Nu kommer det tomtar!

Det lackar mot jul, idag verkar det kräma på ordentligt med snö. Kallfront var rapporten igår på nyheterna, de missade visst det där stora vita snömolnet antar jag för fy satan vad det virvlar utomhus nu. Fick ner lite julskivor i lördags, bl a Twisted Sisters julalbum. Måste nog säga att Absolute Christmas är aningen giftigare. Dock var plattan Idrottens Julskiva rätt gó. Fronda har med ett spår, "Nu kommer det tomtar". Radioskvallhit! Även Nordman lyckades få med en låt på plattan, det är dock oklart om det vita han sjunger om i låten är cocaina eller snö. Han levererar skönsång med tillhörande fiol. Fick även ner Coca Carola's platta Fel Som Bara Vi  Kan Ha från -98. Superpunk på Svenska. Muchos bra. Härliga minnen.


Mr Exclusive servar hårt.



Angående innebandyn, fler gubbar måste anmäla sitt intresse! De namn jag har hittills är Henke, Jonne och Anders. Danne lovade att serva oss med vattanflaskor. =) Ingen mer som vill hänga på? Måste iaf bli 6 gubbar. Ska fixa tid isåfall.

Eget ämne på VetGirig. Vad kan du om DIF's säsong 06/07?

Nån som har den här filmen? Aldrig hört talas om innan, men den måste vara 5+ på förhand om man kollar in klippet. Stenhård Haber och Moberg ser lika evil ut som vanligt.

Sport. VM-kvalgruppen såg väl inte så tokig ut. Blir hett med nya derbyn mot danskarna. Den här gången kanske man ska dra upp trosorna och åka till Parken och kolla. Skulle vara kul att skicka in Boris i den danska klacken. Barça spöade Recreativo hemma med 3-0 i helgen. Milito med en supernick, Bojan hade lekstuga i boxen och satte 2-0, och messi fixade 3-0 på straff. Ser riktigt bra ut inför Lyon imorgon. Jag tippar på kross. Eto´o är för övrigt tillbaka nu, gjorde sin första träning igår. Världens bästa anfall börjar bli komplett igen. I övrigt inte mycket, DIF satsar 65 mille på sin ungdomsverksamhet. Småpengar.. vore dock hett med lite fler egenfostrade lirare i truppen framöver.

Nu blir det lussebulle och varvning på Call of Duty 4. Klarat det än Henke? Easy räknas för övrigt inte. =)


. Jocke

Kommentarer
Postat av: Mattias

Hahaha "Fel killar grabbar" STENHÅRT!

2007-11-27 @ 04:33:50
URL: http://www.gooner.se
Postat av: Danne

"nu kommer det tomtar lala la.." =) den fastnar fan i skallen asså :)

2007-11-28 @ 14:58:25
Postat av: Micke

Jepp har den filmen hemma, eller serien. Den är i 8 delar riktigt het !

2007-11-29 @ 12:15:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0