Nya animationer och fotboll

image146David Firth, en av mina favoritanimatörer, har släppt lite nytt. För er som inte vet vem det är har han bl a gjort Salad Fingers som ni ser här till vänster. Klicka [här] för att kolla in den. Han har en riktigt konstig stil på sina animationer, lite som Monkey Dust som var en ruskigt bra serie. David Firth har även gjort en riktigt bra animation på Valentines Day-temat. Kolla in [här.] "Same time next year i guess" =) En annan kuslig animation han gjort är "Video Dating Tape" som handlar om Jake. Klicka [här] för att kolla in den.

I alla fall, hans nya animationer heter "The World Within A Sock" och ni hittar direktlänk här:
The World Within A Sock [Episode #1]
The World Within A Sock [Episode #3] (Roliga slutrepliker. "Glenfelder, my only stirling allie." och "Drink on, dear boy, drink on.) Haha comedy gold.
The World Within A Sock [Episode #4]

Kan inte påstå att man är överens med Liverpool många gånger, men den här artikeln va rätt kul. "Med tanke på vad en öl kostar..." haha. Men det roligaste vad ändå detta: "Hicks junior säger själv att han gick till Sandon för att se var hans klubb grundades." Sug på den du Danne, mest pengar, störst fan. =P

Stoltz blev utlånad till Enköping för en dag sedan, ingen större överraskning. Det enda ögonbrynshöjande kanske kan vara att han fortfarande är i klubben. Fattade aldrig det köpet för två säsonger sedan. Han var gammal, den sämsta backen i Kalmars backlinje på den tiden och han är lika snabb Erik Johnson på kortdistans.

Kunda inte låta bli att leka lite med en bild jag hittade på AB. Lite ironiskt att två liknande händelser sker med så kort mellanrum, och konstigt att jag inte hittat ett liknande bildmontage än. Nåja. Maik Tayler ger order, Martin Taylor utför. Exemplariskt.
image147

Och till sist då, ett YouTube-klipp. *trumvirvel* Jimmy Kimmel ger igen.


Ikväll blir det träning på I12 med bushen. Fan va stel jag kommer va imorgon. =/


. Jocke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0