Matchrapport och en Svensk skandal

En av de negativa delarna i mitt jobb är att man får ta rätt många smällar. Idag va det storbuss till Jkpg för att kolla på HV71-Mora. Men men, vad gör man inte för jobbet. *hör dannes knogar knäckas* Måste påpeka att HV faktiskt har Sverige sämsta klack, man kunde höra en nål falla till marken innan matchen började, de kan bara 3-4 ramsor (som de snott *duh*) och deras enda text i ramsorna innehåller orden "HV Blå", "Heja" och "är dom bästa". Inget skämt. 17:- för en torr grillad, och 12:- för en kaffe, rena rama arlandapriserna i den där hyddan. Matchen var väl inget vidare, Mora va tvåa på allt och HV brände fler chanser än Hagge på skrillor med öppet mål. Mittemot oss på vänster sida satt en riktig HV-tönt som hade fått i sig både en och fyra för många innanför västen. Ett jäkla skrålande och klagande på domaren, vakterna kastade skumma blickar och efter andra periodpaus va han borta, undrar va han tog vägen. The truth is out there.. Sammanfattningsvis kan jag säga att HV-klacken är sämst och har en medelålder på ungefär 12. Lite ledsen för att vi inte åkte upp till Skellefteå istället och kollade på Djurgårn's makalösa vändning från 3-1 till 3-4. Jag älskar Bremberg.

Skandalen då. Viktigt EM-Kval som är en nationell angelägenhet, och nötterna som drar i trådarna lägger den på Kanal9, en kanal som kanske snittar 200k tittare? I Norge visar de matchen på en nationell tv-kanal. Forza! Tror dock på Spanien idag, som för övrigt mönstrar 4 spanjacker från Barca. Ja, jag räknar cesc som barca-spelare. De har världens bästa back i sitt lag, Puyol. Lycka till Rosen. Sidleds-danne kommer få det tufft mot duon Iniesta och Xavi. Den som kommer leka mest är nog Cesc trots allt.

Mer sport.. världens största målvakt med tillhörande bihang, Dembo, förlänger till 2011. Bara att tacka och ta emot. Oremo så gott som klar, enligt dynggrävaren Laul, ska bli spännande om vi får honom. BoBo har tydligen jämfört den värvningen med kongo-kim's, inte illa, ingen press.

Till sist vill jag bara ta tillfället i akt att berätta att Stoffe har Sveriges galnaste tur, när han inte googlar fram svaren på vetgirig så chansar han till höger och vänster och sätter dom hela tiden. Han trotsar faktiskt alla matematiska lagar om chansningar. Usch. Revanch imon? =)

Till alla som läser bloggen tillhörande Eksjö, va sägs om lite innebandy en gång i veckan i linnéskolan, typ tisdagar kvällstid. Kostar 60 riksdaler/gång. Hör av er i gästboken om ni är intresserade så ska jag styra upp nåt.

Nu blir det gelatinbåtar fram tills matchstart. Tack gode gud för SopCast och livestreaming.


Tycker synd om Henke o co som inte kan se så många matcher live med sina lag. Fan va härligt det är i klacken.

Forza!


. Jocke

Kommentarer
Postat av: Anders

Blir ju hyfsat billigt om man e ett gäng, jag e på =)

2007-11-19 @ 19:33:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0