Stämplar ut ett tag..

..styr kosan mot västkusten och tar semester en vecka. Fan va skönt! Tillbaka på Onsdag nästa vecka.

En pokerkväll att minnas*

Helkväll hos undertecknad med HORSE, sjuan och ett par korttrick av Robin. Tidigare under kvällen hade Stoffe försökt visa ett par trix med högst blandade resultat. Nåja, vi inledde med HORSE, och resultatmässigt sett var det väl de sämre i gemet som hade pokergudarna på sin sida, främst Stoffe. Bush hade sina 7,2:or (Han började kvällen med 3.5:or och avslutade med 7.2:or, helt logiskt.) som skötte snacket åt honom. Det gick så långt att jag till slut började skriva ner alla hans kommentarer. Här följer ett urval:

Spela med det du har!
Det blir nog lättast så..

Men han kan ju inte ha det du har, calla!!
En mycket djup analys av Herr Bush.

Börja med den lägst tankade.
Bush bidrar till diskussionen angående vem som ska börja rundan.

Om inte du gått ut så hade jag kunnat hela tiden!
Den numera klassiska kommentaren när vi spelade sjuan.

Gör en film om mig!
7.2'an har talat.

Hur många är vi? 4?
Efter 6 timmars spel.. vi var 5..

Och den absoluta favoriten..
Big blind lägger stora blind!!
Bush konstaterar! Vi kunde inte komma överrens om vem som skulle lägga BB i heads-up, slutade med att Dan Glimne fick ta emot ett antal samtal på sin mobil, han svarade dock aldrig med tanke på tidpunkten, och tur var väl det. Dan är förresten oerhört internationell på sitt mobilsvar, han snackar nämligen både på Svenska och Engelska. Respekt!


Här följer lite bilder från spektaklet.

image15

image16

image17

image18

image19

image20


Vi kan konstatera att Tim aka. Fisken behöver gå om både Matte A, B och C med tanke på hans dåliga oddsräknande. Vidare så skulle jag vilja se videoupptagning av den sista handen, i slowmotion. Den handen leder jag över Stoffe fram till rivern då han ber Robin om ett hjärter ess, det enda kortet som kan rädda honom. Gissa vilket kort som kom... Ser fram emot nästa gång! Då får Robin aldrig vara dealer.


. Jocke

Ett ljus tänds!

Inte för att jag bryr mig nämnvärt men nu kanske damerna har chansen att ta medalj i VM.
Jag behåller även min teori om att hon är en utklädd dansk vars enda mål är att förstöra 
Sveriges chanser i cuperna. Hon ser inte ut som en svensk och pratar som en dansk, A-HA! Vattentätt.

Mer sport, någon som orkar följa Tour dé France längre? Är lite förvånad att inte alla spelbolag har hakat på det här, de borde sätta odds på alla cyklister och vem som kommer åka dit härnäst. Är det inte bättre att dopa alla asen istället, hade varit roligare att se. Ett gäng belgian blues frustar runt bland bergen. Hade varit nåt!

Det här är ingenting emot att gå på Avenyn en vanlig dag. Fisk luktar äckligare, men Avenyn kanske inte är 4 km lång iofs.

Och så ytterligare ett musiktips från redaktionen. Against me! släpper sitt album den 22'a augusti och heter 'New wave' och bör införskaffas omgående!
En riktig soft skiva, en blandning av Danko Jones, Rise Against och The Strokes.. typ..


. Jocke

Lika som bär II

Jag säger då det, litar man på en snubbe som ser ut så här, och dessutom puffar
medans han svär  sanningseden då har det gått för långt. Jänkarna upphör aldrig att förvåna.
De hade fått ett bättre vittnesmål från den rätt okända åttonde dvärgen ljuger.

In other news.. Den svenska sommaren regnar vidare. Man vet förresten att det är sommar när värdetransportrånen börjar dugga tätt. Man kanske har satsat på fel branch, det verkar tämligen enkelt att spränga ett par bilar, fjutta eld på grejer som hinder mot da police och såna där spanska ryttare kunde man ju göra med bakbundna händer i träslöjden.
Ska sova på saken. Hade man haft rätt polare skulle man nog ta steget. Snabb med händerna är han och grabben smeker sin gura likt ingen annan!

Btw, Hysén till blåvitt. Grabben väljer sillalukt framför guldlukt. Tragiskt.

Och för er som undrar, min skalp är kvar men hårrötterna är lite ömma. Minst sagt konstig teknik. Men håret blev kortare och nu ser jag ut som en navy igen, stabilt!

Och så till sist mitt projekt "Lika som bär". Källa.

image14. Jocke

Små gröna pojkar och minigolf

Dessa äckliga små gröna pojkar med ännu äckligare ledare vars motiv för att lägga ner så mycket energi för att leda dessa unga skaror ut i skogen och mysa i tält där storebror inte ser är högst misstänksamt.
De går runt på gator och torg här i Eksjö iklädd sina skjortor med färgen "Uttvättad ljusgrön" och luktar lägereld lång väg.. usch säger jag bara. Inte nog med det, den senaste busslasten som stannade till i våran trästad var tyskar. Unga tyskar i uniform som leds av en gammal trotjänare till tysk är mycket suspekt vill jag påstå. De sprang runt på torget och letade, men efter vad kan man fråga sig? Mystiken tätnar.

Min bloggkompanjon visade imorse ett första livstecken, dock lever han på lånad tid om man läser messet. Skulle tippa på att rösten stämplar ut nån gång imorgon. Farligt utomlands. Vill förresten bara tillägga att hans tips om nya skivor ska tas på allvar. Riktigt sköna plattor. Vill tipsa om ännu ett, dock inte så nytt, album. Neverstore's platta "Sevenhundred Sundays" går på högvarv här hemma för tillfället. Mumma!

La äntligen upp sidan för den beryktade minigof-cupen. Ni hittar den här.
Spelschema med datum kommer upp pronto!

Nahe, nu ska jag till Hamra och hugga av lite hår! Senaste i mellanöstern är tydligen att klippa hår med kniv eller liknande. Hoppas det bara är rykten, annars ber jag till högre makter att han är stadig i handen så han inte tar min skalp.


. Jocke

PS. tog 20 dagar att spotta ut sig ett nytt inlägg, ska inte upprepas! Skyller på massiva jobbpass och välförtjänt semester!

Punk Rawk Celebrity


FUUCK YEEES!!

En dag till semestern, nu kan man inte må mkt bättre asså! Cypern på fredag me Hallen oxå, sweeeeet! De blir nog lugnt..

Inte mkt att rapportera om idag men de har släppts 2 bomber på skivmarknaden (läs mp3-marknaden) på kort tid. Först skickade Sum 41 ut en riktig rökare: Underclass Hero. Idag kontrade MxPx med: Secret Weapon.

Är skivorna bra då.. tja. lämnar svenska tjejer prydheten på flygplatsen när dom åker utomlands? Är allsvenskan en av dom sämsta ligorna i euro.. fel världen? Kommer Utd vinna guld 07/08? (tänker inte ta cheapshots på att de är fel i en fråga här. dom vinner PUNKT)

Tvättstuga ikväll me, finns de ju sämre folk till egentligen.. duktigt tråkigt. Blir ju inte bättre av att maskinen härstammar från nån gång pre world war II.. Men då är den ändå rykande färsk när man tittar på dom andra maskinerna... vet fan inte ens va de är men de står nåt om myntautomat.. geeez! när i helvete var sverige i en sån svacka så man behövde mynta för att få sina kläder torra?  "nä tack ddr-sverige, jag klarar nog att vänta ett par timmar för att kläderna torkar av sig själva"

King of the contradiction, pull the curtain!

. Henke

Let's Go Murphys!!image12 image13


GBG 11/7 var datumet man länge gått o väntat på! Dropkick Murphys @ Trägårn'. FUCKING YES!

Skulle iväg halv nio hemifrån. Ovanligt att vi kom iväg vid 11-hugget istället... Men iväg kom vi o öl började vi dricka oxå. Fan inte ok o vara full strax efter 13 asså.. höll ju på att kosta insläppet oxå då jag ansågs vara för full.. inte då! 3:e gången gillt släppte vaktfan iaf in oss o vi kollade sista delen på Strung Outs spelning. Dra åt helvete vilket kass ljud stackarna hade. Och som om dom inte hade nog med helvete skrek större delen av publiken "let's go murphys" Tacksamt är bara förnamnet. Matte beskrev ljudet bäst "Lät som om dom spelade på kastruller" haha klockrent

När väl Dropkick började spela rusade adrenalinet o mkt av spelningen är bara ett stort jävla glädjerus! Störst kick var nog Wild Rover! (Ja.. den är filmad av mig, ljudet är lite kasst men vafan) och Skinhead of the MBTA. Kalasröj på scenen. Limpan var där uppe oxå den hjälten.

mkt annat hann hända oxå den kvällen förutom spelningarna men de är för galet för utomstående folk tror jag. Säger bara städskrubben och strömavbrott hahaha!

. Henke

Minigolf-cup och människosmuggling

Jag säger då det, människosmuggling är ett brott som allt för sällan begås av högavlönade
fotbollsproffs. Galet är bara förnamnet. Men så kom han ju senast från Man utd med,
ett fotbollens kumla. Sanna mina ord. Och när vi ändå är inne på ämnet fotboll, kan man
haussa upp två sydamerikaner mer än vad varenda liten äcklig råtta gjort de senaste dagarna? Nigga please.. ni mötte IFK "ska man sparka på bollen eller?" Trelleborg för satan.
Och bara den ena va nåt att ha ändå. Vill även ge en känga till senaste 08-avsnittet på SvenskaFans. Det märks att råttorna tar över programmet med Kviborg i spetsen, orkade inte ens kolla slut på sista delen eftersom solnatugget blev för mycket. Så mkt frågor var det tamejfan inte när trance lance va där! Och en annan sak, det borde införas regler för hur många landsmän en tränare får värva till sin egen klubb. Spanska sjukan fortsätter härja i Liverpool, Torres skulle till barςa och ingen annanstans. As.


Nåja, nu till cupen. Efter diverse missförstånd så ska det i sommar anordnas en Minigolf-cup.
"Summer Minigolf Cup 2007" har jag döpt den till av rent logiska skäl. Intresset var minst sagt
högt då 2 stycken grabbar tackade ja 2 sekunder efter att meddelandet kom ut. Stabilt.
Cupen sträcker sig som sagt över sommaren, och det kommer att bli 7 deltävlingar.
Dessa vågade grabbar har hittills anmält sig:

Stoffe "tilt" Stenstroem
Henke "Caddien" Jonzon
Micke "Spelar-på-allt-som-rör-sig" Andersson
Tim "Jumbon" Pettersson
Bush "blånekar-till-allt" Eriksson
och jag då.. Jocke "Spiken" Andersson

Vi väntar spänt efter svar från Danne "Spader dam" Claesson och Hagge "da R" Hagberg.
Resultat, information och bilder kommer finnas på http://fest.centrum.eksjo.com/ 
Sidan beräknas vara uppe inom en snar framtid!


Det här är imponerande! Det värsta är att hade det varit en svensk idrottsman hade han fan varit nöjd.


. Jocke


Maktskifte


Läste häromdagen att Jihde skulle lämna över kaptensbindeln på svt-sporten för att han längtade hem till reklamavbrotten på 4:an. Döm om min förvåning när jag såg vem som var utsedd som ny il capitano på svt...

Han är nämligen väldigt lik den man som lystrade på tillropet "Pops ... POOOOOOPS" i dom mest sktitga kvarteren av Munchen under brinnande vm förra sommaren. Vi (tokbussen till tyskland 06-gänget) var rktigt jävla långt ifrån en fotbollsarena just då..

Skönt o kolla tutte när staten pröjsar, lr vafan.. kanske är min förbannade tv-avgift som smakade smaskens!? Fast o andra sidan pröjsar jag hellre för skitiga strippklubbar än för 99% av utbudet på svt/sr.

Nu har vi ju iofs inga fysiska bevis på att han var inne på nån klubb men som sagt.. de var långt till Allianz Arena / Olympiastadion just då..

. Henke

Filmkrönikan, den syrliga versionenJa med tanke på att filmkrönikan avverkar programledare som en annan byter underkläder bör man efter denna posten vara högvilt på svt!

Kommer bli 3 filmer som recenseras här idag, o de är inte vilken skit som helst heller.. de är av värsta sortens skit!! Blev rejält bestulen på tid i förmiddags när jag begick mentalt självmord genom att kolla på Pathfinder. Sweet mother of god säger jag!! Anledningen till att jag såg klart spektaklet var för att jag var nyfiken på hur Orlando Bloom skulle se ut som indian. Men lustigt nog dök han inte upp. Hans agent måste ha tappat stinget för en film där huvudvapnet är svärd o bilbåge brukar ju vara hans grej annars "Jag gör fan inte en film om jag inte får klyva nåns huvud"

Hatet mot filmen eskalerade när det visade sig att drakfolkets (NORDMÄN) ledare hette Gunnar. Vilken stridspitt med självaktning heter så..? Lille Skutt hade ingivt mer respekt.

Kan ge er en checklista så får ni kanske en bättre uppfattning:

Visdomsord från den kloke tribeledaren aka überindianen: check
Visdomsorden väger lätt när han 20 sek senare slits ihjäl av häst o rep: check
Droger i form av djungeltobak aka fredspipa: check
Vit malplacerad nordman i fiendeland som blir accepterad av indianer: check
Vit malplacerad nordman hämnas sin fejkpappas död på sitt egentliga kött o blod: check
Nordmännen pratar ett språk som ska låta nordiskt för alla förutom för oss som faktiskt bor här: check
(lite som danska när jag tänker efter)
Filmens finansiärer är stolta: inte check

Dagens rulle nr2 fick bli nonstop action med John McLane i: Live free or die hard. Haha... jävlar i mig inte en död sekund i filmen! Kändes skönt när den tog slut så man fick tillfälle att andas! Men den där Bruce asså... hur skulle världen se ut utan honom!? Ett unikum! Vem annars skulle i en o samma film kuna göra följande:

1. Tokköra bil och få den att ta ner en helikopter i rörelse
2. Lära sig flyga egen helikopter from scratch o sätta de på första försöket
3. Tokköra lastbil.. cabad eftersom ett jaktflyg blåst bort tak o större delar av jättesläpet
4. Hoppa på sjärtrodret på samma jaktflyg efter att ha fått piloten att fegskjuta ut sig med katapultstolen

Finns så mkt mer att berätta om men detta vara bara en slö dag på jobbet..

Sist men minst budget i dagens krönika får sveriges stoltaste film på länge stå för: Gangster
Här vet jag inte ens vart jag ska börja.. satt som ett frågetecken i fredags efter o ha sett den. Jag ogillar svensk film i allmänhet men hade ändå rätt höga förväntningar, jag menar.. Kjelle Bergqvist o Persbrandt i mafiamiljö borde vara godis. Men efter o ha castat dom 2 o gått bananas i rekvisitagarderoben så tog nog pengarna slut för manuset lyser med sin frånvaro. Har hört att de inte är en bra grej.. när sedan resten av "skådespelarna" får Mike Becks dito att verka redo för hollywood så är ju bottenbetyget bärgat med bravur!

Ingen filmkrönika kan klara sig utan att bjuda på en trailer.. inte heller denna! Håll till godo. OMG.. WTF? Är det bara jag som tycker han ser en aning sliten ut i skinnet.. nästan lite gammal? Skulle du lita på han i krig? ..inte jag heller!

Skulle jag få gå mental i hollywood skulle jag nog fixa Battle Royale, den sämmre am. versionen av en sjysst japanrulle. Skulle inte heller använda mig av ungdomar utan följande hjältar:

Sly (gärna i den outfiten från nyss visade trailer)
Chuck "Roundhouse kick" Norris
Steven "Fists only" Seagal
Arnold "The Guvernator" Schwarzenegger
Jackie "I do all stunts by myself coz I'm a retard" Chan
Jean Claude "gay gay gay" Van Damme (kanske i rollfiguren som sin egen brorsa, den filmen var ju inget förvirrande. helt plötsligt 2 talanglösa skådisar som inte kan prata utan o få glasen på bordet att vibrera)

O eftersom jag e svensk så kastar jag in Dolph "Ivan Drago.. Ivan.. IVAN???" Lundgren oxå.

Dra åt helvete vilken film de skulle bli.. här snackar vi dom mest omöjliga sparkar o slag (förutom från Steven för hans fightingteknink verkar kallas för: too slow grandpa. Biljakterna ska vi inte ens tala om och vi snackar nog 300.000 + avlossade skott men endast 2 förbrukade magasin. Vet inte hur dom lyckas kräma ut en sån jävla kapacitet ur magasinen men det är ju därför dom är hjältar o inte jag. Dom har helt enkelt de där lilla extra..! O allt avslutas med en sån fet jävla explosion som får Michael Bay att bli kladdig i boxershortsen!

6 av 5 möjliga biostolar skulle jag tro. Madness..? THIS IS BATTLE ROYALE!!!

. Henke

RSS 2.0