ingen höjdare heller. Fan ta finnar och deras bastutraditioner! Grabben som går under namnet "finnen" (finsk påbrå tror jag, han såg ut som Kuivasto) äntrade bastun, och det första han sa när han kom in va "Fan, här va det kallt grappar" .. medans en annan satt och svettades litervis. På frågan "Kan jag trimma bastun lite, grappar?" gjorde jag bort mig totalt, va uppe på läktaren och käkade korv när jag lite kaxigt svarade "Funkar för mig". Han började trixa med temeraturmätaren och den stackars mätarnålen sköt i höjden. Sen svartnade det. hehe Inte fullt så illa kanske, men satan va varmt det blev, vacklade ut efter 4-5 minuter och kastade in handduken. Lallade runt som en zombie resten av kvällen.

The Hives senaste gungar på i bakgrunden, blir bara bättre och bättre faktiskt! Införskaffas omgående för den som ligger efter i nedladdade/inköpta Hives-album.

På fredag går "This is England" av stapeln på metropol. Jag föredrar dock den lite mer lokala versionen av filmen.

Magen vände på sig när Henke skickade MMS på Mr 1371. Passar tillbaka med den här bilden. Tagen 2005 i densammes lägenhet. 1371 - Snabbt och effektivt. :)

Dagens YouTube-klipp står The Hof för. Han e riktigt läcker vid 02:21 och framåt.



. Jocke

Finfint!


Klara 3-0 o ett överlägset spel. Estland stod som väntat inte pall på wembley! Wright-Phillips, ROONEY o en otagbar nick i fel mål. Snart börjar sverige med. Ruggigt ointresant match.. O taco spelar naturligtvis oxå.. PAJAS! Hade varit roligt o titta om Rosenberg hade fått spela men klart Allbäck måste vara med... AVGÅ LAGERBÄCK!

fruktansvärt otäckt

Den här jävla bilden möttes man av på AB's hemsida. Va i hela helvete har hänt här? Ze Devil skulle jag tro.

En rolig (nja..) rubrik. "Polisen säger inget om hur våldtäkten gått till" Man har sina aningar ändå va? Mkt kvistar o grenar i en skog senast jag kollade...

För våran garderobskompis ~

Go fuck yourself San Diego

I don't celebrate sundays


Forza bakfylla!

Vaknade av att ett deathmetallband hade repning i bakhuvudet idag. Av trummandet att döma så kommer dom inte slå igenom, så jag ska be dom byta replokal o aldrig komma tillbaka. Drack åbro 7,3 igår. dom var inte goda nu heller.. De var dom ju inte heller när dom hade sin storhetstid i kompisgänget! Men för 100 kr fick man 10 st plus en kasse! Karetefyllorna duggade tätt. De mest roliga var att glasbanken inte hade lördagsöppet då o bara Danne (bevisen travar upp sig. Nässpray... mmm jag vet inte ~) som hade fyllt 20. Så efter vuxendagiset IT/Media fick herr Claesson nöjet o köpa runt 40 st varje fredag. "Behåll dricksen"

Efter ett flak vatten ringer mamma o vill ha hjälp med tv'n. Gick inte o ta via mobilen då hon inte är tekninskt kompatibel o jag är inge vidare på att förklara så de var upp till kullen som gällde. Testade allt men den jävla dekodern stor bara o blinkade. (ger mig fan på att den skrattade i ettor o nollor) Men som den cableguy man är så svor man över att behöva ge sig upp på vinden i garaget (pappa har gömt antennen där av nån outgrundlig anledning) o "titta te at" Svordomarna började nu ta fart på allvar då inte en enda lampa fungerade på vinden. Blev rosenrasanade då jag insåg att pappa insett att uppe på vinden i garaget inte är ett optimalt ställe att ha en antenn på! Slog i både de ena o de andra på vägen ner igen i mörkret. Nu höll jag på att brisera o innan jag skulle låsa så slog de mig... FAN.. de finns ju inte lyse i garagets "riktiga" yta heller o kollade proppskåpet... mkt riktigt där satt felet... då skämdes jag..

Kom precis hem nu o fick ett sms av bloggkollegan. "kolla tv4plus våran idol är en förrädare" Gjorde som han sa o kollade upp va som föregicks på en av alla miljoner tv4kanaler man har nuförtiden. O där stod han... grillmästaren iklädd en CHELSEAtröja.. Fy fan... Snart ser man väl Per Morberg i en Arsenal/Pooltröja med.. "kanadensisk neger som håller på chelsea. Lågoddsare" Instämmer!

Igår fick jag oxå ett mes av kollegan "the hives nya finns ute" The Black And White Album. Pang på piratebay bara! Ett mästerverk om du frågar mig! Return The Favour Så kom den äntligen. Årets låt 2007! MONSTER

Nu till rubriken.. fick reseinfo av mamma idag. Ska tydligen åka sjukt tidigt ner till kastrup för 4 timmar flyg till Istanbul.. vänta 4 timmar på flygplatsen där för att sedan flyga 4 timmar till. O allt detta på en SÖNDAG!!! Den fula ankungen av veckans alla dagar. Ger mig fan på att Chelsea grundades på en söndag.. o "grillmästaren" födddes ju på den dagen oxå säkert!

Nu ska jag äta kebab o tjocka lite i soffan i väntan på ENGLAND!

RULE BRITTANIA

Ryssar, sport och YouTube-klipp

Ryssar har ju en benägenhet att göra många grodor, det e mycket spatsiba plus vodka och lite sunt förnuft med konsekvenstänkande. Många sköna exempel med ubåtshaverier och vem minns inte förra vintern när ett gäng ryssar åkte långfärdsskridskor och isen sprack och de blev fast och flöt runt där uppe i norr. Vodka var säkert inblandad i den fadäsen med. De är roliga de där ryssarna. Hittade en skön artikel i illvet igår, va tvungen att skanna av och dela med mig.

image49

Hett rykte: Oremo till DIF. Glödhett, för vi behöver fler anfallare. *ehm* Nåja, grabben har ju iaf visat att han kan göra mål, och det är alltid välkommet! Dock hörde jag att det tydligen behövs åtta siffror i budet för att Gefle ska ge tillåtelse för honom att dra på sig blå-blått. En ny 14-miljoners man?

På tal om DIF, vi manglade brynäs igår, och det känns oerhört skönt att hjälpa till med arbetet att få bort fläskberget Boork från allt vad hockey heter. Det är en samhällstjänst. HV grisar dock vidare. Bränner allt krut i seriespelet, men då går det som i förra årets slutspel. Sju sekunder, underbart är kort. (Kan nästan höra Danne koka borta på åvalla haha)

Snart bär det av till självmordsbombarnas förlovade land för min bloggkompanjon. Ett tips: Får du sitta jämte en turbanbeklädd man som satsar på prispallen i skägg-VM samt har en utbuktning runt magen med dynamitbälteform och heter nåt med 15 konsonanter, då är det bäst du chartrar ditt eget plan. Passar på att länka till den här bilden så har den här bloggen retat upp både ryssar och alla muslimer i världen idag.

Hett tips: Henrik Schyffert's blogg. Sköna rapporter från hans och Johan Glans turné. Finns även lite roliga historier och filmer med Betnér och andra roliga saker. Mycket nöje!

Avslutar (som vanligt?) med ett klipp från YouTube. Håller på att rippa gamla VHS-band och hittade ett litet guldkorn på min studentvideo. Farsan briljerar i videokunskap för morsan som inte hållt i en videokamera innan. Dålig kvalité, men så går det när man leker Aragorn och kameran ska föreställa ett svärd!





. Jocke

Kulturkrock och top30

Ruskigt dålig korrespondens på senaste tiden, skyller på tränaren.


Iaf, va på museét förra veckan med jobbet och kikade runt, har aldrig riktigt kunnat relatera till konst innan och efter besöket poppade det upp fler frågetecken än jag kunde räkna. Kan inte ens beskriva verken som ställdes ut, mitt lexikon sträcker sig inte så långt. Här är en bild som visar mitt tvivel till konst.

image47
Vad som är konstigt med bilden? Texten som stod under "verket" förklarar.


FIFA släppte idag listan på de nominerade till titeln "Årets Spelare -07", och det finns ju en hel del att säga om den listan. Vi börjar med namnen:


Gianluigi Buffon (Italien/Juventus)

Fabio Cannavaro (Italien/Real Madrid)

Petr Cech (Tjeckien/Chelsea)

Cristiano Ronaldo (Portugal/Manchester United)

Deco (Portugal/FC Barcelona)

Didier Drogba (Elfenbenskusten/Chelsea)

Michael Essien (Ghana/Chelsea)

Samuel Eto'o (Kamerun/FC Barcelona)

Gennaro Gattuso (Italien/AC Milan)

Steven Gerrard (England/Liverpool)

Thierry Henry (Frankrike/FC Barcelona)

Juninho (Brasilien/Lyon)

Kaka (Brasilien/AC Milan)

Miroslav Klose (Tyskland/Bayern München)

Philipp Lahm (Tyskland/Bayern München)

Frank Lampard (England/Chelsea)

Rafael Marquez (Mexico/FC Barcelona)

Lionel Messi (Argentina/FC Barcelona)

Alessandro Nesta (Italien/AC Milan)

Andrea Pirlo (Italien/AC Milan)

Franck Ribery (Frankrike/Bayern München)

Juan Roman Riquelme (Argentina, Villarreal)

Ronaldinho (Brasilien/FC Barcelona)

Wayne Rooney (England/Manchester United)

John Terry (England/Chelsea)

Carlos Tevez (Argentina/Manchester United)

Lilian Thuram (Frankrike/FC Barcelona)

Fernando Torres (Spanien/Liverpool)

Ruud van Nistelrooy (Holland/Real Madrid)

Patrick Vieira (Frankrike/Inter Milan)

Jag får det till exakt sju (7) spelare från Blaugrana och exakt noll (0) spelare från träskgänget Arsenal. Någon måste dock ha gjort fel eftersom våran trupp är betydligt större än 7 spelare, även om vi inte skulle behöva så många lirare på plan ibland. *ba-dom dom tish* Nåja, det är lite konstigt med den här listan eftersom Zlatan inte är med. Däremot är Thuram med, för han fick ju spela så himla mycket förra säsongen... Och varför är inte Puyol med istället? Allas spanska kelgris. Världens bästa back tätt efter Johannesson. Vidare förstår jag inte varför Pirlo är med, de måste förväxlat honom och listan över fotbollsluder. Saknar även Anders Svensson, men det är ju en helt annan femma.

Mange Schmidt släppte sin nya skiva för nån dag sen, och hade det inte varit för Dannes personliga favorit Petter (söderslödder) hade den varit aningen bättre.

Fastlandstjuren (HAHA!) har fått konkurrens i BioShock, räknar med att ha klarat av spelet snabbare än Benny kan glo igenom alla videos på YouTube. Upp till kamp!

Vad mer, jo, AIK. Asen som står lägre än kackerlackor. Har inte känt så mycket hat sen jag insåg att Perlskog faktiskt får betalt av TV4 när jag läste Örlunds kommentar efter deras senaste match. Läggmatch? Ni har ju för fan inte vunnit en match sen pengakåte Figueiredo bytte riksdaler mot rial. Dimridå för att ni faktiskt är så jävla värdelösa. Mycket snack och liten verkstad gentemot DIF, men faktum kvarstår att ni aldrig har legat före oss i tabellen på hela säsongen. Kaxiga sorkar. Gör det med lite stil istället, som 0-1 mot ellos sista matchen -06, så nära guld med ändå inte hoho! INGET SM-GULD FÖR AIK!!@#"%

Avslutar med ett skönt klipp från min hjälte Ricky Gervais.





. Jocke


Torsk på Åland


Awwweee!

Vart minsann på en Ålandsfärja Lör/Sön. Svineri på kalashög nivå. 13 pers som drog ut till havs. Blev rätt städat trots allt. Men de var sjukt skoj iaf. Svettig redogörelse va..? Haha men så är de, orkar inte skriva nu ändå egentligen, För bussen hem får 0,5 sura busschaufförer ('håll käften o lyssna nu så ni vet vart ni ska när kommer tillbaka till sthlm ') av 5 möjliga. Buss är ett djävulens färdmedel

Måltorka?

Nu är de inte långt tills man åker o hälsar på i Arabvärlden. SKA BLI SÅ SJUKT SKÖNT!! Hej solen. Självklart ska de bli härligt o träffa Bror, Emma o lilla Stella oxå!

. Henke

RSS 2.0