Ölvakt och Family Guy

Hittade ett guldklipp med Henke igår, har fortfarande ont i magen efter att ha skrattat så mycket. Det gick t om ut över jobbet, gick runt och småflinade imorse. Oavsett om man gillar Family Guy eller inte så borde klippet ligga högt på listan över roliga skits.


 

Spenderade förmiddagen med ett febrilt letande på platsbanken efter ett sånt här jobb. Jag ställer rmig från vad Bush gjorde den tolfte augusti.

Såhär såg Kalmars startelva ut igår mot Kungliga Djurgårn. Skämtar inte. En stor jävla röd köttvägg. Medans DIF ångade på med en två-backslinje på jakt efter kvittering efter KFFs offensiva mål (läs: fasta situationer) så dirigerade Nanne om sitt patetiska tjongabollen-gäng till en 9-backs linje. När 3-1 kom bytte han defensivt, sådär som en Svensk tränare bara kan göra. Jävla fotbollsdödare. Men så blir det väl kanske när tränaren börjar se om sitt hus efter att ha tappat en av alla miljontals brassar de har, tragiskt att ett lag står och faller med en spelare.

Förresten, Nanne är ett oerhört suspekt namn enligt min mening. Gjorde en snabb sökning på eniro efter just "Nanne" och kom fram till att de flesta bärare av namnet (om man kalla det för namn) är manliga. Det här borde vara oroväckande nyheter för Peter Grönvall som är gift med just Nanne, sångerskan, eller kanske sångaren då.. man vet aldrig. Ingår spock-öron i rekvisitan i en melodifestival kan man ha många hemligheter bakom kilten.

Till sist ett meddelande till Henke. Är ledig rätt mycket nästa vecka, om du vill ha ett par gratislektioner i hur man hanterar en golfklubba så är det bara att slå en signal, är rätt flexibel så jag ska nog kunna boka in dig efter dina önskemål.

image31
Handsken är av och tärningen är kastad...

. Jocke

Kommentarer
Postat av: . Henke

hahaha jag gick oxå o spontanskrattade på jobbet idag åt klippet =) märkligt att du inte postat en bild på "back nine"...

2007-08-28 @ 17:05:49
Postat av: Jocke

Jo ja alltså, satt ju på jobbet och va tvungen att glänsa med mina skills i paint, men det blev helt konstigt och slutade funka typ när jag skulle klistra in och fixa med bilden på de sista nio... typ.. :)

2007-08-28 @ 18:16:37
URL: http://pals.blogg.se
Postat av: Mattias

hahaa blir inte bättre än så =)

2007-08-29 @ 11:32:52
URL: http://www.gooner.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0