Boya-sha-cka!

Galen fotboll igår. Bojans framspelning till Iniesta till 1-0 va fan bland det finaste jag sett inom fotboll på mycket länge. 17 bast, gjorde sitt första La Liga mål i helgen på Camp Nou, och igår med i startelvan i CL och bjöd på en macka som påminde lite om Henke i CL-finalen mot.. hmm.. vilka mötte vi nu igen.. Boris, kommer du ihåg?

För att inte tala om Zlatans doja. Sjukt kyligt. Påminde faktiskt lite om mina strutar i somras när vi körde skott på ett mål. Danne stod, han hade inte en chans. Ikväll blir det spännande att se l'pool om de pallar för trycket, synd att man inte har kanalen bara. Får sätta hoppet till myp2p.eu. Ska inte nämna den spanska våldtäkten på Arsenal igår, lite dåliga lås på den här dörren och man vet aldrig vad Boris är kapabel till. =)

Det här är annat än Stoffe bad beat igår.


IQ-fiskmås.

Nu bär det av till P-hallen och pumpa lite, blir nog lite bastu på det. Jobbigt att jobba ibland.


. Jocke

Kommentarer
Postat av: Mattias

nemen vafan! nu kokar de ju! spansk våldtäkt! mmmmmmmm vet inte riktigt om de kan kallas så när man ställer upp med b-laget :) vi va ju redan klara efter första omgången ungefär! :) Hoppas vi möts i 8-delen så ska vi se hur er jävla snorvalp Bojan hanterar the tank Gallas trädstammar till legzzzzz :)HATA BARCA FÖR EVIGT

2007-11-28 @ 19:05:05
URL: http://www.gooner.se
Postat av: Anders

Ja Bojans framspel var INTE o leka med =).....Jocke det ryktas om du ska visa dina "kvaliteér" på korpennivå i I12-hallen på lördagar kl 15:00 =)

O Arsenal ska för sin egen skull INTE hoppas på Barca, vill ni ut så jävla tidigt? Iofs jag skulle inte klaga, snacka om drömlottning, gött o få se Henry sänka er.........Cheers!

2007-11-28 @ 23:18:14
Postat av: Micke

Förstår inte va du menar med BadBeat?
Han har bästa handen och vinner, skulle det vara bad beat? Amatör, kan du inget om poker så kan du lika väl vara tyst. SKÅL!

2007-11-29 @ 12:12:41
Postat av: Jocke

Skrev ju att det var annat än stoffes bad beat, menade inte att klippet visar en bad beat. kan du inte svenska kan du lika gärna vara tyst =)

2007-11-29 @ 13:28:34
URL: http://pals.blogg.se
Postat av: Mattias

Ni kan hålla käften allihop! =)

2007-11-30 @ 19:33:00
URL: http://www.gooner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0