Mr 300 vs. Claesson

Blev utmanad av Claesson i fransk 1700-tals manér med hjälp av en vit handske idag.
Sport: Bowling. Vad Mr Claessson inte visste är att jag går under namnet "Mr 300" i bowlingkretsar, något han snart skulle bli varse om. Vi hann bara spela en serie ty Claesson lämnade lokalen omgående efter han skickat sista bollen i högerrännan. Efter halva serien föreslog jag att vi skulle köra med såna där saker i rännan, så att han åtminstone skulle få ner en eller två käglor, men han gav sig inte! Jag hann knäppa ett kort på skärmen innan jag, under stående ovationer och jubelrop, lämnade bowlinghallen för att hinna ifatt och trösta min gode vän.

image46



Några kommentarer under matchen:

"Fenomenalt spelat!" - Christer, ägare av bowlinghallen.

"Otrolig teknik, värdsklass!" - Bosse, 79, PRO-medlem.

"Vem fan e pajasen i gul tröja?" - Niklas, 12, åskådare.

"Han hanterar bollen som Ronaldhino, maken till teknik." - Martin, 23, extraknäcker på bowlinghallen.

"Men oj, vilken lirare! Aldrig sett något liknande." - Edla med hund, 48 resp. 4 (hundår), hörde applåderna på rastrundan och gick in i hallen för att kolla vad som stod på.


. Jocke


El Superclasico-rapport och helgen som gått

Spenderade som bloggkompanjonen Henke "video buffering..." Jonzon redan skrivit söndagen med honom själv och ledartröjan Claesson. Längesen jag skrattat så mycket i den lägenheten. Hade det inte varit för alla videofloppar som värden stod för hade kvällen varit en stark femma av fem möjliga. Att se på film där uppe är som att uppleva ett epelepsianfall och trycka på hjälp med paus-knappen.

Fäbojäntan i all ära, men den här rullen borde ju vara Sveriges äckligaste rulle någonsin. 
Om man inte visste vad det var för nåt då. Titeln lämnar ju många frågetecken om man kollar på dess keywords.

Derbyt igår, ja vad ska man säga. Martin Hansson dömde. 
Martin Hansson förstörde inledning och satte en sån låg ribba på ett derby som Linnéskolans Klass 1A kunde hoppa över, med råge. Matchen stod väl och vägde tills 14-miljonermannen visade Etiopisk löparklass och satte 0-1. Sen kvitterade sorkjävlarnas rökskadade argentinare och fastställde resultet med detta. 1p och vi leder fortfarande ligan, även om sillodlarna skulle vinna miniderbyt idag, dock endast med målskillnad. Nåväl, jag säger som mina Ugandiska(?) bröder:

uganda


Tänkte avnjuta en rulle idag för övrigt, slömanövrerade i menyn tills den drog igång och den här bilden poppade fram. Det är en varningstext som mer eller mindre förbjuder all visning och kopiering bla-bla-bla. Trodde jag såg fel först och va tvungen att ladda om skivan för att få upp texten igen, och yes, det är sant. Nån nisse på distrubitionsbolaget har lagt till "oljeriggar" bland de ställen man inte får visa filmen. Så många frågor som saknar svar. Det här betyder iaf att lilltrollet inte skulle kunna se Sagan om ringen's extramaterial DVD-skiva om han satt sina planer i verket för nåt år sen. Värre idé än alla fyllebokningar tillsammans!

Nu ska jag käka en pizzabulle. Mange Schmidts "Jag talar ut" rullar i bakgrunden, hittat den än Danne? =)


. Jocke

Spatsiba ryssjävel!


2-o!!! Jon Obi Dollar utvisad oxå. TAKE THAT YOU CUNT! För jävla härligt helt enkelt.

Blev en rätt rolig söndag till sist! Först när man vaknade undrade man ju wtf!? Inte en susning om va som försegick kvällen innan. Minns förfesten (nja.. ) typ. Men ut hade man ju likt förbannat lyckats komma då de var sönderpepprat i plånboken o en stämpel på handen.

När man sedan gick ner till konsum såg man att satsumas-säsongen hade börjat! blir lika lycklig varje år. lyckas glömma bort de till varje år oxå. Fin liten överaskning! Som citroner i lightversion. MUMMA (fan va jag hatar de ordet!!)

Juden o Danne kom bort o kollade på fotbollen sen med, ren o skär underhållning! Efter de vart de lite småroliga klipp på youtube för att sedan få en mkt mkt mkt rolig bild via bloggkollegan. Nämligen den här

När det ryktet hade bekräftats så visade sig sedan att han har burit på en mörk hemlighet alla dessa år oxå.
Mig veterligen finns de bara 2 sorters män. Den ena sorten äter hårt bröd till tacos den lite kvinnligare varianten av "män" äter den mjuka. Danne kom ut med att han tillhörde den senare. "BÖGBRÖD" som juden mkt riktigt konstaterade! "Jag visste det"

När vi är inne på kapningar fick Blom sig en resa igår som räcker hela vägen till Hawaii (nej, ingen ska med Blom haha) då en perfekt utförd stealthattack på honom utfördes av yours truly, ledartröjan o boris. Påhoppen fullkomligt haglade under en 10sekundersperiod.
Helt utan förvarning. "Klapp klapp klapp" som Lilltroll aka greken skulle sagt. "du behöver ju inte klä ut dig på maskerad, du kan ju gå som du är o säga att du föreställer ett flyttkalas" (btw ett mkt väl beprövat skämt av Pappa Claesson som sitter varje år till halloween. o vafan, med en sån "son ~" är väl humorn enda utvägen antar jag hehe) *trummvirvel*

Nu ska jag gå o drömma om analsexet på Old Trafford idag. CARLITO SCARFACE TEVEZ o KING LUIS

YEEEEEES!

. Henke

Från medeltid till sedeltid

Var på A6 idag och synade den där otroligt fula tavlan som hänger vid McDonalds och toan, har alltid tyckt att den är aningen abstrakt och lite väl fritänkande. Hittade en hel del roliga inslag och tog kort. Jag har ingen aning om det politiska budskapet från herrerna som målat tavlan, men jag har mina misstankar om att de huserar långt bort på högerflanken.

image38
Vet inte riktigt vad jag ska säga, för mig ser det ut som en muslim som ber,
och alla kan väl läsa banderollen.


image39
Jaaa.. en man av fjärran härkomst som huserar i en skräpcontainer.
Man kan dra många slutsatser av det. Hörde jag ordet husneger?


image40
Den här bilden lämnar inget som helst utrymme för spekulationer tycker jag.
Rätt på bara.


image41
Lite knepigt inslag på helheten av den här tavlan. En snut sitter på motorhuven
och väntar på nåt(?), och man ser ett par nakna ben i baksätet på snutbilen. Vafalls?

Och när vi ändå är inne på det här spåret så kan ni kolla in ett kul klipp. Kvinnan i klippet är Christine Axelsson och är ordförande för socialdemokraterna i Malmö kommun, eller var det NSF?



Var för övrigt även på Restaurant Dragon på A6, har aldrig sett så stora kebabtallrikar i hela mitt liv. Tror nog bara Benny skulle få i sig en sån om jag ska vara ärlig.

Två dagar kvar till årets derby och det börjar kännas rejält i magen nu. Sorkjävlarna ska få tugga både gräs och asfalt. Full fart framåt!

Dagens citat: ”Dina kunder behöver inte tala ryska – de kommer att förstå oss ändå”


. Jocke

Same old story

Manlig färg. Det här är iofs inte första gången spelare i gbg ställer upp i diverse kamper.
Bengan bar ju stolt den bruna rosetten i kampen mot digerdöden när den härjade. Och vem minns inte hans ståtliga tal 1520 tillsammans med Sten Sture vid Brännkyrka då han hetsade publiken att stå emot danskjävlarna med Kung Kristian i spetsen.

Fucking YES
: "A New Found Glory - From the Screen to Your Stereo, Part II".
Släpptes igår och är mumma. Lite popigare punkrock, men helt klart lyssningsbar!

CL igår var ju lite skoj, blev nästan frälst av norrbaggarna. Självklart var det en djurgårdsgrabb som låg bakom 0-1! Liverpool nådde upp till förväntningarna och ikväll blir det 3p på Camp Nou.

Håll tummarna imon, ska lira innebandy för första gången på år och dar, om jag bara hittar grejerna. Ska lira med jobbet, och de är riktiga teamspelare, inga jävla slagskott till bakåtpass här inte! Full fart framåt.


. Jocke

Marknad.. so what?

Ja, det var ju marknad som sagt, för ett tag sen. Gick runt bland skiten men hittade inget förutom det obligatoriska mariannelundsgodiset och kokosbollar. Kokosbollsförsäljaren va en kul prick. Gick fram och sa "ett tolvpack med gammeldags kokosbollar, tack". Har drog fram en låda och slängde på en fet dackekorv och ett isterband på boxen och sa "100 jämt". Vem fan köper korv, isterband och kokosbollar i paket? Och vem fan säljer dessa produkter i samma stånd, lite skilda brancher vill jag påstå. Nåja, vandrade vidare bland stånden. Det var som en enda lång avdelning a lá Hemköps 10-kronorshörna. Folk från fjärran land (bring it SÄPO) som sålde rosor och skumma afrikanska statyer med oproportionella lemmar. Hittade iofs rätt häftiga knappar till dom där foppatofflor (Skor: Kategori luffare), eller hur Boris?
Hittade dock rätt färger i ståndet lite längre fram.

Kvinnan som kommer att begravas i en Y-formad kista lyckas komma med i AB igen. Hur fan kan man vara känd för ingenting? (Hon är väl känd också enbart för att festa, då borde isåfall Danne vara megastjärna vid det här laget. Starkt jobbat, både den gula tröjan och bergströjan har han nu.) På tal om det, Sveriges motsvarighet Håkan Mild, som skulle ta en time out efter sin systers mord, sörjde ju länge. Tog en match innan han grät ut i pressen om inkompetenta domare. Betala er skatt och håll käft, sillodlare! Gårdagens omgång fick mig bara att gråta förresten. 1p hemma mot ett träskgäng när det verkligen behövdes 3 friska för att dra ifrån i guldstriden. 19 skott varav 5(!?) på mål, statistik a lá Div IV-lag. Tragiskt. Vi behöver offensiv kompetens. Så vad göra Bosse? Värvar två mittfältare från Enköping som ansluter till truppen, hör och häpna, nästa säsong.

Måste bara kommentera ett visst inlägg från sopprotsbloggen wordpress, håll käft helt enkelt. =) Går trögt med skador och skit, vi satsar på CL och imon får du lite försmak av vad som komma skall!

Missat mkt från senaste inlägget. Roligast var dock när Benny släppte bomben på förfesten att han kunde kolla igenom alla youtube-klipp på 4 timmar. Efter högljutt motstånd sänkte han timern till 40 min. Inte ens Duke "BALLS OF STEEL" Nukem skulle klara det!

Avslutar med ett kul klipp. Från Höglandscupen för länge, länge sen. Titta och njut!




. Jocke

Mp3kyrkogården


Igår så vaknade min iPod till liv igen efter en dvala sen cypern (fan inte glömt eriks svek att inte dela med sig av musik på planet hem!!! fick ju kolla på en film utan ljud jag redan sett samt läsa tax-free katalogen!)

O vilket underbart datum o vakna till liv på! Bara bra minnen. Nån mer än jag som lyssnade på Me First AGG - I belive I can fly o blåste ut 6 ljus o firade igår? "De sa bara pang" Efter Tv4 Faktas dok om en möjlig bluff så släppte jag all sympati (om jag nånsin haft nån) för dom überfeta jänkarna!

FREEE FAAAAALLIIIIIIIN....

Idag skickade juden de bästa sms't jag fått på flera år (jobbtid), nämligen att Dropkick Murphys nya album finns för allmän nerladdning på da interwebfluga!! Mkt har varit fucking yes men detta toppar allt på senare tid

The Meanest Of Times heter det o bör laddas ner av alla snarast. Eller så kan ni ju köpa det när de kommer ut i butik nån gång nästa vecka..

Nähe... om man skulle gå ner till marknaden o köpa lite skitspray eller nåt annat kul i väntan på INGERLAND - cccp

RULE BRITTANIA, BRITTANIA RULES THE WAVES

. Henke

Mr Cool Ice!!


Fy fan.. de finns ju motiv o så finns de motiv.. vissa är dumma andra rent av korkade o så finns de ju några som är slöseri på bläck. (hint.. ordet i kursiv stil är ett exempel på de senare...)

image34gadd

Till vänster är min brorsdotter Stella! (Min nya fav.tjej) (Min moster + mamma tycker hon o jag e lika.. (bebisfotona) (o vafan, hade jag haft en bebbebild på mr Johnsson så hade ni nog fan oxå tyckt de... sjukt!, o undrar vad brorsan tänker.. trodde jag var "in the clear"..)

Till höger är min senaste tattuering. Som sagt de blev lite panikartat i måndagskväll utan motiv o fantasi så de fick bli en hyllning till DROPKICK MURPHYS med übertextraden "united we stand, divided we fall"!
Som så många redan har påpekat så JA.. de går o tillämpa på Man Utd.. men så var faktiskt inte tanken!

Nästa prejekt kommer bli projekt större, jag e nu redan på g me hur den ska se ut men mkt hinner hända på 6 månader... fan galet LAKS...!

Annat nytt under sol... ehhh dimman då.. hmm ja.. inte mkt egentligen. Sprang in i PERKELE.. riktigt skön grupp må jag säga. Punkrock i den lite mer ovanliga skolan då dom inte direkt sjunger i vänsterfalsett för o vara diskret.
När jag hörde dom så pangade de till i bakhuvudet o apan letade upp filen "GREEDY" Hoppade igång msn o tacka fan för att matte var online o hade albumet!!! Jag borde ha hardcopyn hemma men de var "ett sånt sug" efter plattan att jag inte ägde den mer än 9 dar typ..

.. skyller allt på juden fortfarande, nämligen där fodralet senast iaktogs...

Ahhh... jag o Mikey käkade kräftor idag, var nog första gången på ca 10 år jag åt såna små röda helveten utan fylla faktiskt! All cred till den lokala smugglaren på jobbet som även sysslar me kräftfiske som xtrainkomst trots att jag tror han har haft de gott ställt sen han var 3.... De är väl den sociala biten han vill åt för vi är ju som den gamla kommunistpropagandan Bamse på jobbet... alla är vän med ALLA även den nervklena vargen e ju snäll egentligen...!

Helgen som kommer: Jaaa du.. först o främst ska jag nog spendera den med Stella ( fan va jag ska skämma bort henne hehe, kanske är detta som får mig o sluta hata bebisar/småungar.. men de beror på hennes skrikvilja)

Sverige - Danmark står ju på schemat oxå, men den tändingen dödade ju "huliganen" rätt bra i danmark genom att i stort sätt hänga av grötbögarna från väster! Min tändning kommer snarare ligga hos mötet mellan dom 3 lejonen o neverending krigande Israel. Efter matchen blir de ju Millencolin - Poor Israelites på högsta volym o ett välriktat gapskratt. (för inte fan kan dom torska poäng TROTS skadorna?)

RULE BRITTANIA, BRITTANIA RULES THE WAVES!

. Henke

Slakt a lá brajen

Att pundarna från söder snor ramsor och slaktar dom är väl allmänt känt, men det här klippet jag hittade tog fan priset. Lite gooner(ea)vibbar från "trycket" i klacken.




Gaddningen gick bra igår, returmatch som sagt den 14'e med en aningen moddad flygplansgadd. Inga fler kommentarer om igår. Dålig insats från mig min gode bloggvän, men apa på dig som vågar redigera andras inlägg! ;-)

Nu bär det av till Jkpg och IKEA. Tungt jobb man har.

Till danne och boris: Hörde att påskharen kom tidigt i år .. :-)


. Jocke

I am burning nanana (helst i Jonnes spanska version från gymnasiet)


Jaha då var de gjort då. Blev inge stort denna gången heller.. men de är lugnt för de blev lite panikartat igårkväll när motiv fortfarande inte var spikat..! Nu har man ju till den 14:e mars o tänka ut nåt nytt. Fullbokad kille de där asså.

Foton kommer väl upp senare, den flötiga plasten ska ju sitta ett tag till. Sjukt att man blir kärring först när man kommer hem, de som gör mest "ont" är ju fan inte nålen utan tejpen som håller plasten på plats (säg de fort 17 ggr) ! "JUST RIP IT OFF, ONE CLEAN MOTION"

Ska bli kul o se om du moddar flygplanen tills Mars! "stå för" Love it hahahaa!

Fin planka på de med, grrrrrrrrrreat day! BZZZZZZ

. Henke

Dags för ny gadd (upd)

Om en 45 minuter bär det av igen mot nässjö för att bidra till Lakss räkningar.
Skrev precis ut Henkes bilder som han ska gadda in. Visste inte att grovt erigerade
penisar va en trend just nu, men man gör ju vad man själv vill. Smaken är som baken. Själv kör jag på en text igen, den här gången på ryggen. "I Love Cock"


Live odds
Odds på att Henke börjar grina innan Lakks sätter nålarna i bringan: 1.02
Odds på att Henke svimmar efter 5 minuter, trillar ur stolen och springer iväg gråtandes: Pengarna tillbaka.

Odds på att Jocke börjar grina innan Lakks sätter nålarna på skuldran: Pengarna tillbaka
Odds på att Jocke svimmar efter 5 minuter, trillar ur stolen o springer iväg gråtandes: Ej spelbart

Lovar att ta bilder och filmer för framtida publicering på bloggen.

Jude: Lamt o trissa upp ett krig när vi delar blogg mongo.. ska bli kul o se dig gråta om 35 min haha

!RiDE / !1371



. Jocke


Helgens hjältar


Wosh, ännu en fotbollshelg avklarad o här är denna veckans hjältar!

Luis Saha, skön comeback som var i stort sett de enda glädjeämnet i en hopplöst dålig match mot The Black Cats på Old Trafford. Touching moments med hyllningarna av Keano o 20LEgend oxå.

Den andra är Gabriel Agbonlahor som säkrade Aston Villas seger över Chelski. Sjukt att ett annats lag förlust kan vara lika skönt som sitt egets vinst, ibland till och med mer..!

Sist o minst är Oliveira Sjöberg! Som likt Antoino Puerta ville dö på hemmaplan. Big Love! Fick en o börja tänka.. o de är fan sant, skulle jag få välja dödsplats så blir de ju Old Trafford alla dagar i veckan!

ONE LOVE, ONE UNITED

. Henke

El musica


Aaaayeee!! Hittade ett sånt jävla guldkorn idag av en slump. Letade efter Nofx-låt men sprang rätt in i Propagandhis platta "How to clean everything" I 64KB/S's kvalitet oxå. Skitigt värre, men oj oj oj va denna skivan e brännhet! Har bara haft den på kassett innan hahha ja ni läste rätt. Var en polare till brorssan som spelade in den till mig för typ 12 år sen.. oooooo dra åt helvete va jag lyssnade på den då. fattar inte varför jag aldrig dragit ner den på senare tid men så ligger de till iaf! Detta kan mkt väl vara den bästa punkskiva nånsin deras ngt vänstervridna texter till trots hehe

Manu Chaos, Moneybrothers o Timos senaste alster nere oxå o dom e varken mer eller mindre .. typ

Annars går Lars W / Miss Li - Om du lämnade mig nu mest just nu. Toksnäll ffs!! Men de skulle jag aldrig erkänna om du frågade mig. Den lyssnar man på i ensamhet hehe

Nähe.. nu är de fanimig dags o börja tagga till!

Glory glory..ni kan resten fuckers!

. Henke

Long Dong Black Kong


oi!

haha världens softaste jobb måste ju vara o namnge efter-midnatt-filmer. Sjukt bra fantasi. Hittade en annan härlig titel på softmupparna häromdan. "Meat my ass" hahhaha applåd för o lyckas vrida på meet o meat. världsklass. synd att man inte kan kolla på sånna rullar längre dock.. Svenskt, amatör, unga o heminspelat annars kan de fan va!

Fan i helvete... åldersnojan sköt i höjden när jag vaknade.. såg att jag blivit farbror! kan inte riktigt glädjas lika mkt som jag vill åt brorsans lilla Stella (respekt o döpa sin dotter efter en öl-sort! för de är väl därifrån han måste fått de ifrån eller?) eftersom de sätter mitt eget namn i ofrivillig smuts med "farbror" framför finfina Henke. Nu MÅSTE de bli en hund så de snabbt förvandlas till "Husse" Henke istället!

Idag blir de football at it's best!!! Med öl o storbildstv på O'learys i jkpg! Skönt o slippa råtthålet för en gång skull. Kan dock ha en direkt inverkan när de gäller motiv hos Lakss på tisdag eftersom de låter JHÄTTHEDYHRT o dricka öl ute från kl 15-?? hehe. Men vafan ska de sparas för... bara o tilta som Limpowic säger!

Nani 2 Evra 1 Carrick 1

Vi ses vid 18:15!

We're the fucking Man Utd..!

. Henke

RSS 2.0