Hon är ihop med en insekt!

Satans glöd i den låten asså. Wilmer X at its best tamejfan! Nisse på munspel lämnar inget att önska.

Angående igår, målkamera är inte längre ett alternativ, det är fanimej ett måste. Att sillarna fortfarande är med i guldracet är patetiskt. Att det år 2007 fortfarande går att vinna på fusk är sjukt. Nåja, igår satte brassen med stort B in två avbetalningar på vårat konto när vi krossade kvastarna på Örjans. Satan så kallt, men oj vilket röj på läktaren. Att Amoah klättrade upp på gallret och skötte megafonen ett tag gjorde ju inte att stämningen dog direkt. Måste dock dela ut ett fett utropstecken till Stoffe som verkligen inte briljerade när det var dags att beställa biljetter. Har aldrig varit hett att stå i kvastarnas "klack". Jefla tur det gick att växla in dom mot dif-klacken.

Fick ett kaxigt mess från wannabe-knarkaren Anders, nåt om att det bara är pisslag som är kvar i guldkampen? Du har missförstått det hela, pisslag är de lag som nästa säsong varken får spela i inter-toto, uefa, CL eller royal league. Tveksamt om de ens låter er spela i Svenska Cupen heller med tanke på hur dåliga ni är. Messkriget slutade med att Anders citerade ett gammalt ordspråk från Brajen: "Nästa år, då jävlar!"

Fyllde 25 pinnar i söndags, halva kvar till the big 5-0 nu, härligt! Bästa presenten någonsin stod Linda för. Vackraste tårtan jag någonsin skådat. God var den med!
image54


Gårdagens bravad stod undertecknad för. Fyra timmar och 30 minuter på krösatåg från Eksjö till Halmstad. Som att klättra Mount Everest med hoppstylta.

R.I.P. OiNK

Avslutar i vanlig anda med hjälp av YouTube. Det här är ett pedagogiskt barnprogram man skulle vilja se!





. Jocke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0