Punk Rawk Celebrity


FUUCK YEEES!!

En dag till semestern, nu kan man inte må mkt bättre asså! Cypern på fredag me Hallen oxå, sweeeeet! De blir nog lugnt..

Inte mkt att rapportera om idag men de har släppts 2 bomber på skivmarknaden (läs mp3-marknaden) på kort tid. Först skickade Sum 41 ut en riktig rökare: Underclass Hero. Idag kontrade MxPx med: Secret Weapon.

Är skivorna bra då.. tja. lämnar svenska tjejer prydheten på flygplatsen när dom åker utomlands? Är allsvenskan en av dom sämsta ligorna i euro.. fel världen? Kommer Utd vinna guld 07/08? (tänker inte ta cheapshots på att de är fel i en fråga här. dom vinner PUNKT)

Tvättstuga ikväll me, finns de ju sämre folk till egentligen.. duktigt tråkigt. Blir ju inte bättre av att maskinen härstammar från nån gång pre world war II.. Men då är den ändå rykande färsk när man tittar på dom andra maskinerna... vet fan inte ens va de är men de står nåt om myntautomat.. geeez! när i helvete var sverige i en sån svacka så man behövde mynta för att få sina kläder torra?  "nä tack ddr-sverige, jag klarar nog att vänta ett par timmar för att kläderna torkar av sig själva"

King of the contradiction, pull the curtain!

. Henke

Kommentarer
Postat av: Mattias

oi oi! Sum41 nya album var en riktig jävla hit alltså.
MXPX har jag inte tankat, men de letar jag upp just nu för tillfället:)

2007-07-19 @ 22:27:10
URL: http://www.gooner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0