Knäckt.

Satt och lirade/lärde mig Bob Dylan - I want you för fulla muggar. När jag hade skrålat klart och va jävligt nöjd med mig själv faktiskt hörde jag nån trycka av ett solo som heter duga. Vafalls tänkte jag, gatumusikanter? Vill dom battla måntro? Sen kom jag på att Janne Schaffer lirar på museigården idag. La tillbaka guran och tänker inte plocka fram den på ett tag. Fy fan.

Och inte blir det bättre när man istället tänkte slösurfa lite. EksjöEnergi-nätet får jobba hårt idag, Henke fick sin laptop idag och det går banne mig inte att surfa in på nåt utan att det ska lagga. Nätverkskabeln ryker väl borta på Sofieholmsgatan kan jag tro och Bert MIlton lär väl tjäna ett par stålar inatt.

Fotboll? 10 raka utan vinst? Va? Räknar dagarna till La Liga och CL börjar igen......


. Jocke

Destination unknown

stek stek stek..


"Den här klubben äger jag." Får minnen till hultan.. MARKÄGARE! =)

[Ryssar] är roliga..

Christina-soppan börjar smaka illa även för oss som flinande tittat på vid sidan om. Snart börjar han väl lipa med. Släpp han till marängerna istället, en sån fjant vill man inte ha i laget ändå. Gör som barca, peta, bänka och gör av med. Usch. Och blatter ska bara hålla käft.

Nu blir det grill.


. Jocke

Brand new game

Semester med stort S. Blandade ihop veckorna lite och trodde jag hade tre veckor kvar, men det är bara två. =/ Nåja, tur vädret e great så man kan ligga på beachen och pressa...

Lindas brors unge fyllde ett år häromveckan, självklart premierades detta med diverse ateraljer i dif-shoppen. Det fick bli en dif-napp och en dif-mugg. Har aldrig sett ungen så glad innan som när han öppnade paketen och såg vad som låg i. Muggen kom till användning direkt och man såg en klar förbättring av dryckesintagningen. Nu njuter han när han dricker. När han har lärt sig att kontrollera sina tarmar ska jag köpa ett matchställ till honom.

Nu va det ju ett tag sen finalen avgjordes, men jag hittade [det här] klippet. Rätt skoj, svinet verkar aningen irriterad.

Problem med datorn? Ring [den här] snubben.

Orkar inte ens skriva om fotboll, allt går åt helvete ändå. Tur det är semester.


. Jocke

RSS 2.0