Det är klass på sydamerikanska kommentatorer

Tänk om t ex Staffan Lindeborg eller Bosse skulle köra en "gooooooool" nästa match de kommenterar, hade varit rätt kul att höra.

Matchen igår, förresten, va väl sådär. Såg inte hela, men av det lilla jag såg va kongo och dorsin heta, och vi vet ju alla i vilken klubb de fostrades i. :-) Ramis tabbe? Typiskt bajen att spela pajas inför sextio tusen på highbury.

Tokiga rykten: Drogba till Inter, som om de skulle behöva fler anfallare. Nåja, det andra ryktet i dagens sportbilaga va att [R10] va på väg till Fenerbahce, för 750 mille. Över min döda kropp. Då köper jag honom hellre själv om jag så ska få jobba skift i resten av mitt liv ute på bruket med Bensa. Vi vår väl se vad Berlusconi säger om det här när han får nyheten, han har ju alla Italiens skattebetalare bakom sina bud. Usch.

Nu blir det uppvärmning på vetgirig.

PS. Låna aldrig ut era skor till Stoffe. Jag vet inte vilken sorts kemisk reaktion hans fötter satte igång men det luktar fan inte mänskligt i skorna längre.


. Jocke

Boys beware!"One never knows when a homosexual is about.."

USA e för härligt. =)


. Jocke

Dags för drömelvan!

image178
Då var det dags för årets upplaga av Drömelvan. Skapade precis en liga, "Drömelvan Säsong IV". Instatsen är 100 riksdaler! Bara att signa upp er nu, deadline är 5 April. Må bästa Jocke vinna!

[Ta mig till Drömelvan!]


. El Presidente

skitiga punkcovers och ett finalklart DRM!

Börjar med Eksjös nästa musikexport, Patet90. Igår spelade de in 7 tighta covers och känslan var högstadie, HB, fester, tshirts-varma dagar och massiv lyssning på punkrock. Fina minnen. Länk hittas här nedan. Jag väntar på min autografbeprydda planch Tobbe!

[http://data.fuskbugg.se/skalman01/Patet90.rar]
...Blitzkrieg Bop(The Ramones Cover).mp3
...Bullion(Millencolin Cover).mp3
...Don't Take Me For Granted(Social Dis.mp3
...Saturday Night.mp3
...Smash(The Offspring Cover).mp3
...The Kids Aren't Alright(The Offsprin.mp3
...Want You Bad(The Offspring Cover).mp3

Vill också passa på att gratta Tobbe i efterskott till födelsedag numero 20! Nu kanske man slipper paniksamtalen strax innan stängningsdags på gröna skylten.

Fortsätter i musikens tecken. MxPx släppte för en vecka sedan ett samlingsalbum, The Ultimate Collection. Införskaffa omgående! Satan vilket godis för öronen. Hittar inte plattan på vare sig CDON eller Ginza, sjukt. Nåja, den finns på en torrentsida nära dig!

Semifinaler utspelade sig i Ingatorp i Söndags. De Regerande Mästarna mötte His/Mais. Tight match där His/Mais dittills hade vunnit 3 raka perioder med 13-0, dags för payback sly-style! Läs mer om sjöslaget [här]. På tal om sjöslag, har fortfarande inte hört rapporten från klubbfesten med Sniper. Varför denna mörkläggning? Det enda jag hörde var att Wikby vaknade upp på en svit på Eksjö Hotell, men mer förtäljer inte historien...

Allsvenskan. Köpte mig ABs superguide idag inför premiären på Söndag. Blandad läsning, ett par godbitar, orkar inte komentera allt. Men en sak va rätt skoj, ett citat från Henrik Martinsson, ordförande i LSK Fans: "På läktaren lär vi få kämpa för att höras, men vi ska göra vårt bästa. Vi är ändå 50-100 på hemmamatcherna." Tyckte det va lite gulligt faktiskt. Har inte hunnit läsa hela bilagan än, den är fylld med en massa skräp om råttor och annat löst pack, återkommer som sagt med kommentarer.

Ska bli tokigt roligt att åka upp till Peking på Söndag tillsammans med 6000 bröder och systrar. Stoffe skulle visst ta sig i kragen och ratta bussen upp, bra där! Tittar man ut dör tändningen något med tanke på all jefla vit fotbollsdödarsnö, men vädret skulle visst ändras till helgen, jag håller tummarna.

Förresten, drömelvan, någon som är sugen på att sponsra mig med 50 spänn när säsongen e färdig? Danne, du borde veta mitt kontonummer vid det här laget, du kan sätta in pengarna där istället för den ordinarie kakburken. Hojta till om ni e sugna så fixar jag en liga!

Känn lite på riffen:


The Hives / The Kinks?Nu blir det den andra filmen i Irene Huss filmserie, "Den krossade tanghästen". Vad är egentligen en tanghäst förresten?


. Jocke

Frukostmeny på Frasses och en ny gadd

image166Vilken dag! Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Tiden för gaddningen var utsatt till tolv, samling skulle ske vid elva. Kvart i elva ringer mannen som bokat upp Lakss ett halvår framåt, Benny. En tredje kompanjon och årets resa till Nässjö stundade. Väl på bussen fick man ett mess från nålsvingaren och sa att tiden var framflyttad till 13 istället. Det enda alternativet var Frasses, Bennys maskar i magen jublade! Hans mage ville ha frukost, och den skulle få så mycket mer. Kommentaren på bannern kommer från Mr Meat himself. En stor combomeny innebar ett nytt rekord och Frasses i Nässjö behöver inte sälja några fler menyer den här månaden. Såhär såg menyn ut. Observera den normalstora menystripsen som vi andra dödliga vanligtsvis får kämpa med. Bilden till höger är en närbild på de nyttiga stripsen. *mmm*

image167 image168

Det roliga var i slutet när han lämnade en kant kvar. Kommentaren "280 gram av 300, inte illa Benny.." gjorde honom pilsk och han sköljde ner den sista kanten och rekordet var fullbordat.

Gaddningen då. Det blev två ryggtavlor för Herrarna den här gången. Henke hade poolposition. [Pre-gadd], och [såhär] blev resultatet. Undertecknad gjorde [den här] gadden. Nej, ni behöver inte kommentera den kompletta solbrännan. Its all naturell. Pga. tidsbrist blir det ifyllning och skuggning om 4 månader ungerfär, jag längtar efter smärtan redan nu..

Champions League. Lottningen igår var rolig och [Sportbladet] var inte sena med att förstora upp konspirationsteorierna som poppade upp på das Interweb igår. Lamt. Lottningen då. Segraren i fet stil.

Fenerbahce - Chelsea
Klassisk pest eller kolera-situation. Turkar eller ryssar. Lika äckliga båda två. Skiter dessutom i vilket, inget av lagen går vidare till final ändå.

Schalke 04 - Barcelona
Kanske ingen promenadseger, men ändå en seger. Allt annat vore katastrof. Bara inte dansken sänker oss, då kokar jag.

Roma - Man United
Roma med Spotti i täten åker på däng mot Ronaldo. Igen.

Arsenal - Liverpool
Lottning at its best. Ska bli spännande att se. Skulle tippa på att Barcas stjärna, som mellanlandat hos kanonerna för en kort tid, avgör även denna drabbning. Ser inte att det spanska b-landslaget går vidare mot ett ungt hungrigt engelskt (HAHA!) lag. Likadant här dock, inget av dessa lag går till final, så vem bryr sig egentligen?

Idag är det match 3, 18:30. Det pirrar. Fan att man inte är där, de behöver ju allt stöd de kan få. Nåja, får bli myp2p.eu idag igen.

Nu blir det lite SG-1 igen, precis börjat på säsong 8, bara 3 kvar nu, fan ska man göra när det e slut? FFF.


. Jocke

Your strength is the power that carried me through forever

Boomchackalack!

Fan ett tag sen nu. men datorn har sitt liv o jag mitt. Tydligen ingår jag inte i hans så mkt längre... Men nu när den har en av sina sällsynta moments av "uptime" > 10 min så kan man ju plita lite här.

O nu på allmän begäran: Kalmar Uncensored!!
Haha nej.. inte en chans.. för grovt! En helg av galenskap helt enkelt.

Apropå helg så är de precis vad jag avnjuter just nu. Mhhmm... ledig imorrn för en date med nålen igen. Kan fan inte fatta att de är 6 månader sen sist. Jävla ohäftigt datum bara... när lästa löning kommer så kommer den resta rejält.. Plånboken mår ju inte bättre av att påsken e här snart heller. Inte ens om man skulle sitta hemma o koka ägg o dricka påskmust skulle man klara sig under 1000-lappen. "jag har inte råd o jobba kvar"

Blir en ny DKM-tatt imorrn. Ser dyr men cool ut. Ska bli kul o se vad judens projekt blir för nåt. Sist visade han upp WW2-flyg me icke så judevänliga flaggor på. "Man ska ha nåt man kan stå för" - Laks. AWKWARD hahaha

DKM-spelningen närmar sig med stormsteg. 30/3 GBG. Full patte som förra året. Lr nja.. lugnare på vägen dit kanske hehe. Inte ok o vara full vid 13..

Verkar bli ett sjuhelvetes musikår detta!! Eksjö yngre o Hardcore Superstar (nja.. vagt) avklarade redan och DKM på g som sagt. Detta verkas följas av: Millencolin, NOFX, Lag Wagon, Randy, NFAA (NOSTALGI!!!), Bad Religion, Flogging Molly (äntligen!) o High Hats på west coast riot den 26/6

Som om detta inte vore nog så är Hfred på tapeten i år igen... de är trots allt Raised Fist o Simple Plan (mmmm etta fyra)

Sen chockade Persson med en festival i B'ham med Cock Sparrer o The Business. De e fan casual så de står härliga till. Lika mkt fylledille oxå antar jag..

Tillbaks till tattoon då.. hade precis gjort klart med motivet o en liten textrad ur Forever när jag såg att den finns i ny version på The Meanest of Times - Limited Edition cd'n som man precis tankat. Ett tecken.. helt klart! Bra som fan!

Nähe... nu blir de: The Ten!

.Henke

Hockey och Millens nya

image158Igår natt kom det ut på nätet! Helvete så efterlängtat och fan så bra. I alla fall på förhand. Millen är per automatik bra. Machine 15 heter det nya albumet och ska tydligen komma ut den 9 April. "Ok". Nåväl, drar man igång skivan hör man snabbt att ljudet är utvecklat, 
det låter faktiskt lite som Good Charlotte. Lite poppiga punkmelodier, stråkar i en låt osv. Men det e millen vi snackar om. De kunde ha samplat in Dollas grisljud som bakgrundsbeat och det hade varit guld! Hoppas man får se dom i sommar igen. Ultimat turnéidé - RaisedColin. EMA presenterar Millencolin och Raised Fist. Fan så hett faktiskt.

Klippte mig hos tÿrken igår. Bad om extra kort men han levererade samma längd som alltid. Han har bara en längd i sin sax verkar det som. Billigt var det i alla fall. Smakar det så kostar det.

Bloggen har tydligen en lusläsande advokat och jag vågar inget annat än att verkställa hans krav. Ett par godingar:
[Klicka] - "The boys took a beating on that one"
[Klicka] - Sunt förnuft och matematik är tydligen inte grabbens starka sidor.
[Klicka] - Snel katt
[Klicka] - Japaner är roliga, speciellt när dom sjunger en bit in i låten.
[Klicka] - Som sagt, japaner är roliga. =) Sköna imitationer.
[Klicka] - Irland kommer vinna Eurovision iår!
[Klicka] - Vilket gli!!!!~@

Om 2 timmar är det avresa till bibelstaden. Sista matchen i Elitserien och 3 poäng ska bärgas! Storbuss och kross idag, smaskens. Ska ta med mig min kamera och ta lite bilder. Nu blir det mat och grejer. Kanna på!


. Jocke

Cl och korpen

image154Barça gick igår vidare x2 i Champions League. Först var det Canterano Fábregas som visade vad lite tid på La Masia kan göra. Snart kommer du hem. Vi vet det. Matte vet det. Alla vet det. Sedan var det i den riktiga matchen ett vanligt [fult mål] som avgjorde. Briljant titt-fint av R10, Sylvinho lekte lok och tutade fram till boxen och skickade in ett inlägg med kirurgisk precision mot Xavi som på ett FIFA street-mässigt sätt styrde in bollen i nätmaskorna. Publiken bugade.


Hur det går ikväll? Såhär, vinnare i fet stil:
Chelsea - Olympiakos (Chelsea går vidare om Roman så ska behöva köpa domaren.)
R Madrid - Roma (Marängerna är vidriga och det skulle inte förvåna mig om de vände i sin sketna lilla borg.)
Porto - Schalke 04 (Öppen match, 1-0 senast till tyskarna. Tror ändå Porto går vidare.)
(11/3) Inter - Liverpool (Jag hoppas Liverpool går vidare så att vi får pissa på dom i antingen semin eller i finalen. Det skulle vara så fint.)

Nu är det [försäsong] i Sverige.

Public service i all ära men nu börjar det fan [gå för långt]. Inte undra på att kidsen springer runt på skolgården och skriker bajskorv till varandra. Jävligt fräscht när tanten smäller i sig en korv från påskägget, då stängde jag av.

[klicka] Vad är oddset för det? Får mig osökt att tänka på ett Seinfeld-avsnitt när George råkar illa ut efter att han har badat i havet haha samma avsnitt som när Kramer hittar en hummertina och bjuder alla på hummer. Comedy gold. Ett annat klassisk ögonblick är [det här]. Försökte rippa och ha som telefonsvarare på min mobil för längesen men det gick inte så bra vill jag minnas.

I söndags manglade DRM lacklaget Becker Acroma i Ingatorp. Läs med om det [här].

Nu blir det lite SG-1. Är inne på Säsong 6 nu, avsnitt 17, börjar bli riiiiiktigt spännande nu.


. Jocke

RSS 2.0