Only in America kids.. only in AmericaTror bestämt vi hittade våran Guitar Hero-snubbes flickvän..!

"Solglajjor o en M16  ger mig en smalare look.."

Nähe... dags o bounce back efter debaklet på Goodison... Bara Rooney som kommer undan med godkänt från andra halvlek... o som han gjorde de hahahahaha! Legend i min bok nu! O den jäveln som säger att han är tott ger jag på truten i helgen, lr kanske nästa!"Fuck off Neverton!"

Wayne Rooney - Once a blue... ...always a RED

.Henke

Det ryktas...att Matte inte kollade på matchen
...att Matte var nykter hela den helgen
...att Matte istället kollade på "stjärnor på is"

Manligt!

.Danne

Tick-tack poker

Spelade.. eller.. ja.. briljerade, på tick-tack poker innan idag mot stoffe. Mycket lipandes om rigg, fusk och tur.
Men poängen talar sitt tydliga språk - KROSS!


Har fått IQ's senaste reklamlåt på hjärnan. Reklamfilmen e riktigt bra, och låten är tokigt trallig. När jag väl gett mig fan på att hitta en sak på ze interweb då hittar jag det, så efter galet mycket letandes på diverse sidor fick jag äntligen ner låtfan. Boyashaka! [Save-as]

Hatar när jag e ledig och Linda jobbar, då betyder det att jag måste skaffa föda själv. Det är här Lindas argument om varför det är bäst att hon lagar mat i huset kommer in - i suck. Men idag tänkte jag fixa till nåt riktigt fett, efter mycket tankeverksamhet slutade det med att jag kokade 5 viktväktar korvar och micrade korvbröd. Det blev bäst så. Lite Johnny's senap på med förståss. Bon apetit.

Nu ska jag iväg på övning, klippa gamla bilar - skoj!!


. Jocke

Morgonfylla

08.15 - Bengt är redan startklar för dagen. =)


"Hohoho, här är det muskler i boxen. 211 spänn, det e bara att köpa!" haha

Kungligt bengan, kungligt.

Påminner lite om Sven Jerrings referet från Sverige - Japan -36: Japaner, japaner, japaner..

. Jocke

Måndag

Rolig dag idag. Skit på jobbet. Inte kul att stå och ta emot skit i en timme, och man under lag inte får använda knytnävarna. Jobbigt när nån står 30 cm ifrån och och skriker och gormar om hur dum i huvudet man är, hur värdelös man är, att man är skit och att klienten verkligen längtar och räknar ner tiden tills jag slutar. Och så fort man öppnar munnen med lugn röst för att tagga ner situationen möts man av ett "HÅLL KÄFTEN LA-LA-LA-LA-LA *hålla för öronen*". Som att möta boris en kväll på stadt och be om en gratisöl i baren. =D

Ringer fan fortfarande i öronen förresten. Ska dra en timme övertid för sveda och värk. Nåja, det muntrade iaf upp att se den här lappen på en brevlåda som va uppsatt på ett ställe jag va på idag. Cheferna: "Vi bryr oss om er, fast inte så mycket."Varför ens slänga upp en idélåda? Hade jag jobbat på den platsen hade jag tagit det som ett hån faktiskt.

Ett hån är även det här. Ett hån mot människosläkten. Hur fan kan man gå på all den skit som kablas ut på FOX? Fick många goda skratt när jag bodde i k-hamn och faktiskt hade FOX i kanalutbudet. Hela deras nyhetsgäng med reportrar är så fruktansvärt obalanserat så det va fan löjeväckande. Det sjuka är att folk tydligen går på det. FOX luktar Tyskland på 30-talet med Goebbels i spetsen.

Christina spelar i real nästa säsong.

Sjukt förresten. I lördagens avsnitt så kom Asgards tillbaka i serien. Fast det här va bröderna till Asgards som befann sig i Ida-galaxen. Grejen är nu då att deras gamla bröder som bröt sig ur Asgardssläktet har funnits i Pegasus-galaxen hela tiden, men gömt sig för Wraith, som ni kanske förstår. Deras teknologi är inte lika bra som Wraith eller deras bröder från Ida-galaxen, som tyvärr dog ut i sista avsnittet av Stargate SG-1. Avsnittet slutade iaf med att våra vänner från Atlantis sprängde efter mycket om och men Ancients gamla utpost, galaxen är räddad! Wraith kan återigen använda sina Hyperdrives och människorna kan säkert färdas genom sina stjärnportar igen, puh. Det ska bli spännande att se i framtida avsnitt ifall de kommer tillbaka. Det skulle inte förvåna mig nu om Replikatorerna/Asuranerna kommer tillbaka med. Stargate är fan bäst!


. Jocke

Det var bättre förr.

Eller hur?

Hemma idag pga sjukdom. Sick. Jag som aldrig e sjuk. Linda sa nåt kul idag, jag har bara varit sjuk en gång under tiden vi varit tillsammans, ~3 år. Och då hade jag en virusinfektion. Nåja, jag fick lite gjort idag iaf, Star Wars 4-6 e igenomtittade. Legat i sängen hela dagen, gick upp 4-5 gånger för att hämta glass och toabesök. Trodde jag skulle dö när Linda kom hem från jobbet och tände varenda lampa som fanns i huset och öppnade fönsterrutor. Det ska vara mörkt! Och det ska lukta sjukling!! :-)

Musiktips
FlamingoKvintetten_-_Baesta_1972-2007_2CD-SE-2008-4U2M8
- Bara hits. Rakt igenom. Blir inte bättre än så.

Imon ska jag gå på Hot & Våld. Egentligen borde jag vara hemma och bli friskt, men va fan, 2 arbetsdagar i rad? Nej tack. 08-23 ftw! Dessutom vill jag lära mig hur man lägger ner folk. Kan va bra att veta tills nästa gång man möter Boris på stan.

Dags att glo på lite family guy innan jag ska hoppa i sängen igen.


. Jocke

va falls

Allsvenskan kan dra åt helvete.
Elitserien kan dra åt helvete.
Tack gode gud för Champions League. <3 Messi

Igår va det tungt att vara gaddad. ;/


Det är fredag idag. Vill ni ha lite fina sommarminnen? Tänk folköl, tänk HB, tänk parkbänkar, tänk Oktan-Oktan-CDS-1999-MJ320. Herregud vilka flashbackar jag fick när låten drog igång nyss.

Utmanade djuret på gocart igår. Fick för mig att han drog runt på 00:35:5xx. När klockan stanande på 00:33:194 hördes ett jubel inombords! Blev knäckt när jag kollade djurets blogg på kvällen. Nåja, det va första gången jag körde där ute, så jag e rätt nöjd ändå! Djuret gör ju inget annat där ute när gocart-banan ligger bredvid gocart-banan. Nästa gång tar jag dig!!

På tal om utmanande.. fick ett lagom kaxigt mess av min bloggkollega igår. Det är tydligen dags att spela UT. Danne "bommen" Claesson är jag föga rädd för när det handlar om spel, Henke kanske kan bli rätt hyffsad med lite träning. Säg till grabbar när ni känner att ni tränat nog så ska jag ge er en lektion.

Haha Kalmar.. hahaha pajasmål med, måste ha svidit extra mycket. Dom kanske är nere på jorden nu.

Har fått mitt första nigeriabrev förresten, eller nigeria e-mail, utvecklingen går framåt där nere tydligen. Fick iaf ett gott skratt. Man kanske skulle svara?

Förresten, vill ni ha lite mer nostalgi såhär en fredag? Pökpåsen med R&R hoppade precis igång på winampen, snacka om klass. :)


. Jocke

DI-MI-TAR BER-BA-TOV


Skön visa som Persson inte sjunger så mkt längre... men han har ju "Balle balle" så han klarar sig nog!De bästa med bilden är inte att bollen går in o betyder o-3 utan att Adde ser så jävla uppgiven ut! "inte nog med att Lasse kallar ut en i ett av europas tråkigaste landslag...."

Skönt med seger igår, annat än när man va på parken då dom mötte FCK. 1-0 Marcus *******

Ny Cl-resa bokad för övrigt... riktigt nice!! Men bar överkropp i solen blir de inte diret denna gången...

FOLLOW FOLLOW FOLLOW, COZ UTD ARE GOING TO GLASGOW

.Henke


RSS 2.0