Give her.. the dick

Vafalls, uppdatering? Det va det grövsta.. den här bloggen dog lite under EM osv osv, men vem fan har tid att knacka på tangentbordet när det e semester och fotbolls-EM? Nä just det.

Matchen igår va rätt skoj, barcatrion (xavi-cesc-iniesta) på mitten lekte med lüftwaffe-tyskarna, satan va stora och långa dom va i jämförelse med spanjackerna. Det va rolig fotboll iaf och fröjdis ägde bänken. Frisk #2, brun-utan-sol har han redan, bara frisks mafioso-guldhalsband som saknas. Och en knapp uppknäppt på tröjan förstås.

Tänker man tillbaka på det här EMet tänker man ju på en sak bara, hur TV4 kunde sänka glädjen så många gånger i alla mtacher. "va fan, har vi sänt i 4 minuter redan? AVBRYT!! In med reklam för helsicke!!". Och Lundh, den bananen. Tycker synd om Ola lite, ge han en pall nån för fan! Han e ju högre än micke på poppers.

Och [den här] skiten gillar Danne. Tragik.

DIF. Det har hänt en del under EM. Sjölund är borta resten av säsongen, galet mysterisk virussjukdom han åkte på måste jag säga.. mörkning för nåt annat? 2 nyförvärv iaf, Haginge från Örebro, kan bli intressant! Den andra va en gammal klassisk värvning från södre breddgrader. Vi står för kvoteringen i allsvenskan. :) Men heter man Prince i förnamn är man fan cool. Från GAIS dessutom, äcklig dialekt men den ska dom väl kunna jobba bort tills nypremiären.

Jag längtar till jul.. [klicka] Lejonmanen e poppis i Tyskland, vem hade trott det? Lejonmanen ska tydligen satsa på USA härnäst, most annoying thing #2.

Va på semesterresa förra veckan, avslutningen skulle ske i Danmark. Flopp flopp flopp. Danmark är en cancersvulst som förstör vårt annars så fina Europa. Nordens svarta får. 650 bagis tur och retur, och för det fick man åka runt i Köpenhamn ett tag i regnet och titta på danskar. När man väl hittade en parkeringsplats i detta felkonstruerade vägnät tog de inte visa i parkeringsautomaten, men master card gick bra! Helvete. Traskade runt till diverse affärer och skulle köpa nåt och ta ut lite dansk växel, men icke. De tog inte svenska visa. Va fan, schengen går bra, men inte visa, det är väl inte internationellt nog kanske?

Brände över bron istället och satsade på Danmarks andra huvudstad, Malmö. Hemska minnen från EM-resan poppade upp. För 75 spänn fick man en Dallas-burgare, en läsk och inträde. Förskylningen fick jag gratis. Tamast den resan va Bush som gick hem i halvlek för han frös om händerna. Ja, ni hörde rätt. Bommade målen och den härliga timslånga promenaden runt om i Malmö när vi letade efter en buss hem. Men visst, Tim har ju bara bott där nere i grötlandet i 4 år så då förstår man ju om man inte riktigt hittar än.....

Nåja, köpte 4 dosor general för en hundring jämt på båten över så lite fick man ju ut från den trippen.

Här är förresten en seriestrip jag hittade en skum malmötidning hos Tim.



Till Danne och Henke som tydligen missat den här:


sun-fucking-tropez.... :)

Nu har jag knackat länge nog.. dags för lite semester, aka löka.


. Jocke

Kommentarer
Postat av: spiff

Den andra strippen borde du publicera här också, den var ju ännu sjukare =)

2008-06-30 @ 21:45:30
Postat av: mattias

men hur i fan kan cesc va barcaspelare när han lirar i Arsenal. Visa uträkning? Jag lovar dig att han inte flyttar till Barca, isåfall tror jag Real blir hans nästa klubb, ni såg ju inte hans storhet innan, fan va dåligt =) Synd att vi betalade så mycket för honom bara... :) £24M för Ade!? De är lugnt, då snor vi Villa :)

2008-07-02 @ 07:48:12
URL: http://gooner.se
Postat av: Horatio Caine

CSI Miami 4 life!! =)

2008-07-04 @ 16:56:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0