På västfronten intet nytt

Tjoflöjt.

Fick "Vem vill bli miljonär" på DVD, och spräckte oskulden på paketet med stoffe. En hel del kluriga frågor men det va jämt in i det sista innan jag tappade fokus pga trötthet, vet inte vem som vann egentligen. ("That's my story, and im sticking to it!!") Skivans diss fick iaf en svensk. Frågan löd: Vem av dessa tog inte nobelpriset i fysik 2001? Fram kom det 3 utländska namn man aldrig hört talas om, och Dolph Lundgren. Tjena.
Det var iaf blandad kompott på de låga summorna. Jag fick t ex den här. Sjukt svår. Men skratta ni om ni kunde den, spiffen slösade en livlina på den här. haha

Mamma scan aka. sälen fick bragdpriset, för andra året i rad. Kommentar överflödig.

Dagens family guy-avsnitt var riktigt, riktigt roligt. Va bara tvungen att lägga upp ett par guldklimpar. Håll till godo!
* Stewie och Brian ska bygga om ett gammalt hus, men det uppkommer en del kommunikationssvårigheter. 
* Sjuk flashback där Peter slash Boris ballar ur på en som mobbar Meg.
* Peter strippar på Meg's möhippa.
* Cleveland blir aningen särbehandlad.
* USAAAMMAAAAA!!£$?@
/* EDIT /* Det tog hela två timmar och sexton minuter: klicka för att titta

Sport. Skön grej i skolan idag, vi skulle redovisa ett etiskt dilemma. Killen jämte mig körde igång sin redovisning. Började med att berätta att han snodde ett dilemma från Dr. House som han kollade på igår. När han va klar och fått beröm för sitt engagemang frågade läraren hur det gick i avsnittet, och hur allt slutade varpå han svarade: "Vet inte, det va Champions League igår." Respekt. =)
dinho på gång till Chelskij. 90 millar i lön, om året. Han måste vara bottenlös den där jefla ryssen. Man skulle va oligark, fan va man skulle äga då. Nåja, sticker han har vi en hel del att plocka in i hans ställe ändå. Lägg då till Fabregas som vill hem till nästa säsong och vi har en rätt bred trupp.

Här är en rolig länk förresten, kolla 20:45 idag när tacos gör bort sig ännu en gång i Europa.

Det här klippet är från The Man Show. Den första killen luktade väl inte på nåt va? hahaha Den andra killen ser ut lite som Danne tycker jag.. hmm.. =PAvslutar med en rolig bild jag hittade i mitt äldsta bildarkiv.
image63


Nu blir det lite "vem vill..". Salut!


. Jocke

Kommentarer
Postat av: Danne

hahahah vadå.. det är väl vida känt att våran kelgris Dolph Lundgren har ett nobelpris i prisskåpet där hemma =)

E jag lik den 2:a killen så e ju fan du den första helt klart.. ser många likheter :) "El tony" har nog berättat vad du gör med hans underkläder =)

På lördag då jävla e vi judegårdare allihopa =) "döda den rööööe...klapp klapp klapp"

2007-12-06 @ 17:22:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0