AB spränger alla gränser!

AB briljerar som vanligt med sin skitjournalistik. Idag hittade jag ett klipp från deras egna tv-kanal som spränger alla matematiska gränser. Visst, man kan ju tänja lite på gränserna för att göra en "nyhet" lite mer intressant, men det här tar fan priset. *börjar gnola på Just D's gamla slagdänga Hur e d möjligt?*

image28


Nu blir det åka av, slösurfar på jobbet när ett mess dimper ner, det stående mål-skämtet (sjukt internt) har följt med i några år nu. Här kan resten av folket ta del av det roliga. Raffe 4 prez!





Att bajare är pundare som inte skulle se skillnad på en banan och en gurka vet vi ju. Att de står upp och applåderar när deras hymn, sjungen av det värsta drägget i Sveriges historia Håkan Mild borträknad, är bara sjukligt. Varför frågar ni? Se här.





Till sist, Boateng, pajasspelare som spelade i pajaslaget från slumområdet i norr. Gammalt må hända, men så går det när man slösurfar på yTube och hittar gamla guldkorn!




Hetast igår: Mötet med ett övertänt djur sjungandes på den gamla hiten "X han e homosexuell!" (X blev undertecknades namn igår) :-)


. Jocke

Kommentarer
Postat av: . Henke

mål mål mål

2007-08-26 @ 19:16:44
Postat av: Anders

Fy fan va gött klipp på Boateng, jävla pajas =)

2007-08-29 @ 22:39:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0