Top of the league.. typ

image180Eftersom blogg.se's tekniker har lika bra timing som en göteborsk ståuppare så försenades det här inlägget en dag pga av att de lanserat en ny bloggplattform. Vi va top of the league men eftersom Henkeborg o'co smällde in 0-3 ligger vi på en fin andraplats. Visserligen bara en omgång spelad men det känns ändå skönt att titta ner på mittenlaget göteborg och råttorna. Så blir det säsongen ut hoppas jag. Matchen så. Avresa klockan 09:00 från torget, Stoffe försökte dra en dubbelbluff när man ringde en kvart innan och fejkade att man glömt sommartiden. Resan gick fint. Dock gjorde det ont i magen när man väntade på pissepaus i 20 minuter, man började undra varför ingen annan började få panik eller visade samma smärtansikte som en själv, då såg man att Taxi Nyberg köpt in konstiga bussar där toan inte längre ligger i mitten av bussen, utan längst bak. Tack för den infon! Nåja. Väl framme va det pub och sedan march till Parken. Blåste korvgubben på två korvar och sedan skaka lite galler innan vi fick komma in. Ett surt äpple fick de pekingfansen bita i som inte kom in trots att de hade biljett, pga att djurgårdsfamiljen va en kategori större än de brögängen de mött de senaste åren nere i superettan. 5-6k bröder och systrar hade samlats och jävlar vilket drag det va.



Har ett klipp till [här]. Den gungade så hårt så betongläktaren svajade under fötterna. Rajja lekte iaf i matchen, även hans kompanjon Martin. Alla spelade bra tyckte jag utom pajasen från Tyskland. Tokiga passar, rensningar och det där håret. In med Per istället! Det skulle dessutom göra susen för min Drömelvan. Ni har väl inte glömt?

[Ta mig till Drömelvan!!], Ligan heter "Drömelvan Säsong IV", och har ni inte råd eller skills nog så testa [Startelvan] istället.

Förresten, hur vet man att man är för full för Drömelvan? Jo, när man plockar ut det [äckligaste mittfältet] i manna minne. Fy på dig Stoffe. En taco, en svettig S, en sidledspassare och en uppkäftig mediahorande bonde. Skäms!

Mamma är bäst på [förstaapril skämt.]

Idag är det Champions League. Det är viktigt. Det är spännande. Men framför allt är det jävligt nervöst. Deco, Messi och R10 är inte med. Helvete. Våra unga talanger får avgöra istället. Visca Barça! Hur det går? Såhär:

Roma - Man United 1-2
Schalke 04 - Barcelona 0-2

Rensade kyckling igårkväll när det plötsligt ringde på mobilen. Dolt nummer. Satan. Tänkte att det kanske va jobbet som ringde akut så det va språngmarch till toan för att torka bort all slemmig kyckling, mumlade lite och svarade. Döm av min förvåning när det va Alf i andra sidan luren som berättade om ett hett nyförvärv. Ytterliggare en språngmarch, den här gången till datorn för att kolla in guldklimpen. Neboja Marinkovic. Panikvärvning eller briljans snestreck fingerkänsla? Återstår att se, hoppas han e klar mot malmö på hemmapremiären på lördag. Då blir det skånsk spätterkaka av pågarna!

Avslutar med en skön bild från i fredags. Va i Vetlösa med Spiffen och tog en lunch och ett parti bowling i bowlinghallen. Reglerna va enkla. 20 spänn för en strike, 10 för en spärr och 10 för rännan. Efter 55 minuter låg jag back en del och det va dags att plocka fram The A game. Resultatet ser ni på bilden nedanför.

image181


En sista grej bara. De Regerande Mästarna spelade final i Söndag mot Becker Acroma. Läs mer om vårt nybärgade guld [här.] Vi behöver alltså inte bytra namn nästa säsong.


. Jocke

Kommentarer
Postat av: Danne

Har Eksjö fotboll redan börjat lira? För det e väl från ränneborg du har filmat?!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/england/article2169391.ab

2008-04-01 @ 19:40:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0