Give her.. the dick

Vafalls, uppdatering? Det va det grövsta.. den här bloggen dog lite under EM osv osv, men vem fan har tid att knacka på tangentbordet när det e semester och fotbolls-EM? Nä just det.

Matchen igår va rätt skoj, barcatrion (xavi-cesc-iniesta) på mitten lekte med lüftwaffe-tyskarna, satan va stora och långa dom va i jämförelse med spanjackerna. Det va rolig fotboll iaf och fröjdis ägde bänken. Frisk #2, brun-utan-sol har han redan, bara frisks mafioso-guldhalsband som saknas. Och en knapp uppknäppt på tröjan förstås.

Tänker man tillbaka på det här EMet tänker man ju på en sak bara, hur TV4 kunde sänka glädjen så många gånger i alla mtacher. "va fan, har vi sänt i 4 minuter redan? AVBRYT!! In med reklam för helsicke!!". Och Lundh, den bananen. Tycker synd om Ola lite, ge han en pall nån för fan! Han e ju högre än micke på poppers.

Och [den här] skiten gillar Danne. Tragik.

DIF. Det har hänt en del under EM. Sjölund är borta resten av säsongen, galet mysterisk virussjukdom han åkte på måste jag säga.. mörkning för nåt annat? 2 nyförvärv iaf, Haginge från Örebro, kan bli intressant! Den andra va en gammal klassisk värvning från södre breddgrader. Vi står för kvoteringen i allsvenskan. :) Men heter man Prince i förnamn är man fan cool. Från GAIS dessutom, äcklig dialekt men den ska dom väl kunna jobba bort tills nypremiären.

Jag längtar till jul.. [klicka] Lejonmanen e poppis i Tyskland, vem hade trott det? Lejonmanen ska tydligen satsa på USA härnäst, most annoying thing #2.

Va på semesterresa förra veckan, avslutningen skulle ske i Danmark. Flopp flopp flopp. Danmark är en cancersvulst som förstör vårt annars så fina Europa. Nordens svarta får. 650 bagis tur och retur, och för det fick man åka runt i Köpenhamn ett tag i regnet och titta på danskar. När man väl hittade en parkeringsplats i detta felkonstruerade vägnät tog de inte visa i parkeringsautomaten, men master card gick bra! Helvete. Traskade runt till diverse affärer och skulle köpa nåt och ta ut lite dansk växel, men icke. De tog inte svenska visa. Va fan, schengen går bra, men inte visa, det är väl inte internationellt nog kanske?

Brände över bron istället och satsade på Danmarks andra huvudstad, Malmö. Hemska minnen från EM-resan poppade upp. För 75 spänn fick man en Dallas-burgare, en läsk och inträde. Förskylningen fick jag gratis. Tamast den resan va Bush som gick hem i halvlek för han frös om händerna. Ja, ni hörde rätt. Bommade målen och den härliga timslånga promenaden runt om i Malmö när vi letade efter en buss hem. Men visst, Tim har ju bara bott där nere i grötlandet i 4 år så då förstår man ju om man inte riktigt hittar än.....

Nåja, köpte 4 dosor general för en hundring jämt på båten över så lite fick man ju ut från den trippen.

Här är förresten en seriestrip jag hittade en skum malmötidning hos Tim.Till Danne och Henke som tydligen missat den här:


sun-fucking-tropez.... :)

Nu har jag knackat länge nog.. dags för lite semester, aka löka.


. Jocke

Em har börjat!

Äntligen, pemiär igår. EM-fest hos Henke med allsång och sjörövar-blom i centrum. Såhär med facit i hand kanske chansningen med Koller inte var ett så speciellt lyckat drag. Nåja, jag har 9 andra spelare kvar som ska samla in de feta poängen till mig. Nicke och Henke har iaf bränt sitt  krut den här omgången. Jefla pepppppeeeeeee. :-) Och Meireles.

Idag är det följande på programmet:
Österrike - Kroatien
Tyskland - Polen

Kroaterna kommer krossa, och skyffla in poäng till min drömelva. Polackerna e nog fortfarande lite skakiga efter deras hemmaförlust mot tyskarna -39. haha. Svinet i tyskland stänker in ett par baljor tror jag, mest för att jag har med honom på mittfältet.

R10 är tydligen nära City nu. Take him! Bara vi får lite stålar med. Har tröttnat lite på hans attityd och inställning. Lika bra vi satsar på yngre förmågor och rensar lite i leden. Nästa säsong, då jävlar! Eftersom han kommer lämna kan jag lika gärna posta de här bilderna.
 
Likheten är faktiskt slående.


En helt vanlig familj.Hetast igår va Stoffes bet. Bra jobbat! Måste varit uppe på 100k med en insats på 5k på den matchen.. :-) Näst hetast va låten som Mestro drog på, Scooter funkar [alltid!]

Nu väntar beachen..


. Jocke

Nya lag i drömelvan

Så har det då kommit till ett par lag i drömelvan, en liten genomgång är på sin plats.

1 Henkes Eleven - Henke Johnsson
2 Chick Chicko Mikael Andersson
Nu har han äntligen bestämt sig. Stenhårt lag med kroater överallt, och med benzema och zlatan på topp, måste tyvärr säga att det här laget fightas om pallplats. Och det lär vi väl få höra med. :-) Utropstecken på Darijo som kapten, kan bli många poäng där.

3 gooners - Mattias Börjesson
4 Schoolyard Eleven - David Feldell
5 Where is England - christofer stenström
6 Mrfat - Niklas Isacson
7 limpans fc - linus isaksson
8 Ruotsi United - Joakim Andersson 

9 FC Stuga - David Feldell
Två lag i samma liga är lamt, gardering som inte gillas av den övriga gruppen. Borde få starta med minuspoäng.

10 Heaven of Europe - Joakim Eriksson
Den givna jokern väljer att överraska ännu en gång, den här gången genom att inte välja skumma spelare med 15 konsonanter i sina namn. Tror stenhårt på Portugal och Spanien. Lyckas det inte skrattar vi åt honom, går lagen långt är det ren och skär tur.

11 TEAM Ingelsten - Tim Petersson
Bara namnet ger minuspoäng. Mr Bosman-kod har 250.000 kvar i kassan vilket lär öka till runt en mille när han knackat in koderna vilket säkerligen gör att han kan köpa en het spelare i slutet av turnering. Usch. Om han hanterar sin kassa som sitt favoritfiskarlag får han väl en ännu större spelarbudget i slutet. En salig blandning nationaliteter i sitt lag, vilket för tankarna till ett visst sportbladetlag.. eller så har han synat sportnytts ingående reportage om de mindre ländernas fotbollslag med namedroppande sladjan i studion. Och med Nyström och Wennerholm som inte fattar nånting. Så, fick vi in en känga på den panelen med.

12 Viva La Messi - Anders Börjesson
Pluspoäng på namnet givetvis, men dom poängen försvinner kvickt när man läser boom boom hansson och gattuso på mittfältet. Det här med Hansson, det måste ligga i släkten då både den äldre och den otekniske Börjesson har med honom. Whyyyyyy? Lite kul är att han har med en ex barcaspelare, en spelande och en kommande. Larsson, Iniesta och Cesc. Zlatan som el capitän, giftigt, om knäna håller. Och likt Brajen har han minus i kassan, ingen överraskning där. Dags att panta tomflaskor?


Snackade med Niva igår kväll och han uttryckte en viss oro över Mattes lag, han kände också lite väl mycket FM-vibbar över Henkes lag. Han tyckte också att "(P)" ska placeras på det rättmätige ägaren av el presidente, moi.


Parlamentet känns lite utvattnat, men den här duellen fick mig att garva rätt hårt.Henrik Schyffert får även in ett par godingar på nästa klipp. "Man kan ju se hans fötter på körkortet..". Jocke

Ronaldo klar för marängerna!

[Source] - Som vi alla redan visste, han spelar i vitt nästa säsong. Skål Henke. :-) Vi välkomnar honom i La Liga, ska bli ett sant nöje att se honom bli tunnlad av Cesc, eller va säger du Matte?

Är det Sveriges Nationaldag idag? Hipp hipp... mmm.. superhyllningar idag i hela Sverige. Tacka vet jag norrmännen, dom kan fira dom. Sverige visar bara lite patriotiska känslor när det e nåt sportsligt, lite småtragiskt men grillen ska fram ikväll för att hylla Gustav Vasa!

Förresten, [det här] hade jag helt missat. 0:13-0:15 är priceless! Har saknat de ryska bravaderna men nu visade dom världen på nytt! Kolla in de korta batongerna vid en minut som snutarna har, smådoningar.

Kolla in Adam Hills på tuben, grym aussie som har en hel del sköna skämt.

Har lirat en jefla massa RA1 den senaste tiden, så här kommer Frank Klepackis superdänga, den fetaste spellåten någonsin!. Jocke

En genomgång av drömelvanLöjligt enkelt egentligen. Jag citerar för er med dålig syn: "Om jag ska vara ärlig så verkar det här vara ett väldigt starkt lag som säkert kommer att gå långt." Om långt är numero uno så är Sportbladet helt rätt ute.

Nåja, här är en snabbkoll på lagen som är med, tillsammans med en personlig kommentar.

1 Henkes Eleven - Henke Johnsson
Det mest förutsägbara laget i ligan. Eftersom England inte är med har han bytt färgerna vitt och rött mot rött, grönt och gult. "Christinafanatism" som gått överstyr. Jämt lag men eftersom han satt el capitän på Christina kommer det bli många minuspoäng för alla filmningar som resulterar i kort av gul valör.

2 Chick Chicko - Mikael Andersson
Återkommer med en kommentar när han bestämt vilket lag han ska spela med. Mörkning eller gardering?

3 Ibrakadabra - Mikael Andersson
-//-

4 gooners - Mattias Börjesson
Började antagligen lägga till alla arsenal-spelare han hittade, men upptäckte nog ganska fort att det knappast skulle gå vägen, varken i poängutdelning eller i att fylla ett helt lag. Stort minus för att han tog med Mr boom boom hansson. Inget större hot i ligan, fick dock ett litet leende på läpparna när jag såg att han hade med två spelare från barca, en som spelar där nu och en som kommer tillbaka efter EM... :-)

5 Schoolyard Eleven - David Feldell
Man får inte pluspoäng för att man har pengar kvar i kassan. Lika snål som Halmstad ser det ut som. Bra lag som ger mycket poäng om Österrike går långt... och med sidleds-danne på mitten kan det väl aldrig gå fel?

6 Cirkus Zlatan - Mikael Andersson
-//-

7 Where is England - christofer stenström
Where is taco? Kopierade mitt anfallspar rakt av, men jag är man kategori större och bytte mitt. Men det ser hett ut, tyvärr. Backlinjen kommer läcka och en maräng till målvakt är illa. Ser farligt likt ut som Niva's elva.. hmmm... Enligt honom själv är hans elva sylvass, sylvass som en fingerborg säger jag.

8 Mrfat - Niklas Isacson
Sökord: Kroatien. Har inte sett ett så trött lag sedan lilltrollet somnade med sportbladet över sig på Hultsfred. "Jag e fan inte grek!!"

9 limpans fc - linus isaksson
Limpowitz fick för mkt sol i Hawaii, det säkraste kortet är inte med. Kanske har han äntligen insett hur jävla kass Allbäck är? Pluspoäng för Deco dock. :-) Men det här laget krigar om jumboplatsen.

10 Ruotsi United - Joakim Andersson
Kommentarer överlåter jag till övriga deltagare. Men jag säger såhär, jag låter poängen tala.


I skrivande stund saknas Danne "baby face" Claesson, men en spansk liverpool-elva dyker väl upp så småningom. Jonne tackade nej till årets drömelva. Mannen som lyckats med att hamna på jumbo trots att ha kopierat alla andras lag, men så går det när man ligger en omgång efter hela tiden. Bush syns heller inte till, antagligen skickar han in sin elva i slutminuterna och känner man bush kommer det va fyllt av polacker, rumäner, ryssar och greker. Mr 100% satsar alltid på överraskningar. Även Börjesson den äldre saknas, men han lärde väl sig läxan förra mästerskapet.

Om en vecka trallar Henke på [Ball i Overall]


. Jocke

Dags för drömelvan!

Nu är det dags för drömelvan, efter att ha tittat lite i [facit] så vet jag hur min kommer se ut! Vad tycker resten av gubbsen, 100 spänn i en flaska? Jag reggar en liga idag så är det bara att lägga upp era lag sen när ni tänkt ut en elva som kan fajtas om andraplatsen. Det blir för övrigt automatiskt minuspoäng internt i ligan till den som har med tacos i sitt lag. Tänk på det Stoffe.
 
[Regga er här!!][Gör om, gör rätt!!!]

Ny toppnotering igår:


Kollade på mugshots idag förresten, [den här] liknade Matte lite tyckte jag.

Testade movänta idag, inte en själ så långt ögat kunde nå, verkar som om folk fortfarande jobbar 8-4 på vardagar, sick. Kallt som fan i vattnet va det med. Nä, tacka vet jag campingen, premiär med kvällsdoppet igår. Kalas!

Nu blir det Red Alert, kungligt!


. Jocke

Stadsloppet avklarat!

Jaha då va det över, skönt. Men jobbigt som fan. Började fredagen med att besöka min coach, Wikby. Han gick igenom loppet per ingående och visade alla gator och slingor på telefonkatalogskartan, tyvärr så ritade han fel och missade hela brudbadet på kartan så det kom ju som en smärre chock när det va skarp löpning. Surfade så fort på hans 0,30 bredband så att en sengångare skulle bli yr i huvudet. Hans bokmärken va rätt skoj faktiskt. Om du behöver ta ett lån - snacka med Wikby. =)

Sedan var det iaf hem igen och fortsätta uppladdningen med tonvis med vatten och en hel del pasta. Det kändes bra och väderförhållandena var helt perfekta.. inte alls varmt.

Loppet gick bra, kände att jag hade mer energi kvar när jag gick i mål så jag kunde sprungit en 4-5 minuter snabbare, men jag är nöjd ändå. Siktade innan loppet på 1 timme, och sprang på 1 timme och 1 minut. Helt ok för första gången och i larmkläder. Nästa lopp blir Vetlandamilen och då utan larmkläder, då ska jag ner på 43-44 min tänkte jag.

Veckans tistel går ut till Claesson som hånflinade efter mördarbacken upp mot lillhemsgatan. Levererade varken vatten eller energigivande jubel. Jävla råtta. =) Bjuder på två bilder från loppet:I övrigt inte mycket asså. Allsvenskan on hold. Snart EM-fotboll, gôtt! Jobb, jobb, jobb. Snart semester, flådigt.

Ciao.


. Jocke

RSS 2.0