Tagen på bar gärning!

Alla som känner våran Bush vet att han blånekar även om de mest hållbara bevis presenteras framför honom. Igår uppdagades ännu en incident och det är min plikt att sprida vidare! Gammelbush håller i kameran och Bush's kommentar när hans broder tar en för laget och så hemskt drabbas av ett klassiskt magplask utan vatten är priceless. Måste även påpeka att det är ett otroligt dåligt försvar som Bush presenterar då det finns både videobevis och vittnen som talar emot honom. Skärpning!

 


Mer klipp från youtube! Det här gör mig lite upprörd. Humorn slår allt i alla lägen, så är det bara. Ju mer tabu desto roligare. Dessutom var det hans egna föräldrar och vad gör det om man upplever en begravning som något possitivt? Vem minns inte John Cleese på Graham Chapman's begravning, fockin' brilliant!
Btw, Ricky Gervais har tidigare gjort två hyllade stand-up-shower. Den första om djur (den bästa), och en andra om politik. Den tredje som kommer att handla om kändisskap kommer den 27e November. Ville bara ge er en heads-up! Håll utkik efter den.
Den här listan visar att de svenska tungviktarna Petter och Magnus Uggla inte fått sitt internationella genombrott än.


. Jocke

Inte direkt oväntat..?"Your personality type:

Quiet and reserved, interested in how and why things work. Excellent skills with mechanical things. Risk-takers who they live for the moment. Usually interested in and talented at extreme sports. Uncomplicated in their desires. Loyal to their peers and to their internal value systems, but not overly concerned with respecting laws and rules if they get in the way of getting something done. Detached and analytical, they excel at finding solutions to practical problems.

Careers that could fit you includes:

Police, detectives, forensic pathologists, computer programmers, system analysts, computer specialists, engineers, carpenters, mechanics, pilots, drivers, athletes, entrepreneurs, firefighters, paramedics, construction workers, dental hygienists, electrical engineers, farmers, military, probation officers, steelworkers, transportation operatives, hitmen."


Dessvärre finns de är på tok för lite jobbannonser där dom letar efter Hitmens. Men jag skulle inte ha de minsta lilla problem med att döda total strangers för cash.. värre med folk man känner kanske.. men alla har ett pris heter de ju.. och som jag ser det. skulle jag trilla av pinnen genom en kula av en polare skulle jag förlåta direkt. respekt!

Som jag sagt tidigare.. ska man ska man göra det med stil lr va säger du hotwheelz..?
AKA stålis. Inte direkt superhjältestatus o ratta rullstol. Men de går väl.. yes... I went there, sue me!

. Henke

Har du hört det senaste?


Hahaha vilken galen natt asså. Midsommarfirande i halmstad på smålands nation med Vin, öl, Nubbe (va blir benämningen när man tömmer flaskan?) ... o visst ja, lite mat oxå (mikket mikket gott btw!) Senare ut i vimmlet. Man vet att Eksjö är litet när ett ställes övervåning har fler rum än Eksjö har uteställen..

Men de riktigt galna började när jag o spiff skulle traska hemmåt. Vi (antagligen jag) läste (NEJ) på ett löp att Ronaldo (de där feta helvetet från brasilien som tydligen gjort flest vm-mål genom tiderna om man kollar statistik.. kollar man även över lite forna Em-Mästare hitar man ett printfel år 2004 men nog om fotbollens ding ding värld) gått ner 9 kilo!

Denna topstory kände vi oss tvugna att dela med oss av.. TILL ALLA. Folk verkade i allmänhet inte riktigt så fascinerade av denna bomb. De måste ha varit regnet (milt sagt, får katrina att se ut som torrperiod) som tog the edge av nyheten hos folk.

Lillebror

När Jocke ändå bankat in lite musikvett i er har han tydligen glömt en skiva

V/A PALS

Randy - Summer Of Bros
Dropkick Murphys - Boys On The Dock
Pennywise - Bro Hymn
Cock Sparrer - We're Coming Back
Chixdiggit - You're Pretty Good
Cock Sparrer - Take Em All
Dropkick Murphys - Forever
Hi-Standard - Dear My Friends
Lazyeye - Heist Your Friends
Raised Fist - Working On Wood
Raised Fist - Dedication
Nofx - The Brews
Rise Against - Give It All
The Business - No One Likes Us
Dropkick Murphys - Wicked Sensitive Crew

Finns i varje välsorterad playlist..


. Henke

Bengan = Gollum ?

Glömde förresten en sak, en annan blogg levererade en känga för ett tag sen som måste spridas vidare till varje pris. Sillfarmarnas evige målvakt hade inte mkt att ge när de blev krossade i vår borg senast, och såhär kommenterar Thomas Alexandersson matchen i sin DIF-blogg.

"Bengt Andersson fluffiga vårfärgning av håret fick honom visst att se ung och alert ut. Men när Andrej Komac avlossade sin kanon nådde han inte upp till ribban. Ett ålderstecken ingen hårblondering i världen kan hindra."

-Källa


Och när jag ändå har er på tråden, No Use For A Name släppte ett samlingsalbum för 2 veckor sedan.
Finns den inte redan i eder skivsamling så införskaffa den snarast. Godis med stor G!

. Jocke

Nu går skam på torra land!

Att TV4 är en hobbykanal utan dess like och allt som oftast mönstrar program som är skit, skit skit i sina tablåer är väl allmänt känt vid det här laget. Men imorse såg jag något som fick mig att baxna.  TV400 storsatsar på midsommardagen. I deras programbeskrivning står det att: "Här kan du frossa i kändisar, vackra människor, bröllopspar, solsken och artister. I tablån trängs Letterman, Bridezillas, Flavor of Love, American Idol, Jerry Springer och prisbelönta dramaserien L Word."
Deras slogan är "TV400 - En ren njutning". Såtillvida man inte njuter av huvudvärk och ren smärta är dagens tablå ett enda stort skämt.

image9

Det är alltså bara att bunkra upp med chips och gåthis för här ska det jävlar i mig kollas på Jerry Springer om TV400 får bestämma! Clownkanal.

Läste en god nyhet innan jag gick och la mig igår. Henry till Barςa för rea-priset 215 miljoner. Om nu bara Milan och övriga b-klubbar kunde sluta rycka och dra i övrig spelartrupp ser det bra ut för nästa säsong. Synd bara att Spaniens bästa back sen mannaminne, Puyol, skadade sig i sista matchen innan semestern. Borta ett par månader och hela Spanien/Katalonien sörjer.

DIF lyckades igår fylla tomrummet av Concha som drar till Das Vaterland med.. en finsk mittfältare. Hej en nubbe för mkt innan spelarköpet! Ingen HD-DVD brasse den här gången iaf, som för övrigt blev nobbad av vår kompanjonklubb Sirius. Jag ber inte ofta, men herrejävlar säger jag bara.

Till sist skulle jag vilja be representanter för Afrika att göra om alla årets dagar till midsommar. Som på beställning kom skyfallet igår. Stabilt.


. Jocke

Hats off to Larry!

En första känga delas idag ut till alla nötter i Hemköps matköer som fortfarande inte fattat hur man sätter in ett betalkort i en dosa. Grattis till er alla, ni är ett steg ifrån amöbor. Chiphelvetet ska vara I dosan... det är ingen jävla bluetooth. Hur folk sätter in skiten med chippet utåt, alltså inte ens i närheten av att kunna läsas av, är tamejfan oförståligt. Och dom som inte fått sina nya visakort med chipp än, som fortfarande inte har listat ut hur man drar korten genom magnetremsan. "Nej, inte det hållet, andra hållet. Nej min gode herre, nu vände du kortet upp och ner, magnetremsan ska vara till vänster. Nej men snälla herrn, nu vände du tillbaka kortet som du drog till en början.." OH SWEET MOTHER OF ALL THATS HOLY!@$£!1
Ni som inte kan hantera ett vanligt jävla kort ombedes omedelbart till att betala med vanliga papperspengar. Ni kan tydligen inte hantera den nya fräsiga 2000-tals teknologin.

Den här backade in mot min port idag, det här hörde jag i huvudet.

Ville slänga in ett filmtips här. Manen, myten, legenden har varit i farten igen.
Kolla in den här blytunga rullen! Vi snackar fullpackad med action. Vi snackar 1on50 med sträckta vrister och kara-the (som Kramer skulle sagt) slag som bara Chuck kan återskapa. Vi snackar Stevie. Ynka 2.6 av 10 i betyg är inte rättvisst då denna actionladdade rulle nog är den bästa han har gjort sedan "Under Belägring"!! Vi snackar Oscarsnominering. Tror ni mig inte? Kom ihåg vart ni hörde det först!!!

Me first and the gimme gimmes album "Love Their Country" har rullat rätt mkt i mobilen och i winamp på senaste tiden. Ett jäkla drag må jag säga! De har hittat en bra gimmick, tror det här med att göra punkrock-covers kan vara nåt som kan slå... Hoppas de gör en cover på Arne Quicks sköna topplåt "Rosen" nån gång, den skulle slå som fan tror jag.

Till sist skulle jag vilja be Frida plugga igen, annars kan jag dunka dig hur gul och blå du vill med den här, låtsasdansk.


. Jocke

Lika som bär på fisketuren

Iklädd 80-talets stora designmiss gav jag mig igår ut på böljan den blå, vädret till trots. Jag hade ju min snygga regnkappa med tillhörande byxor som skulle mota bort alla regndroppar med sin odrägliga fulhet. Min gode bloggkompanjon skrev om Vickan i föregående inlägg, och jag har inget annat val än att ta emot passningen och rulla boll, för likheten var slående när dagens första gös trillade in på mitt betyngda fiskkonto.

image4
Hon är lika feminin som Verka Serduchka.

Två hugg varav en lyckades fly med en krok i käften (numera känd som gölens badboy bland övriga gösar tack vare ny piercing i from av en krok) blev resultatet av 5 timmars fiskning för undertacknad. Det var lika händelserikt som efterfrågan av Linda Rosings framtida porrfilmskarriär, dvs noll, zit, zero, null, NADA!! 1 stycke gös fick iaf möta sin skapare tack vare mig, så jag är nöjd.

Var för övrigt på ICA idag i samband med jobbet.
I kön såg jag ännu en förolämpande förstasida från AB. Nämligen den här:
 image5

Tack Herr Anders Gerdin vars grafikavdelning fått jobba häcken av sig natten till idag. Jag har ingen som helst uppfattning om hur gravitationen fungerar i världen jag lever i, och tackar dig för er fina illustration om hur flickebarnet föll. Jag har alltid trott att när man föll så åkte man uppåt, och inte neråt som ni påstår.

Har inga kommentarer från gårdagens sportvärld annat än att hatet för real putas växte ytterligare lite. Domaren som dömde det mötet mottog inatt en skön vinstpremie mot Spaniens mest myglande klubb. Äckligt är bara förnamnet.
Vill bara avsluta med en bild jag tog för knappt ett år sedan när jag var i Barcelona.

Btw, det här är lögn, och det här är bara äckligt.


. Jocke

Do you wanna die?, DO YOU WANNA DIE!!!?


http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1097035,00.html

De är faktiskt såna bilder man vill se på en söndag. "Fan så jävligt mår jag ändå inte" Vackert vickan.. vackert!

s02e04 - Office (US-Version) <-- JAA! Vilket jävla avsnitt hahaha tårarna rinner här

Linda Bengtzing igår.. Så här i efterhand är jag jävligt nöjd över att vi bara sågs på håll. Hade aldrig kunnat hålla käft om Magnus Hedman. "läcker du lika mkt som Magnus?" "men ett mål i röven är inte illa ändå" kommentarer av den karaktären hade suttit lika säkert som loka är gott på söndagar!

De var faktikst riktigt nära att de blev hultsfred igår. Var sjukt sugen o när Sandra o Alexandra erbjöd tältplats, sprit fanns o skjuts fixades så var det ett misstag som fick skeppet strandsatt. Skulle gå ner till minuten o fixa stålars. Väl framme så märkte jag att visakortet låg kvar på bordet där jag lagt de 10 min tidigare så jag inte skulle glömma de när jag gick ut. Mkt inbordes svordomar då.. Väl hemma igen så tänkte jag att jag skulle kolla till vädret under kvällen: 14 grader o spöregn.. "let's not"

Men annars mår man ju bra på söndagar.. ångestfritt o full av arbetslädje! Xtra skönt när man vet att det är övertid på tisdag. O folk i afrika har mage (not really) o klaga över hungersnöd o aids.. för fan.. kom tillbaka när ni har riktiga problem!

Nytt avsnitt av entourage ikväll där borta i amerikat.. 2 timmar senare snurrar azureus igen. De där internet asså, jag tror de kan bli nåt!

. Henke

No class...

Hahahhahahha.. detta är så jävla internt de kan bli... Men iaf.. MA - NO CLASS
att den jävla låten skulle följa med ända in i fyllet hade jag då aldrig trott.

Nässjö: Danmark - Schweden 3-3 (slutresultar: 3-3 bögfreddie över på straff) Men iaf.. efter div interna bråk a´la landslaget så kläcker yours truly en sån jävla dödare till en brud...? Fick höra detta i efterhand på dubbeljockes skiva.. snacka om att ha överskattat sin betydelse den kvällen... men vafan.. vi hade skoj! Man har inte levt förens man har blivit dödshotad av en solbrännd krogvakt på bortaplan..

JANE FONDA!!

. Henke

Limited Edition Collectors Choice

Åkte till bibelbältets huvudstad idag. Första anhalt var i vanlig ordning eko-hallen där jag hittade ett guldkorn av sällan skådat slag. Die Hard gick ju kanske som bekant igår på tv, denna klassiker med sköna one-liners och en Bruce Willis i sitt essä! Iaf, hittade filmen i en skönt förpackad DVD. Var tvungen att ta en bild på åbäket. Tror de blandade ihop DVD-förpackning med en VHS-förpackning, för på den gamla goda VHS-tiden så skulle det bannemig varit bonus om man fick välja scen eller subtitles!

image2

Har för övrigt skådat diverse partyrävar idag som skulle åka till Hulingen och spy. Efter 8 år så saknar man stämningen lite. Vände och vred på sig inatt, man e ju van att ligga i ett blött tält eller på en åker och flyga helikopter. Tänk hur skoj pappa Boris har just nu.. mer tragiskt än Håkan Hellström på P3, jävla radioskval. Fick vi in en känga där med, bra. Minnena man har med Bush och Henke är priceless må jag säga. Inte ens på vår politiskt inkorrekta blogg kan man dra upp historierna.

. Jocke

No nay never no more

Detta är en grej för ångesttomboloan på morgonpasset asså. Sällan mått så dåligt över att inte varit på plats för ett event som jag gör nu. Snackar givetvis om hultsfred.

För ganska exakt ett år sen tog dubbeljocke o jag adjö för sista gången utan att må så jäkla dåligt över de. Kändes som en bonusfestival bara.. inget för oss o RAISED FIST skulle lira. Så ja vafan.. vi fixade våra sedvanliga backstage, köpte ett tält (o vilket jävla tält sen, räckte med o kolla på tältpinnarna så stod de upp), fixade skjuts o lallade in. Mkt pappa boris o raised fist senare så lämnade vi våra snodda sovsäckar, kuddar, liggunderlag o hjältetältet bakom oss.

Typ första bandsläppet i år så visade de sig att Hatebreed skulle lira.. då väcktes lite "lustar" (tjena malena ivarsson) till liv men inget mer med det.

Ytterliggare lite bandsläpp senare så dyker Flogging Molly upp men de drog inte tillräckligt (Säg Millencolin, Raised Fist lr Randy här så hade jag inte kunnat skriva blogg nu) för ett besök.

Men i tisdags när jag var på väg hem från jobbet o möttes av festivalbesökare träffades jag av en jävla tegelsten i huvudet.. JAG VILL DIT!! Vet att dubbeljocke oxå vill de. Ett besök över helgen me sova i bil låter inte helt otroligt just nu..

Linda Bengtzing på hotellet annars...

Men iaf.. även om vi missade irish punkrock på festivalen idag (f. molly) så kommer TAMIGFAN Dropkick Murphys till sverige i juli. Snacka om att vara på plats i GBG den 11:e!! Och nej aftonbladet... det är inget nazistband. Hahaha pajastidning.

NO NAY NEVER NO MORE WILL I PLAY THE WILD ROVER NO EVER NO MORE

. Henke

Håll i hatten!

Kul att sommarvärmen är här på allvar. Snittat 35 grader Celsius de senaste dagarna i värmen enligt termometern. Toppnotering i förrgår på 40 svalkande grader och hallunicationerna började komma, för jag fick både tre tv-apparater på min trisslott och Barcelona kryssade inte mot putas Espanyol....

Nåväl, va hos en polares föräldrar idag och hjälpte de komma upp på da interweb. Farligt farligt. Första chocken kom när win98-loggan trillade in på skärmen efter att ha vevat igång bootprocessen. Kände mig lite som en sån där gatumusikant som vevar igång en musiklåda och har en apa som rånar alla som stannar för att lyssna på skiten. Iaf, andra chocken kom när de sa åt mig att installera Internet. Fick rota ordentligt i bakhuvudet för att komma ihåg alla inställningar, va ett tag sen man ringde upp en telefonväxel för att komma ut på nätet. Tredje chocken kom slutligen när jag skulle ansluta. Spelade in det på video, håll till godo!Vad finns det att tillägga. Ja, just det. Vi krossade räkbönderna igår på vanlig manér. "Kross kross kross *rraaapp*" som Ralf skulle sagt. Ligaledare och tabellen lär väl sluta som den är nu. Guldet ska tillbaka, eller va säger du Henke? =)

Dagens låt är, tro det eller ej, Asian Monkeys feat Piyasiri - Ut o Festa. Satans så trallvänligt. Ni må hata den nu, men i fyllan poppar melodin upp och ni kommer skråla, det kan jag lova! Väl mött.


. Jocke

Tragedi

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1090449,00.html

jag vet inte.. kalla mig gärna okänslig men det enda jag finner tragiskt i den artikeln är att dom kallat sig Jannez i 30 år och kommit undan med det..

Ska man gå ska man göra det med stil!

. Henke

Välpolerad känga

ja de är väl inget o snacka om egentligen.. den här bloggen kommer att vara i den stilen o juden satte standard me att ge Anders Fredriksson en i sin första mening. Priceless bild på näthinnan. Vindskydd ngn?

Själv tänkte jag vara svensk ut i fingerspetsarna o klaga på vädret! de är sjukt varmt i lägenheten just nu. "jag vet, vi bygger huset precis så högt att inget träd förser skugga och vi bygger en lägenhet så jävla illa att solen når in oavsett tidpunkt"

Nästa känga måste gå till tillverkaren av "gelia" jag förstår varför fläktjäveln inte heter Katrina i katalogen..!

Är btw hundvakt pga av studenten idag. Inte precis att man själv skulle vara upptagen med rosor o "champagne tack.. den lilla" Måste vara tungt o vara HotBoy just nu. Hans räddning är väl att dom tog han innan han hann köpa presenter! o vafan.. ska man sprida smitta a la hiv-mannen får man ju för fan se till att man inte blir kallad HotBoy i kvällspressen! inte coolt

ser just nu den röda varningstexten längst ner "du är själv ansvarig för att innehållet i det du publicerar följer lagar och förordningar" hahaha.. mm visst!
skriver jag nåt olagligt så kan du ge dig fan på att de inte är jag som gjort nåt olagligt till o börja med! o btw.. yttrandefrihet ngn?

Kan webhotellet för pedofil.se klara sig med att skylla på de så ska de nog fan mkt till för att straffas för att skriva nåt politiskt inkorrekt. Upp till kamp, nu kör vi jocke!

. Henke

Pass på!

HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL HIGHBURY!

Vill passa på att tacka föregående talare för det tidiga/sena meddelandet av typen "Short Message Service". Trodde det va flyglarmet som gick på då jag 05:06 öppnade ögonen med skräckblandad glädje, för jag fick lov att somna om sen iaf!

Första punkten för dagen äro: Stoppa Anrell! Ända sedan han på "Sikta mot stjärnorna" lekte elak med lama ghettokommentarer och vuxenroliga liknelser har jag tyckt illa om denna man. Hur han kom in på den sportsliga arenan på Skvallerbladet är för mig en gåta. Jag tycker synd om Niva som måste dela byggnad med vraket. Hans senaste påhopp (AB kör ju med urvattningstaktiken - hitta ett ämne som "upprör" för dagen/veckan och vattna skiten ur det, dubbelmoral eller ej) visar bara hur jävla lite han vet. Jag vill minnas en skön artikel han skrev 2005 som på nåt jävla sätt letade sig ända fram till trycket, nämligen den här. Kommentarer är överflödiga. Den senaste i raden av hans alster visar hur jävla fel ute han är. Det ska svida lite att åka båge med spikdäck i en lerpöl ute i nån bonnhåla ingen kommer ihåg namnet på. Anrell slår t o m fylle-olsson på konkurrerande damtidningen.

Är förresten nyss hemkommen från fiskstaden, jag tänker skicka tvätträkningen till Gbg's kommun för det kommer kosta att ta bort den här sillodören! Och när vi ändå är inne på Gbg och bloggandet (rensa tankar som ingen jävel läser), va det ingen annan som tyckte det va roligt att läsa om hur Ravelli läckt när han satt i styrelsen häromveckan? Läckte som ett as både i gbg's mål och i styrelsen - "Bra jobbat PG!"

Dagens tips: Lee Evans utsålda Stand-up turné i Cardiff - Mumma! Dagens låt får Rasied Fist ta på sig, titel "Breaking me up". Sitter som ett frimärke i sargen efter den ljudsmällen. Tacka Arne för den förresten.

Passar över bollen till Henke igen, ska bli kul att skriva av sig lite. Ordet är fritt!. Jocke

Oskuld


JAA! Då var den tagen, ja asså oskulden på de världsomspännande nätet. ("de är bara en fluga") Tog en annan oskuld häromdagen f'sten, nämligen på cs online.(nördstämpel i inledningen, kan inte vara bra..!?) Kändes bättre än den sexuella för den här verkade fler än en tycka om.. Nåja, några som får skämmas över att fått en dödadande kula av mig iaf hehe

kanske inte så lustigt att jag han först me tanke på att jocke (juden, nej han är inte de..) inte ens vet om att denna eminenta(?) blogg exiesterar just nu haha. lr de kanske han gör. messade (vafan, de måste kommas på ett bättre ord för att skicka sms på svenska!) över inloggninsuppgifterna nyss men han borde vara i "koala-stadiet" just nu. klockan visar 05.06 o den brukar ju stämma förutom när man ska jobba för då jobbar gubben röven av sig för att få visarna att röra sig. jag ser skepp a'la 1500tal med piska o solbrända män vid årorna framför mig. Ohumant (ord?) och effektivt. Lite som på adolfs tid. Säga vad man vill om den gamle nazisten men disciplin kunde han.

Vet inte riktigt vad vi ska skriva om här, men de är väl lite det som är meningen med en blogg. Skriv vad du vill, ingen läser skiten ändå.. Jag vill bara att folk ska veta att den existerar. Målet är att den ska bli som en bananfluga i ögat. Helt jävla omöjlig o hitta när man letar, men den finns där och den är jävligt irriterande o man kan helt enkelt inte låta bli att klia!

Apropå bananfluga hoppas jag att juden delar med sig av sin fylliga krönika om hur man utrotar dom små asen. Finns (fanns?) på hans l-storm. men detta mästerverk förtjänar bättre än att läsas av pedofiler

. Henke

RSS 2.0