Fotboll är stort i USA

Tokigt [drömmål] bex gjorde igår. Verkligen. Det finns ju för fan ingen målis!!! Ingen som attackerar, ett helt vanligt jävla långskott. Herregud. Kommentatorerna är roligast, snacka om att haussa upp ett mål. Jänkarna är tydligen inte bortskämda med fotbollsgodis.

Googla "medgångssupporter" och en bild på Benny kommer upp. Det ryktas att bensa va på hottet med utd tröja i helgen förresten. tsk tsk tsk. guldkåt? Då håller jag hellre på nåt kasst lag som aldrig vinner med som brukar vara nära.. typ kanonerna lr nåt. :D

Slöglodde på eurovision, kul kommentar.. ett balkanbidrag spelades upp och jag tänkte högt "va fan är det här..?" Varpå Linda svarar allvarligt "Det är Serbien, de har inte kommit längre helt enkelt."

[Det här] e nåt för Henke och Danne, deras råttkött skulle säkert vinna.

Nu blir det Jönköping och Stadium, ska köpa en schysst mp3-spelare som man kan fästa på armen. Kommer göra susen på fredag!


. Jocke

Kommentarer
Postat av: spiff

Inte bara benny som har sålt sin själ och bytt lag, även wikby har enligt säkra källor (honom själv) gått från de svart-vit randiga till de röda djävlarna. Borde ju inom vår bekanstkapskrets betraktas som ett tiotusen gånger större svek än att vara otrogen mot sin flickvän =( Tvi Vale

2008-05-27 @ 15:39:20
Postat av: .Henke

passande nog o sälja sina själar till The Red Devils då =)

2008-05-28 @ 00:32:04
URL: http://pals.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0