Rapportering från Lucia Cup

Lucia Cup anno 07 gick av stapeln i fredags, det var inte riktigt som när man va mindre. Inga band på spelverket så vitt jag vet, och bra färre lag. Lucia Cups tyngsta avbräck måste dock varit att undertecknad inte spelade i något lag, men men, man kan inte bjuda publiken på det bästa jämt.

Efter att ha sett ett antal matcher kunde jag konstatera att tekniskt sett i familjen Börjesson har den äldre fått en hel del men att tekniken hoppade över den mellersta och den yngre fick resten. Samma kaxiga gångstil och dribblingar från båda, den mellersta dribblar även han, dock bara på helger och då med sig själv. Lyckades få med ett litet filmklipp på den äldre, Mr Lonely. Ingen aning om var resten av hans lag är men efter ett tag skulle han börja imponera på nån tjej, avdelning yngre, i publiken som han sett. Fick med även det. I present to you.. Börjinho!
Börjesson stod dock för en enastående prestation när han flög igenom skyddsnätet och in på andra planen,  vet inte vem som stod för den rövtacklingen men en stående ovation borde vara på sin plats haha synd att jag inte fick med den på film. Den hade de säkert rullat på kanon&kalkon idag annars. =)

Laget med mest humor måste varit Tobbes lag, som hade en manager med taktiktavla. Läckert. Inför den sista matchen hade de utvecklat två taktiker där den första gick ut på att spela med två backar som skulle göra attacker från sidorna samt ha en gubbe i mitten hela tiden. Den andra förstod jag inte riktigt, men jag tror de menade att de skulle sätta press på motståndarnas högra kant..

Hade det inte varit för ett riktigt klantarsel som gick förbi precis när Micke skulle ta en straff hade jag haft ett riktigt godisklipp här på bloggen. Det enda man ser i klippet är när Micke drar iväg bollen, och precis när bollen susar förbi målet går idioten förbi. =/ Det ska du vara jefligt glad för Micke!! =)

Det var en massa folk i publiken, bl a ett gnagarsvin, hittade även fisken med sin spätta i publiken.

Kan förresten meddela att Stoffes la familia besökte p-hallen, puffen hade taktisk genomgång både före och under match med stoffe haha Vinnare av Lucia Cup blev förresten Stoffes lag. De vann en skön rosa t-shirt. "Tack."Fotboll. Barça knäckte Valencia igår med 3-0. Islänningen lyckades sätta en boll innanför stolparna vilket hör till ovanligheterna. Messi blev skadad men det roligast var att Eto'o verkligen har kommit tillbaka efter sin skada, 2 strutar igår! Ser riktigt, riktigt bra ut inför hatmötet mot la putas den 23'e December. En försmak av vad som komma skall. Så jävla mäktigt!!

Brolle briljerar både i poker och det dagliga matintagetet.
image71


. Jocke

Kommentarer
Postat av: Mattias

stiligt trixxande med bollen där iaf. Men dagens garv blev väl ändå Brolin..haha likheten är grym =) Veckan är ju redan kanon, även denna måndag. räckte med att Gallas sänkte Chelsea för att jag ska få en fin vecka. =) Ashley Cole is Chelsea battyboy!

2007-12-17 @ 12:31:50
URL: http://www.gooner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0