Take em all!

Vem fan går på sånt här? Kan det måne vara det horribla gröna plastskalet som ger den första ledtråden att det inte är en riktigt mobiltelefon, eller kan det vara plastetiketten som ska föreställa någon sorts modibldisplay. Isåfall kanske det inte ska stå "Squirt Phone" på den, förstör ju överraskningen lite.. Det roliga är att i produktbeskrivingen står det "En modern variant av den sprutande telefonen!". Och den här, va fan ska det föreställa? Ser ju ut som en idiot i den. Nåt för dig Danne? =)

Den nya EM-kampsången, ja vad ska man säga. Tragik på hög nivå. Staffan Hellstands bidrag y2k, Xplodera , blev helt plötsligt en höjdare när man lyssnat på den här. Låter som nån samevisa blandat med renskit. När man börjar lyssna väntar man bara på att sången ska komma igång, men det händer ingenting, låten börjar bara igen. Det kommer bli svårt att dra den live, de enda som skulle kunna göra det är är hv med sin "vi kan inte heja utan våran trumma"-klack. Det skulle iofs bli rätt svårt när jag tänker efter eftersom det är fler ord i den Svenska kampsången än alla hv's ramsor tillsammans. Knarkarbajen kanske skulle lyckas, men de kan ju bara en melodi och den passar inte in i den här kampsången. Nåja, väntar spänt på alla inoffeciella, de är ju bra mycket bättre. Förra årets VM-låt från "Öppna korten" va ju duktigt bra. Eller vem minns inte "in med bollen" på Hultsfred när man styrde den sittande(!!) klacken med järnhand. =)

Julfester är kul, iaf hos PL-lag. Historien om Vinnie Jones fest vore ju en drömfest att få gå på. Igår hade Man Utd sin julfest iaf, och det slutade väl som vanligt får man väl säga.

C. Ronaldo till Barςa före 2009. Kom ihåg var ni hörde det först. Lägg då på Fabregas som (också) fått hemlängtan och beviset för att Barςa kommer att totalt dominera den internationella fotbollsscenen lång tid framöver är ett faktum!

Nummer 5 på listan Förluster. Ett jävla tjat från åvallagatan om jag inte minns fel när han köptes. Skrattar bäst som skrattar sist. Mourad, Gerba, Big moma, listan kan göras lång på era värvningar som fått hela Sveriga att skratta. Pajaser. =)

4 dagar kvar tills vi möter marängerna i våran borg, Camp Nou. Det riktiga derbyt i Europa. Fy fan.

Visca Barςa.


Det här är ju bara sjukt. Galet partytrick, men fy fan.Dagens klipp från YouTube är bara sinnessjukt.
. Jocke


Kommentarer
Postat av: Anders

HELvete va katig du blivit då =)

2007-12-19 @ 22:55:01
Postat av: Anonym

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/alpint/article1497879.ab

2007-12-20 @ 11:55:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0