The tide is high

Stereotyper är roligt, speciellt när det kommer till länder. Frankrike demonstrerar, de skulle säkert dra ihop en demonstration mot att en del demonstrerar så förbannat mycket. Norge klubbar sälar och Finnarna spenderar sin fritid i bastun med björkris och hugger varann i ryggen lite då och då med en fällkniv. Ryssarna sänker sina egna ubåtar medans de dricker vodka och säger spatsiba till allt. Ukraina med omnejd radar upp gruvolycka efter gruvolycka. Men är det så jävla konstigt egentligen?

Matchen igår då.. eller inatt kanske man ska säga. Hade som sagt inte nian här på jobbet, litade på att den skulle streamas. Ingen levererade dock på myp2p.eu. NRK2 skulle visa den, men valde att köra längdskridsko eller va fan det nu heter istället, de skulle eftersända den efter den ointressanta norska nationalsporten istället, coolt tänkte jag och tvingade ögonlocken att vara uppe en timme till. Efter 20 minuters åkande runt den där jefla ovala isbanan gav jag upp. Tog en titt på AB och såg att det stod 0-3 så jag missade väl inget egentligen.
Intressanta matcher som spelades igår faktiskt. Sjukt att England fortfarande har chansen, stoffetur på den. För att inte tala om gli Azzuri.... Synd om Norge, och Healy piskade upp danskarna igår med, skönt. Hoppas DIF's B-lag, Finland, spöar Portugal borta i nästa så de får lite rampljud på sig med.

Måste erkänna att man är en tv-spelsnörd, så det här va faktiskt jävligt coolt. Enda gången Amerikanska marchband är accepterat.

Dagens YouTube står Sveriges näst bästa skatepunkband för (No Fun At All), de gör en cover på världens näst bäst skatepunklåt (Mr. Clean) som skapats av Sveriges bästa skatepunkband (Millencolin). Världens bästa skatepunklåt är för övrigt nåt med Death is not Glamorous. Iaf för tillfället. Annars brukar No Fun At All vinna med sin "Stranded" eller nåt. Sug på den ni.




Har startat en öppen duell Stoffe, i'm waiting..


. Jocke

Kommentarer
Postat av: spiff

Loggin in !

2007-11-18 @ 16:56:51
Postat av: Danne

Innebandy kör vi på tycker jag =) juden i mål lr? flopp flopp flopp.. :)

2007-11-19 @ 11:14:26
Postat av: Jocke

Haha keft, danne på backplats rimmar däremot med flopp =) jag ska lira ute, behöver bygga lite kondis känner jag hehe vi behöver fler gubbar dock, folk som gärna kan hantera en klubba, till skillnad från en med en gul/rosa tröja... ;)

2007-11-19 @ 18:17:25
Postat av: Danne

Hur gick det i hockeyn igår jocke? Nån sa något om en fullbordad våldtäkt på hovet.. ?!

2007-11-20 @ 12:12:00
Postat av: Anders

Ja 4-2 målet var ju en riktig pärla från mittzon ;)

2007-11-21 @ 01:45:41
Postat av: Danne

idag blir det: http://sv.wikipedia.org/wiki/Grisfest

2007-11-24 @ 12:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0