Snipp snapp (o så avgjorde Villa) slut


Hahhahahahaha var de nån annan än Aftonlögnerna o Skvallerpressen som hade trott nåt annat? David Villa (europas bästa forward dom 2 senaste säsongerna. NEJ DE ÄR INTE DROGBA!!) satte punkt för en fullföljd våldtäkt i alla hål i 90:e minuten! När jag tänker efter... kan de verkligen kallas våldtäkt efter o-1 målet? KORP var de första jag tänkte.. "hon var med på det... nej i skitan betyder ja i munnen"

... o så undrar folk varför Allsvenskan har så låg status ute i den stora vida fotbollsvärlden...

Fact... Ukraina ... JA UKRAINA hade idag 2 (TVÅ) lag som kvalade in till fotbollens finrum..

While we're at it... kaos om sändiningsrättigheterna/avtalet i La Liga.. gillar inte ligan iofs men har jag iaf fått ett lag o hålla på efter sommarens suraste försäljning!!! Fattar inte hur SAF kunde sälja "Beppe Rossi" till Villareal.. ter sig ännu mer konstigt eftersom han hade för tillfället: Rooney (ej notorisk målskytt) Saha (60 % skadad) Solskjaer (på dekis o trasiga knän) o Smith (hopplöst försökt omskolad till mittfältare) till förfogande...

med facit i hand så här ett par veckor senare... Rooney bryter ett ben i foten (VAFAN!!! 3:e gången nu!!!) Saha verkar vara på glid med hela staffen (rykten), Solskjaer tvingas lägga av o Smudge såldes till mindre glamorösa Newcastle.. ... o Rossi sätter o-2 på Valencia borta (BORTA) i premiären som dom dessutom vann med o-3

... Men vi värvade ju Tevez!!!?

Så nu står vi här igen med för lite forwards!! FAAAAN!! Iofs så är Rooney tillbaka rekordsnabbt o Ronaldo har bara en match till på läktaren (horibel utvisning btw!) Så då är ju "semi-forwardens" tillbaka snart.. men vafan hjälper de om vi har Tevez som "målspruta".. sen när har han varit erkänd måltjyv? Sjukt bra... men han o Rooney gör ju inte dom där 20+ målen/säsong som RvN gjorde...

En sån behöver alla lag... en som gör mål på _ALLT_ ... jag trodde verkligen Rossi skulle få blomma ut i UTD som våran nästa sådan.. hans utlåning till Parma bevisar ju verkligen att han håller på allra högsta nivå...

.. så bli inte förvånade om ni ser mig i en gul tröja från La Liga me # 22 ROSSI på ryggen. Är o FÖRBLIR en idol! Kul o sparka igång lite intressen i spanien igen... bara juden o anders som orkar bry sig annars! hjärtat klappar även lite för atletico madrid (läs DIEGO FORLAN .. kan man nåt annat än älska en lirare som gör 2 mål på Anfield Jävla Road o förlöjligar en polack för alltid!?)

Nog om en av europas bästa men långsamaste ligor o tillbaka till PL!

Sunderland hemma på lördag (JA LÖRDAG, men inte vid 16 såklart..) .. Måste bli 3 poäng igen o helst en överkörning för självförtroendet... inte för att spelet har varit dåligt (ok... spurs var uruselt) för vi har ägt matcherna o framförallt målchanserna utan att få in den (nu fattar ni RVN-grejjen va..?)

Sunderland.. heh ett skönt gäng egentligen... Keane, Kieran, Miller, Yorke, Cole(?), Danny (?) ... men låt för guds skull inte "hemvändarna" råna oss på 3 poäng! Har tappat tillräckligt! Låt mig istället få se debut av Anderson o ett nytt "fult" mål av Nani!

2 timmar o 45 min till klockfan ringer... luktar ju "förkylning" lång väg.. o vem skulle inte tro på de liksom... vi snackar ju för fan 1-3 plus på natten... o sist jag kollade i allmanackan så var vi i AUGUSTI!! Löjligt för helvete!!!

Godnatt...

. Henke

Kommentarer
Postat av: Anders

Vafan, klart man måste följa världens bästa liga med världens roligaste lag.....Håller med om Rossi, vad jag sett så är han en grym lirare.....Men han gör en säsong i pisslaget, sedan blir det Barca ;)

2007-08-30 @ 07:10:41
Postat av: Anonym

Världens bästa liga! I RÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVA HELLER :) la liga är så sjukt överskattat. Enda anledningen till att spelare flyttar dit är pga solen, inte fotbollen. over and out!

2007-08-30 @ 10:00:57
Postat av: Jocke

Håller med Anders, barca är i stort behov av ytterligare en anfallare, vi har alldeles för få på den platsen.. :) trodde aldrig ni skulle göra er av med Rossi, de klipp man sett på sofieholmsgatan visade ju klass för bövelen! Tevez kändes ju som en disney-värvning, hela den affären med Tevez luktar pengar under bordet lång väg =)

2007-08-30 @ 15:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0