Tagen på bar gärning!

Alla som känner våran Bush vet att han blånekar även om de mest hållbara bevis presenteras framför honom. Igår uppdagades ännu en incident och det är min plikt att sprida vidare! Gammelbush håller i kameran och Bush's kommentar när hans broder tar en för laget och så hemskt drabbas av ett klassiskt magplask utan vatten är priceless. Måste även påpeka att det är ett otroligt dåligt försvar som Bush presenterar då det finns både videobevis och vittnen som talar emot honom. Skärpning!

 


Mer klipp från youtube! Det här gör mig lite upprörd. Humorn slår allt i alla lägen, så är det bara. Ju mer tabu desto roligare. Dessutom var det hans egna föräldrar och vad gör det om man upplever en begravning som något possitivt? Vem minns inte John Cleese på Graham Chapman's begravning, fockin' brilliant!
Btw, Ricky Gervais har tidigare gjort två hyllade stand-up-shower. Den första om djur (den bästa), och en andra om politik. Den tredje som kommer att handla om kändisskap kommer den 27e November. Ville bara ge er en heads-up! Håll utkik efter den.




Den här listan visar att de svenska tungviktarna Petter och Magnus Uggla inte fått sitt internationella genombrott än.


. Jocke

Kommentarer
Postat av: spiff

ohhh my god.. Denna bush alltså, alltför många gånger har vi "vänner" behövt stå ut med hans blånekningar(?).. priceless var ordet sa bull..

2007-06-27 @ 00:13:55
Postat av: Bush

haha, take it away:)

2007-06-27 @ 19:53:45
Postat av: Anonym

Sluta förneka bush! =)

2007-06-28 @ 14:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0