Extreme Makeover


pals.blogg.se presenterar som första medie resultatet av Limpans nya jag. Sviterna av tung kriminell verksamhet och otuktigt beteende så fanns de helt enkelt inga andra alternativ! De var detta lr gå under jord som gällde!

So I present to you the new and improved Limpowitz (before and after)






Det kunde blivit betydligt mkt värre. Jag undrar vad "charlotte" sa när hon ville hotta upp plasten i ansiktet för att resultet är lika uselt som placeringen i Eurovision. För fan... titta bara.. It's raining men, hallelulja na na na na

Charles Perelli nförtiden..?

När vi ändå är vid ämnet ansikte o har oss var jag med om men mycke rolig incident idag på jobbet. Beckers har förnärvarande en Indier vid namn Mijin nånting. Han var varit runt på lite olika avdelningar o denna vecokan är han på min. Meningen är att han ska få lite basic kunskaper om de vi gör för att karlfan sedan ska bli fabrikschef (lr nåt sånt) i Vietnam när dom drar igång på allvar.

Av oss 3 på avdelningen tyckte han naturlgtvis att han skulle vara med när jag jobbar (han är förvisso o strötittar på dom andra oxå men de är fan jag som fått en svans för tillfället)

Aja... hursomhelst så började han gå mig riktigt jävla mkt på nerverrna framåt eftermiddagen idag o då jag var stressad som ett djur oxå så skulle han fram med nosen framför en liten blandare när jag körde i lösningsmedel. Kontentan av detta blev att han fick ett stänk i ögat. Detta var inget jag märkte förens han började famla med armarna i mörker (tänk frankensteins-monster stylie). Jag hörde ju att han lät men då deras pipiga röstläge var de ingen skillnad på skrick i panik o vanligt röstläge. Min första aktion var förstås o hålla garvet inne o inte börja nynna på "hurry hurry hurry, find my rice and curry" o ledsagade honom till en vattendusch. Där slutade jag bry mig o gjorde klart lacken i ensamhet. Slutet gott, allting gott. Imorrn ska jag försöka undvika o putta ner han i ett 8000-literskärl!

United gick idag ut o varnade Real Putas på allvar. Ärendet har även skickats vidare till FIFA. De är då fan att dom inte kan försöka hitta nån annan. Fantasibudet hann komma upp i svindlande 1.5 MILJARDER + Ramos, Robinho o Diarra. Lägg på Robben, Higuain, Pepe o 3 Miljarder till så...

Pique har tydligen fått nog av Audistolarna på Old Trafford o återvänder till Bajsa. Reapris naturligtvis när vi är i säljartagen. Fast o andra sidan förstår jag honom. En så pass lovande spelare går inte o ha i "sparkapital" på bänken. Rio Grande o Vida rör han inte på ett par år.. Men tycker gott han kunde gått till Villareal istället.

Blev bara 3/5 titlar i år. Missade FA o Ligacupen där vi åkte ut mot Pompey o Coventry.
I Ligan, C. Shield o CL tampades vi med Rent boys i samtliga vilket ganska givet gav titlarna i dem. Snart måste väl ryssen tröttma o dra vidare..

.Henke

You're doing it all wrong!!

Hej.




haha "you never make 'em touch man!"

Weezer är alltid bra. Deras nya video som släpptes på tuben i fredags [hittar ni här], om ni inte redan sett den. Kalas. Eller som Henke skulle sagt, "mumma!"

En annan cool video är Oddsets nya reklamfilm om EM, [Slaget om Europa]. Vet inte vad ni andra säger, men jag tycker Russel Crowe kör med lite med inlevelse i sin roll.

Idag lyssnade jag på hela albumet Cease to begin med Band of horses. Deras singel "Is there a ghost" har väl rullat på P3 en del kan jag tänka mig, nu tog jag iaf tag i det och lyssnade igenom albumet jag fick från Johan på jobbet. Helt ok!

Hiitade min mp3-spelare på Stadium igår med, testkörde den runt sjön, bra ljud och bra kvalité. Efter månadets köp åkte vi till tyskens butik, media markt. Tyskarna e tokiga, vid deras spelavdelning hade de "kraftig prissänkning" som de kallade det. Gears of war till XBoX hade de t ex sänkt från 399:- till 9:-. Där snackar vi prissänkning. Gottegrisen Peter Antoine förresten, han e rolig, iaf när han va med i du är vad du äter. Kolla in [det här] klippet. Kul när han blev "påkommen" och han kallade Anna för ditt söte helvete. :)

Kanna på!


. Jocke

Fotboll är stort i USA

Tokigt [drömmål] bex gjorde igår. Verkligen. Det finns ju för fan ingen målis!!! Ingen som attackerar, ett helt vanligt jävla långskott. Herregud. Kommentatorerna är roligast, snacka om att haussa upp ett mål. Jänkarna är tydligen inte bortskämda med fotbollsgodis.

Googla "medgångssupporter" och en bild på Benny kommer upp. Det ryktas att bensa va på hottet med utd tröja i helgen förresten. tsk tsk tsk. guldkåt? Då håller jag hellre på nåt kasst lag som aldrig vinner med som brukar vara nära.. typ kanonerna lr nåt. :D

Slöglodde på eurovision, kul kommentar.. ett balkanbidrag spelades upp och jag tänkte högt "va fan är det här..?" Varpå Linda svarar allvarligt "Det är Serbien, de har inte kommit längre helt enkelt."

[Det här] e nåt för Henke och Danne, deras råttkött skulle säkert vinna.

Nu blir det Jönköping och Stadium, ska köpa en schysst mp3-spelare som man kan fästa på armen. Kommer göra susen på fredag!


. Jocke

Comment ça va

Om nån har den låten, rubriken, så hojta till. Hittar den för satan inte nånstans. =/ Den svenska versionen sjunger Kikki "falukorven" Danielsson.

Har inte skrivit nåt på bra länge, det beror på att jag haft två projekt på gång nu de senaste 3 veckorna. Nämligen [detta]. Ny design, ny kod, ny sida helt enkelt. Efter många timmars kodknackande blev den äntligen färdig. Personligen tycker jag den är mycket modernare och fräschare än den gamla, men min åsikt kanske är aningen partiskt.. :)

Mitt andra projekt har varit [sånt här]. Den sista övertändningen när det e 20 sek kvar är riktigt nice! Tyvärr blev det inga fler rörliga filmsekvenser, men här nedanför finns ett par bilder från preparandkursen.

image210
Jag och Josef innan vår första övertändning i containern.

image211
Det brinner!

image212
Det brinner satan!!

image213
Testsprut av fogfighter.

image214
Övertändningsförsök med hjälp av lite spånskivor och lastpallar, kan meddela att det blev duktigt varmt där inne!

image215
Jag innan en sökövning i Jkpg.

image216
Efter övningen, ett par kilo lättare och svettigare än det svettigaste turk man kan hitta.

image217
Nu har jag pissat både på Kinnarps Arena och på Axamo. Jönköping *check*.


[Drulle grisar vidare]

Kul match igår. Vem som skrek högst i Eksjö? Benny såklart. Han sa att hans nästa gadd skulle va en röd djävul. Nåja, Christina spelade allan och missade straffen därefter. Men mest njutbart va Terry. Längesen jag spontantskrattade så hårt när bex-syndromet drabbade honom. Hoppas Roman lämnar skeppet nu och hela laget går åt helvete.

Elmander till Barca, duktigt hett! Etoo, Deco och R10 lämnar troligtvis men jag känner faktiskt ingen panikångest inför detta. Vi har nya unga hungriga spelare bakom som är beredda att ta över. Ett nytt Arsenal kan man säga, fast med lite vinnarskalle och titlar inom räckhåll - STOR skillnad.

Nu är det vårlökschips på menyn, och lite HL2: Portal. Kanna på!


. Jocke

Back to back!

FUCKING YES!!!

Guldet i PL hamnade återigen i Manchester. Att inte gud straffade en för kommentaren i nåt inlägg i sommras att Utd skulle vinna var ju konstigt. Men de är väl hans lag antar jag. För trots allt så skapade Gud MANchester på den sjunde dagen!

Dagens match skulle setts på O'learys i Jkpg men på grund av sjöslag igår ställde 5-manna truppen in o de blev grill, öl o fotboll i Nickes nya hus istället.

Fan så nervös man var!! Men Viva Ronaldo skickade in en feldömd straff (vi skulle haft en i 2:a halvlek så håll käft rent boys!!!) i 1:a halvlek. Då lugnade hjärtat ner sig lite. Men 1-0 är fan en bräcklig ledning asså o när chelski fick in sitt mål blev man stel som en pinne.. Ett par krampaktiga minuter senare fick jag se årets bjudning av Wigan-försvaret o Giggsy kunde enkelt rulla in 2:an! XTC!!!!!

madnesskravallaalla älskar amyguld


Avslutar med lite bilder från helgen. En kommer göra bloggkollegan grön i ansikter av avund hahaha! U GOTTA LOVE IT helt enkelt! Men ingen av bilderna är nominerade till veckans garv... (förlåt rasmus/mats men detta är kul) kommentarerna till en vass video är oslagbara. S C O O T E R hahaha.

Som sagt... jag o benny kom inte till O'learys pga av kravaller. Osunt beteende. Men efter ~ 18 öl så finns de väl inget annat stadie än grottmänniska!


Nä, nu sa jag tömma flarran, lyssna på AMY o glömma att jag jobbar imorrn igen.. SKÅL!

.Henke

Running down the wing, here united sing, VIVA RONALDO

Barcelona - 22 - 26/4

KKK AAA OOO SSS HATA SPANIEN SH! Jävla skitland. USCH! Är Spanien en hora så är Barcelona hålet som kostar mest pengar! Var väl inte direkt otippat att resan skulle gå åt helvete mer lr mindre med tanke på den hyperoffesiv som skickades ner till katalonien! Jag, Micke o Joni O!

Allt var förstås inte skit, men det var med en bitter eftersmak vi trampade svensk mark igen.

Var ju lite stress innan vi skulle iväg så klart men flyglatsen hittades o planet bordades. i planet dracks lite whisky ur plastförpackning. Kändes 2008 helt klart! Väl framme fick vi höra att riise gjort mål i slutsekunderna.. ..fast i fel kasse! Jävla idiot!! Bussbiljetten köptes till Barcelona. Lite roligt de där att Ryan Air säger att dom flyger till Barcelona när de i själva verket är Girona som ligger 10 mil därifrån... "Hej en biljett till Eksjö tack., åh... växjö sjysst!" Fast de visste iofs redan om innan. Vi blev bara glada att busslinjen städerna imellan gick frekvent! Väl framme då så rotade vi fram hotellpapprena som vi visade första bästa taxichaffis (läs bandit) som på spanska gestikulerade hej vilt. När han äntligen fattat att vi inte kunde spanska så försökte han prata spanska långsamt istället. Nice move einstein! Micke slängde igen dörren o högg nästa taxi istället som med ytterst lite engelskakunskaper förklarade via papper o penna o siffror att de låg 5 mil därifrån! Tack ryan air hottelservice TACK SOM FAN!

Nu var de fan ridå ner asså. 3 män som osade turista med en resväska utan hotell kl 02. Mkt stirrande senade hittade vi iaf ett hotell med lägenheter till "rimligt" pris som vi givetvis prutade ner med mickes hjälp.

Vi sa klart o tydligt att vi skulle upp vid 09 o åka till arenan i hopp om att scorea biljetter. Vid halv elva väckte jag dubbelsängsparet o var minst sagt irreterad. Till slut kom vi iväg o efter ha lurats av en taxichaffis (läs bandiit) så var vi framme. Biljetterna var givetvis slut! MMMM DE BÖGAS tänkte man. Vi hade hört att de fanns svartbiljetter vid sidan och OM de fanns! Fler svarta börsen hajar än vad arenan hade biljettluckor skulle jag tro. 700 Euro för 3 biljetter var bästa priset vi fick. TAGET!

Första gången man kunde andas ut lite! VI SKULLE FAN SE EN CHAMPIONS LEAGUE SEMI PÅ PLATS!! Av en slump läste vi lite ur banditens spanska tidining som låg framme vid vindrutan. "port olimpico yada yada yada 7000 hooligans" GULD! Kan inte vara nåt annat än Engelsmän!! De visade sig att utd-fansen hade en samlingsplats vid hamnen! Vi åkte dit på vinst o förlust med en ny bandit som dock kunde lite engelska. Han roade sig med att bedömma varje tjej på vägen dit på en 10-gradig skala "ahhh chicko chicko 5.5 points" osv.... han ska dock ha cred för han höll på Utd i semin då han var espanyol-fan

De var sånt jävla röj i hamnen asså. De var bland de roligaste jag upplevt i hela mitt liv faktiskt. De finns stämning o så finns de stämning som Engelsmän skapar!! Aldrig sett på maken. Campione, campione, camione Barcelona tyckte man att man hört lite då o då över stan "vafan vadå campione, var väl ändå real som vann förra säsongen" Men i hamnen visade de sig att texten gick "taking over, taking over, TAKING OVER BARCELONA" haha då fattade man att hela stan var övertagen av UTD! Mäktigt!

Här stannade vi ett par timmar o drack sjukligt mkt öl. Till slut åkte även tröjorna o micke började lära sig ramsorna som nu sjöngs på jävligt bra decibel. Mkt av detta filmades på min kamera men kan av stöld ej redovisas. Men detta klipp är i samma stuk så!

Taking over / Viva Ronaldo Detta filmades brevid oss o man skymtar oss faktiskt på ett ställe hehe
Follow follow follow

Efter laddningen åkte vi hem o duschade o sen ut mot arenan med en ny bandit. En rätt snäll bandit ändå. När han kände att han lurat oss på tillräckligt på pengar sa han på mkt knacklig engelska att de skulle gå snabbade om vi hoppade av o gick sista biten för trafiken var kaosartad ju närmade arenan vi kom.

Lite öl på vägen behövdes ju o in på första bästa pub med Engelsmän (de hördes) o där inne fanns lustigt nog inte en enda matchtröja... tog en stund innan poletten trillade ner... vi hade kommit till en bar med huliganer. FUCKIN LOVE IT!! Micke frågade en om han hade biljett "No, I'm here to bang and bash" Han frågade sen micke om han i sin tur hade biljett "N O" ett sms-svar med andra ord. Cred att han höll sån sinnesnärvaro hehe. Fast de är väl bara scousers som snor biljetter av sina egna antar jag hehe

Matchen i sig bör väl inte skrivas så mkt om eftersom jag antar att alla kollade!? Fick många spanska svordomar över mig när jag ställde mig upp o skrek vid straffsparken. Jag svarade med "wankers" o viftade med näven. De hörde han där uppe o Ronaldo missade givetvis. Sen var de i stort sett spel mot ett mål men dra åt helvete så inneffektivt... kändes aldrig farligt. Farligaste chansen efter straffen var ju faktiskt Carricks o de säger ju en hel del..

Vi kom ifrån varandra oxå på matchen så de var jag o joni som efteråt desperat försökte få tag på micke. Ingen lycka där inte... jag hade inte ens med min mobil ut då jag ändå inte hade batterier o när vi väl fått låna en mobil så hamnade vi i mickes 3-svar. Men vi hoppades på att han som vi var på väg mot hotellet. Mkt riktigt! Han låg o sov så sött när vi kom hem. Skönt de! Men innan vi kom hem så såg vi en trafikolycka. En vespa försökte mäta sina krafter mot en ohyggligt fet Merca. Vespa-Bil 0-1. Vi skrattade givetvis gott när föraren, passageraren o vespan var i luften samtidigt. Skrattet satte sig i halsen när vi kom fram till olycksplatsen o såg att passageraen var en gravid kvinna..

Men jag tror att skrattet i början registrerades av han där uppe för ut ur landet kom vi jävlar i mig inte när vi skulle åka hem. Utgångsdatumet på Mickes pass gillades inte. Inte de minsta faktiskt! "will not be flying today" Där gick fan luften ur en. Så jävla otrevliga på Ryan Airs "helddesk" oxå. Vi fick iaf nr't till svenska ambassaden. Lr de fick vi ju faktiskt inte. Micke hamnade på en annan ambassad men fick nr't av dem i sin tur. Dom sa att de var lugnt. Dom skulle faxa över uppgifter så vi fortfarande skulle hinna med men de köpte dom fan inte på flygplatsen. De var bara o åka tillbaka till barcelona, fixa ny bostad för natten o besöka ambasaden nästa dag. När de väl var fixat kollade vi flygtider hem. Fanns ett plan vi skulle hunnit med. Barcelona-Kastrup-Arlanda med sas 17 loppor "nej tack"

Bokade med hororna igen på ett flyg på lördagen. Men denna natten tänkte vi fan inte spendera mer pengar på boende så jag åkte ut till flygplatsen (ca 13 timmar väntetid på flyget) o hade kalasfylla på flygplatscafet medans micke o joni stannade i barcelona o tog bussen vid 04. Trodde inte dom skulle komma men så stod dom där till slut iaf.

Hade väl bara fattats att vi somnat o missat avgången hehe... men iväg kom till slut iaf.. X antal tusen fattigare!

Men de får väl gå ett par månader så kommer man bara skratta åt denna skandalresan oxå.. Vi såg ju trots allt Barcelona - Man Utd semifinal CL på plats...

VIVA RONALDO, VIVA RONALDO, RUNNING DOWN THE WING HEAR UTD SING, VIVA RONALDO

.Henke

RSS 2.0