Fucking filmkrönikan


Ohhh weeee... dags för en ny filmkrönika men jag e rädd att jag åkt på nån hemsk smitta för följande filmer kommer mer lr minde hyllas o inte sågas vid fotlederna som dom förra.. kan ju vara spriten som talar (fyllesentimental, sket o att ta bakfyllan idag... gick rätt på spriten när jag vaknade istället så min fylla är inne på sin 36:e timme and counting)

Innan vi börjar recensera måste jag påpeka att utd faktiskt var _BRA_ idag... 0-o är så jävla orättvist men men.. 11 man lr rättare sagt 10 sista halvtimmen i reading gjorde ett kanonjobb i allmänhet o målvakten i synnerhet. 23-3 blev de i målchanser.. så som sagt, all cred till målvakten i "the royals"

Nu kör vi... har kollat på en hel drös me filmer i helgen o vi börjar med ribba-in-filmen!

I now pronounce you Chuck and Larry

Dra åt helvete vilken galen film! Alla vet ju att Adam Sandlers rullar gör rätt ont att titta på (förutom Anger Management o Happy Gilmore) men detta visade sig fan vara ett mästerverk/värk (hmm vilket av dom de är vet jag inte o är för full för att orka kolla upp de, men verk som värk liksom...)

Lite av att återkommande tema idag är att Jessica Biel är med.. så oxå i denna. De kan ju lura hjärnan om betyget faktiskt eftersom jag redan i förväg vet att jag kommer gilla filmen eftersom hon är med. LOVE HER, fula... Dog när hon svansade omkring i trosor o låter Sandler klämma på hennes funbags. AHHH.. hollywood nästa, ge mig!

Larry spelas av Kevin "han i king of queens" James. Tokrolig som vanligt, skönt tugg på den karljäveln asså

Lets move on...

Home of the brave

Detta är ett starkt krigsdrama (fan va stolt jag är över den kommentaren, luktar svt lång väg ju!) Filmen i sig är väl verkligen sådär men att Jessica Biel är med + att dom ifrågasätter Irak-invasionen fångar ju mitt intresse hela vägen. Men som sagt.. det är en riktigt långdragen historia!

Stealth

Detta är ingen ny film direkt men jag har varit sugen på o se den ett par ggr eftersom Jaime Foxx e med. Riktigt skön snubbe.. men sci-fi/action om us airforce som rullar in på ca 90 min har avskräckt mig tills den dagen då jag såg att även Jessica Biel var med.. då laddade jag ner den direkt (nja... via piratebay hinner man ju göra ett o annat under tiden)

Filmen är väldigt medioker som väntat. Ja menar.. ett talande flygplan.. come on!! inte ens på "Hofens" tid i nightrider var de ok me talande fordon för fan!

Evan Almighty

Även här var förväntningarna stora.. den första (om de nu räknas som uppföljare, snarare spin-off va?) var ju förbannat roligt me Jimpan o Jennifer, men filmen är mest pinsam även om den har sina guldkorn. Men hade absolut förväntat mig mer av Steve Carell (fan va hollywood-namedrops de blev idag)

The Simpsons Movie

De blev visst lite bitter krönika ändå märker jag, hade väl bara dom "bra" filmerna i huvudet när jag skulle börja blogga. Som dom flesta vet är jag lite anti simpsons till förmån för Family Guy o American Dad... lite roligare lite ekakare lite bättre. Även futurama kommer före (den bättre serien av Matt Groenings serier..)

Helt ok ska-vi-dra-en-rulle-på -söndag film ändå. Trötta/snälla skämt men vem kan undgå att älska antihjälten Homer Simpson. Pappan hela veckan!

Kidulthood

En film om skitiga snorungar i london som knullar/knarkar/slåss. Helt ok beteende om du frågar mig men dom var ju tvugna o skicka in ett självmord o en graviditet som drar ner helhetsbetyget avsevärt. Cred till bruden när hon slår sig i magen på toan dock.. ungar liksom... fy fan! Va e de för fel på hundar? BETE ER MÄNNISKOR!! Borde även vara körkort på ungar, alla borde fan inte få avla av sig, speciellt inte FULA människor, de är inte bara elakt utan även jävligt själviskt!

Whoops här av-vek jag lite från ämnet lite men låt gå.. denna filmen är OK men inte ett dugg mer. Ska nog kolla på den som jag o Danne gjorde.. på en fredagkväll me festsug o skratta på fel ställen!

De 12 apornas arme

"Klassiker"

Den här filmen tyckte jag va konstig när jag såg den första gången för en herrans massa år sen. Trodde jag hade "mognat" o skulle "förstå" den nu.. Gav den 20 min innan den åkte i papperskorgen me buller o bong! Fy fan vilket jävla helvete till film!! Märks att de var i början av hjälten Brad Pitt's karriär! Men som man säger.. man måste träffa botten för o komma till toppen...

Vacancy

Skräckrulle med Luke Wilson. Kan han göra annat än komedi tänkte jag... nja.. han e på gränsen till trovärdig.. men filmen e fakiskt jävligt bra som skräckunderhållning. Satte godiset i vrångstrupen (är de så man säger?) ett par ggr o fick faktiskt korka 2 öl för o lugna nerverna!

The Last Legion/Fantastic Four, Rise Of the Silver Surfer

Dessa 2 funkade inte efter att jag packat upp dem men nåt säger mig att jag mår lika bra för det... synd på Jessica Alba bara..

Nu blir de Are you scared lr Disturbia

Har i stort sett bestämt mig för att inte gilla dom o de brukar ju inte vara till okända filmers fördel... kanske blir recenserade senare.. en annan gång, samma kanal!

I'll be back! hahah kunde inte låta bli, DÖ ARNOLD DÖ!! Guvenör till på köpet numera oxå.. bara i USA barn, bara i USA....

. Henke

Kommentarer
Postat av: Mattias

Jessica Biel är jobbig att titta på, eller inte =) haha. kommentarerna om Kidulthood gör ju att den måste ses, nu känner jag igen dig, haha garvade som fan där =)

2007-08-12 @ 23:38:51
URL: http://www.google.se
Postat av: . Henke

den bör absolut ses! alla filmer där 15-åringar suger kuk för knark är ett måste!

2007-08-13 @ 02:16:47
URL: http://pals.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0