Frukostmeny på Frasses och en ny gadd

image166Vilken dag! Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Tiden för gaddningen var utsatt till tolv, samling skulle ske vid elva. Kvart i elva ringer mannen som bokat upp Lakss ett halvår framåt, Benny. En tredje kompanjon och årets resa till Nässjö stundade. Väl på bussen fick man ett mess från nålsvingaren och sa att tiden var framflyttad till 13 istället. Det enda alternativet var Frasses, Bennys maskar i magen jublade! Hans mage ville ha frukost, och den skulle få så mycket mer. Kommentaren på bannern kommer från Mr Meat himself. En stor combomeny innebar ett nytt rekord och Frasses i Nässjö behöver inte sälja några fler menyer den här månaden. Såhär såg menyn ut. Observera den normalstora menystripsen som vi andra dödliga vanligtsvis får kämpa med. Bilden till höger är en närbild på de nyttiga stripsen. *mmm*

image167 image168

Det roliga var i slutet när han lämnade en kant kvar. Kommentaren "280 gram av 300, inte illa Benny.." gjorde honom pilsk och han sköljde ner den sista kanten och rekordet var fullbordat.

Gaddningen då. Det blev två ryggtavlor för Herrarna den här gången. Henke hade poolposition. [Pre-gadd], och [såhär] blev resultatet. Undertecknad gjorde [den här] gadden. Nej, ni behöver inte kommentera den kompletta solbrännan. Its all naturell. Pga. tidsbrist blir det ifyllning och skuggning om 4 månader ungerfär, jag längtar efter smärtan redan nu..

Champions League. Lottningen igår var rolig och [Sportbladet] var inte sena med att förstora upp konspirationsteorierna som poppade upp på das Interweb igår. Lamt. Lottningen då. Segraren i fet stil.

Fenerbahce - Chelsea
Klassisk pest eller kolera-situation. Turkar eller ryssar. Lika äckliga båda två. Skiter dessutom i vilket, inget av lagen går vidare till final ändå.

Schalke 04 - Barcelona
Kanske ingen promenadseger, men ändå en seger. Allt annat vore katastrof. Bara inte dansken sänker oss, då kokar jag.

Roma - Man United
Roma med Spotti i täten åker på däng mot Ronaldo. Igen.

Arsenal - Liverpool
Lottning at its best. Ska bli spännande att se. Skulle tippa på att Barcas stjärna, som mellanlandat hos kanonerna för en kort tid, avgör även denna drabbning. Ser inte att det spanska b-landslaget går vidare mot ett ungt hungrigt engelskt (HAHA!) lag. Likadant här dock, inget av dessa lag går till final, så vem bryr sig egentligen?

Idag är det match 3, 18:30. Det pirrar. Fan att man inte är där, de behöver ju allt stöd de kan få. Nåja, får bli myp2p.eu idag igen.

Nu blir det lite SG-1 igen, precis börjat på säsong 8, bara 3 kvar nu, fan ska man göra när det e slut? FFF.


. Jocke

Kommentarer
Postat av: spiffen

Haha du är påläst ser jag, vinnaren matchen Fenerbache - Chelsea möter vinnaren Arsenal - Pool, nu vill jag att du ska förklara för mig hur inget av dessa lag kommer hamna i final?
... jag väntar... nee just det...

2008-03-15 @ 14:49:12
Postat av: Jcoke

haha ouch, glömde den biten.. nåja, vi vet alla vem som vinner finalen iaf ;)

2008-03-15 @ 14:58:21
URL: http://pals.blogg.se
Postat av: Spiff

Ja för mig finns det tre kandidater som kan få lyfta bucklan, POOL; ARSLENAL O MANU

2008-03-16 @ 13:00:46
Postat av: De vet du

jocke har väl aldrig haft koll på något, typisk la liga niggers :)

2008-03-21 @ 14:47:36
Postat av: tobbe

http://data.fuskbugg.se/skalman01/Patet90.rar

Lyssna och njut!

2008-03-25 @ 11:29:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0