Lite fotboll och ny travsida lanserad!

image189Jajamensan, Jocke "Travprofessorn" Eriksson-Bush har öppnat portarna till en helt ny blogg där travanalyser och listor presenteras. Kanon! Pillade lite med designen, [före] och [efter]. Lycka till! Ser fram emot ditt V64-system som kommer imorgon. :-)

[Sånt här] får en att undra om inte Drulle hade passat bättre i Bajen.

Angående allt skriveri om diverse protester mot Kina, jag blir så förbannad på folk. Idrott och politik har aldrig och kommer aldrig att höra ihop. Så ge fan i att uttnyttja ett OS för att få fram era åsikter. Fega jävlar som snor OS-facklan. Är det inte bättre att framföra sina åsikter i Kina där allt skit tydligen händer? Och alla politiker och annat patrask som nu kommer ut och börja hojta om bojkott, det kanske skulle vara på sin plats att åka över dit och protestera istället, eller kanske lämna ett uttalande i EU/Sverige att det här accepterar vi inte. Åka snålskjuts på idrott går så förbannat bra. Idioter. Säger som Ekborg. Bara bunta ihop dom å slå ihjäl dom bara!

Allsvenskan. Kul match mot pågarna senast, vi hade rätt många lägen tyckte jag, ett par bra skott i första. Grym press fram tills vi kvitterade, sen tappade vi lite tycker jag. Lipsillen Dixon fick känna på järnkaminanda i matchen. Martin och Sebbe fortsätter att imponera, allsvenskans bästa nyförvärv '08? Yes sir! Sebbe leker i drömelvan med, godis. Nästa borta mot Gefle, hoppas vi trycker till Oremo riktigt jävla duktigt. Lär väl inte bli lika stor uppsamling som mot bortamötet förra säsongen, men vinst blir det. Tippar på 0-2. Sebbe och Q sätter varsitt!

La Liga. Getafe höll 0-0 igår vilket är sjukt. Träträffar och fina anfall, men målen? Bojan hade lekstuga men marängerna behåller sitt försprång i ligan. Satan. Bara 7 matcher kvar, men än är hoppet inte ute. Den 7 maj är det dessutom El Classicó, på arenan vars namn jag inte tänker yttra i den här bloggen. Där lär det avgöras!

Nu är det käk som står på programmet, och sedan träning med Bush. Efter det en tur genom skolan till ett öppet AA-möte, ska bli intressant. Ska vi ta sällskap Danne? :-)

Bjuder på ett litet klipp förresten, det är från en försäsongs-träningsmatch mot GAIS. Dembo blir skogstokig när domaren dömer bollen inne vilket betyder 2-2. Matchen slutade 2-2. Pajasdomare.. Jocke

Kommentarer
Postat av: spiff

Håller med till fullo angående att det alltid är sporten som får ta all skit när det kommer till konflikter och politik. Jävligt förbannad gör det mig !#&#

2008-04-07 @ 16:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0